Gå til innhold

Fiskefot

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fiskefot

  1. Etter siste oppdatering tar min Sensation "Screen capture" stadig vekk når jeg trykker på Home. Må sette den i stand-by for å få hjemknappen til å virke igjen. Er det mulig å fjerne muligheten for screen capture?

     

    En annen ting er at når jeg setter den i stand-by ved ett trykk på power-knappen skrur ikke skjermen seg nødvendigvis av lenger. Den blir svart i 1 sek, og så vises vanlig låseskjerm til den timer ut (30 sek hos meg). Utrolig iriterende og merkelig. Har noen opplevd det samme? Eller vet om løsning?

  2. LE40A786 har vært i stuen i noen dager. Testet med kabel-TV fra Get med HD-pvr, PC og DVD. Innsynsvinkelen er etter hva jeg kan se ca 175 grader både vertikalt og horisontalt. LED-baklys gjør at svart blir svart ved mørke scener, men har du et helt mørkt rom vil du alikevel se at det er litt baklys som skinner igjennom. Så lite at en ikke tenker over det egentlig. Sammenliknet med LCD uten LED er det kjempeforbedring, og jeg ville aldri vurdert en LCD uten LED nå. Svaktheten kan være at kontrasten innen et mørkt område kan være litt dårlig, slik at feks detaljer i mørke klær osv forsvinner. Ellers er kvalitet fra oppskalert DVD helt supert. Har ikke merket noe "lag" når jeg spiller med PC, så den kritikken forstår jeg ikke. Bildekvaliteten er helt super etter mindre justeringer. Faktisk er instillingene meget bra ved å bare velge "movie" som hurtiginstilling.. :)

  3. Hei jeg endret arbeidsgruppen på fattern sin jobb pc fordi jeg skal ha tak i noen filer som ligger delt på nettet, i arbeidsgruppen "MSHOME". Jeg hoppet derfor fra domene og over til MSHOME arbeidsgruppe og resatte maskinen. Når jeg skrudde den på igjen kom log in opp. Da prøvde jeg det gamle bruker navnet og passordet men kommer ikke inn. Nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre..

     

    Edit: trenger hjelp raskt :)

     

    Hm, prøv login med:

    DOMENE\brukernavn

    passord

     

    Dvs

    DOMENE = det tidligere domenenavnet i store bokstaver

    brukernavn = din fatters brukernavn

    passord = din fatters passord

     

    Er ikke sikker men kanskje det funker? :)

  4. Den lyden er altså så irriterende at den ikke er til å leve med? :hmm:

     

    Hvor ille er det på en skala fra 1-10? (Der 1 ikke er hørbart og 10 er den syke ringetona på ~17 kHz.)

     

    Fikk maskinen i går, og den piper. Bluetooth-trikset demper lyden litt. Men den pipingen er helt uutholdelig og på en lesesal eller et stille kontor fungerer det ikke. Tenkte jeg skulle skrive masteroppgaven på m1330, men da havner jeg nok på galehus før den tid. Hadde jeg visst det var så ille hadde jeg ikke gått for denne maskinen. Mandag morgen ringer jeg Dell og klager. Så på en skala: 8 før bluetooth-trikset og 7 etter trikset.

     

    Ellers er maskinen helt ok, men større en jeg trodde. Mye større en X1 og D420 feks. Prøvde å legge inn ubuntu 7.10- alternate på en 10GB partisjon. Men den tok over Vistas boot loader og ville ikke starte Vista deretter. Heldigvis funket dette for å fikse boot loadern: http://auscoder.com/2007-05-18/restore-vis...bootloader.html Får ta vanlig Ubuntu isteden. Men som flere har sagt før, pipelyden kommer ikke i Ubuntu.

  5. Da var endelig min m1330 i "Fase:3. Produksjon". Bestilte 10.okt med LED-skjerm, N-kort, fingeravtrykk, 200GB 7200rpm, T7500, 2x1024 og 9-celler. Har estimert levering 13. nov. :new_woot:

     

    WOOOT!?!?

     

    Jeg bestilte 4 oktober, samme speccen med med def. 160gig disken....! ETA 28 des! Fremdeles i fase 2!!

     

     

    Huffsann, Rymored bestilte 10. okt og fikk den hjem etter 15 dager. Samme specs.. :dontgetit:

  6. det var godt å høre da at dell bare satt sen dato for å være på den sikre siden, men etter å ha lest litt innover i tråden virker det som det tar lenger tid hvis man bestiller med biometrisk fingeravtrykk-leser og nVidia grafikkort, som jeg gjorde. vil det ha noen innvirkning nå?

     

    Jeg bestilte med biometrisk fingeravtrykksleser, n-kort, led-skjerm, 7200 rpm disk - med andre ord stort sett alle komponentene som har vært plaget med lang leveringstid. Jeg la inn bestillingen den 10/10. Den ble satt i produksjon 1 uke senere (17/10), og ble ekspedert 2 dager senere (19/10).

     

    Heldiggrisen, jeg bestilte samme utstyrspakke 11/10 med estimert levering 13/11. Den er fremdeles i "Fase:2. Produksjon ikke startet"..

×
×
  • Opprett ny...