Gå til innhold

Soundchaser

Medlemmer
  • Innlegg

    1 309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soundchaser

  1. Her er min liste. vanskelig å velge ut bare npen, så den ble ganske lang. Er uansett dette jeg har hørt mest på

     

     

    Blind Guardian - At the Edge of Time - Beste BG har gjort på leenge! Denne LPn har nesten stått konstant i spillern

     

    Death Angel - Reletless Retribution - DA er back in the Thrash :p Har hørt veldig mye på denne, mest på grunn av at jeg ble blodfan etter Inferno, men mye for å gjøre meg klar til Thrash Fest som akkurat var. Solid utgivelse uansett!

     

    Deathspell Omega - Paracletus - Også det beste DsO har gjort på en stund. Klikket fra første sekund

     

    Melechesh - The Epigenesis - Har venta på denne helt siden jeg så dem på iferno. Dette bandet blir bare bedre og bedre for hver utgivelse

     

    Helstar - Glory Of chaos - Vilt gammelt band som har snudd seg mot Thrashn. Oppdaget bandet med denne utgivelsen. Er forelsket i vokalen

     

    Sodom - In War and Pieces - ja hva skal man si? trenger man egentli å si noe? Fantastisk utgivelse fra top og gjengen. Elsker trommelyden, riffinga, vokalen og alt!

     

    Pathfinder "Beyond the Space, Beyond the Time" - Har akkurat oppdaget denne herligheten. Tenk bastardungen til Lost Horizon og DragonForce. Sleng inn litt growl mellom di sinnsyke hylene, så har du Pathfinder.

     

    Star one - Victims of the Modern Age - Jeg er ikke veldig stor på Prog, men når jeg hørte at Arjen skulle lage npe nytt under Star One navnet, måtte jeg bare ha den. Fantastiske tekster og vokalister. Den tunge seige orgelbruken er heller ingen uting

     

    Manowar - Battle Hymns MMXI - Var skeptisk til denne, men den funker som faen! Vokalen er helt rå, trommene høres faktisk ut som trommer ikke plastkasser!

     

    Dagon - Terraphobic Sjitkul melodisk Death/Black sak, som har kule tekster og meget bra vokal

     

    suicidal angels - Dead Again - Har ikke hørt så mye på den enda, men førsteinntrykket er at den thrasher like hardt som forige utgivelse. Dette er essensen av gammeldags Thrash-riffing.

     

    Grand Magus - Hammer of the North - Oppdaget bandet med denne utgivelsen. Elsker hvordan de har klart å blande Catchy Heavy Metal ala Manowar, med sig og blytong gitar og vokalbruk. Minner nesten om Primordial

     

    Onslaught - Bomber er vel strengt tatt bare en EP, men den funker som faen. Hvem hadde trodd at motorhead sammen med sodom sammen med Onslaught kunne funke?

     

    Autopsy - The Tomb Within - også bare en EP, men fy satan den knuser. Elsker vokalen, Riffinga, alt! slik skal Death Metal høres ut!

    Shining - Blackjazz - Jazz som minner om Deathspell Omega, hvordna kan man ikke elske det?

     

    Triosphere - A Road Less Travelled - Sleit litt med denne i begynnelsen, men Ida og gutta leverer som alltid.

     

    Overkill - Ironbound - Det beste Overkill har gjort på veldig lenge. Produksjon er ganske spesiell, men jeg tror at Overkill endeli har funnet tilbake til sin gamle storhet

     

     

    Utgivelser som også er vertd å få med seg:

    Exodus -Exhibit B: The Human Condition

    Borknagar - Universal

    Gammaray - To The metal

    Demonic Resurrection The Return to Darkness

    Sigh -Scenes from Hell

    Troll - Neo-Satanic Supremacy

    Como Muertos - Cronica Del Dolor

    Forbidden - Omega Wave

  2. Vektor var rått! Er mye god ny Thrash for tiden.

     

    Joe Thrasher

     

     

     

     

    Gama Bomb

     

     

     

    F.K.Ü

     

     

     

    Suicidal Angels

     

     

     

    Paradox

     

     

     

     

     

     

    Ellers er jo både Death Angel, Sodom, Tankard, Heathen, Forbidden og Helstar ute med nye album. Går mot Thrashere tider virker det som !

  3. Jau, Har snurret den vinylen noen hudre ganger gitt.. Di spilte ræva av det meste nede på Inferno i år, og regner med de kommer til å være enda bedre på Thrash Fest nå om en liten uke.

     

    Jeg hører for tiden stort sett kun på de banda jeg skal se på Thrash fest(Med unntak av nye sodom og manowar..), for å forberede meg. Er det flere som gjør dette før festivaler og konserter?

  4. Har hørt gjennom DsO en gang på hodetelefonene, og må si meg mektig imponert! Beste Jeg har hørt fra dem! Også det fansakeste jeg har hørt fra dem. Mye som minner om både Peste Noire og Diapsiquir.

     

    Har akkurat satt meg ned for å høre gjennom plata et par ganger på Musikkanlegget i stua. Etter det skal jeg snurre gjennom SMRC of Fas.. Har begge på LP men har liksom aldri klart å få dem til å sitte 100% Ikke slik som Paracletus allerede gjør.

     

     

    Btw: Dearth = Queensrÿche -I dont believe in love

  5. Angående norsk musikk, så er Enslaved - Axioma Ethica Odini en av de absolutt beste metallplatene jeg har hørt i år.

    Om det er Negura Bunget - Măiestrit eller Axioma Ethica Odini som stikker fra med AoTY fra meg er fortsatt usikkert. :love:

     

    Nei årets beste er langt fra bestemt! Venter fortsatt på ny Forbidden og Melechesh, og Sodom og Joe Thrasher, og kanskje hvis vi er heldige nye fra Split Heaven og Gama Bomb også!

     

    Ellers har det jo kommet mange gode album i år. Bare for å liste de som er på toppen hos meg; Rotting Christs, Blind Guardian, Death Angel, Triosphere, Demonic Resurrection, Shining, Sigh, Dream Evil, Gamma Ray, Overkill, Borknagar, Alcest, Darkthrone, Exodus, Sabaton, Watain, Grand Magus, Bonded By Blood, Satanic Warmaster, Star One, Helloween,

     

     

    Bra år for Thrash Metal og metall generellt!

  6. Bruker å forhåndsbestille album på vinyl. Helst før det blir tilgjengelig på Internett. På den måten klarer jeg lettere å ikke laste ned.

     

    Elsker det å sette på ei plate og høre mens jeg blar gjennom bookleten og studerer artworket. Det gjør første gjennomlytting mye bedre. Husker godt når jeg endelig fikk "Morgana Lefay - Grand Materia" på dobbel LP i en nydelig gatefold. Inni var det en historie som fulgte handlingen i sangene, og forklarte det hele litt bedre en tekstene. Bare det gjorde hele opplevelsen tusen ganger bedre.

  7. Høres flott ut! foretrekker små innendørs scener. Spesielt hvis det skal thrashes!

     

    Har faktisk ikke sedd Exodus før så det blir spennende, er bare litt Kjipt det ikke er Zetro på vokal da.

     

    Kreator og Death Angel bruker å levere gode konserter. Får bare håpe stemmen til Mille ikke er helt borte by now

×
×
  • Opprett ny...