Gå til innhold

87th_striker

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 87th_striker

  1. Min erfaring med dette kortet er at det er kilent på minne, selv om du følger Vendors list. Etter den siste BIOS-oppgradering nekter kortet å akseptere noe som helst og greier ikke å boote til post. Alt fra RTC clearing med utkoblet batteri til testing av 8 forskjellige minnemoduler, hvorav 2 er fra Approved vendors list, og de øvrige 6 fungerte før BIOS flashing. (Ja, den failer på minne) Alt rundt kortet er top spec, fra strømforsyning til CPU og grafikkort, samt kjøling.

     

    Jeg vet ikke hvilke endringer de gjorde i sin siste offisielle release, men føler at kortets kvalitet ikke er fulgt opp av software/bios hos Asus. Regner med RMA til Komplett i løpet av neste uke, etter mange hundre boot attempts med forskjellige minnekonfigurasjoner.

     

    Jeg har mange gode erfaringer med Asus, men dette produktet blir for spesielt til å anbefale.

  2. http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=184517

    Danske myndigheter har fulgt elektrikere osv siden 60-tallet uten å ha funnet overhyppighet av kreft fra lavfrekvente elektriske felt

    8527375[/snapback]

     

    Som elektromann kan jeg selv si at den sammenligningen er dårlig. Elektrikere har genrelt lav eksponering. Det er verre for lokomotivfører på eldre elektriske lok. (Magnetfelter)

     

    Uansett så vet man at radarstråling er farlig (E-felter). Telemontører kan ikke klatre i visse typer master ved visse nivåer E-felter fra diverse radioantenner. Miltær forskning vet mye om farenivåene, men det ser ut som sivil forskning ikke benytter de militære resultatene. Det store spørsmålet er selvfølgelig hvor (ved hvilke nivåer) det går over til å være ufarlig ?

  3. Nå får jeg bsod også med 3200-minne :no: .

     

    Tror den beste (og eneste løsning) er å sende inn hk til k.no og krysse fingrene for at de får feilen de også. Ser de har inne 7 demobrukte kort av samme type. Håper de sender meg et av de.

     

    @TL1000S:

    Glimrende, håper bare jeg får systemet opp og kjøre slik at jeg kan få klokka litt.  :thumbup: .

    7797927[/snapback]

     

    Ballistix minnene gir altfor ofte BSOD's på MSI hovedkort. Måtte bytte ut samtlige på K8N Diamond, Diamond Plus og K9N-serien. Kjører nå Corsair. De gir ingen problemer. Er ferdig med Crucial..........

  4. Nå får jeg bsod også med 3200-minne :no: .

     

    Tror den beste (og eneste løsning) er å sende inn hk til k.no og krysse fingrene for at de får feilen de også. Ser de har inne 7 demobrukte kort av samme type. Håper de sender meg et av de.

     

    @TL1000S:

    Glimrende, håper bare jeg får systemet opp og kjøre slik at jeg kan få klokka litt.  :thumbup: .

    7797927[/snapback]

     

    Ballistix minnene gir altfor ofte BSOD's på MSI hovedkort. Måtte bytte ut samtlige på K8N Diamond, Diamond Plus og K9N-serien. Kjører nå Corsair. De gir ingen problemer. Er ferdig med Crucial..........

  5. Hvis noen har noen aning om hva som kan være galt ville jeg satt pris på hjelp =)

    6849837[/snapback]

     

    Er ingen ekspert... men... minnet ditt krever spesielle instillinger for å fungere på hovedkortet.

     

    OCZ DDR2 800mhz (PC6400) Prøv å sette hovedkortets innstillinger for minnet slik at det passer oppgitte data . Dette har vært et problem listet mange andre plasser...

     

    Hvis du får det til å funke med billig minne så er det en bekreftelse på at du bør prøve andre innstillinger. Lurer på om det var litt høyere spenning ?

     

    Tvi Tvi

  6. Jeg har det slik at jeg kommer inn i windows noen ganger. Maskinen kan gjerne restarte seg 20-ganger på rad, også plutselig komme inn i windows.

     

    Det har roet seg ned nå, men maskinen restarter seg selv i ny og ne. Mistenker at det kan være maskinvarefeil. Prosessoren min klarer ikke å klokke 2 MHz engang, før maskina blir ustabil og fryser.

    6754393[/snapback]

     

     

    Har det samme, MSI K8N Diamond Plus, WinXP 64, stopper og rebooter ved lasting av ACPITBL.DAT. Siste Bios, starter i safe mode uten nettverk en ytterst sjelden gang.

  7. Sliter også med PowerColor X800GT. Flere DOA og flimmer på LCD-skjermer ved dual setup. Kommer ikke til å kjøpe flere.

     

    Prøv å trekke ut kontakten på poweret i 15 sekunder. Så stapper du den inn igjen og starter. Har vært nødt til å gjøre det med et MSI - FAR2 sock940 kort.

     

    300 Watts strømforsyning høres lite ut......

  8. Hvis noen skulle lage et sensitivt dokument i MS Word og ønsker å beskytte innholdet ved å passordbeskytte åpning av filen, så gjelder ikke informasjon i norsk hjelp-fil. For vanlig uavansert office 97/2000 kompabilitet er maksimalt antall karakterer 12. Skriver du mer enn 12 karakterer, så bruk bare de 12 første for å få åpnet det viktige dokumentet igjen. :no:

  9. Aluminium brukes til å skjerme elektromagnetisk stråling, men også visse typer stålkvaliteter har skjermende egenskaper. Med de strømmene som går i din PC er det ingen til å frykte, uansett skjerming. EMF er idag et stort problem, og mange mennesker dør av det, mens noen ser ut til å tåle det uten større problemer.

     

    Radiostråling ser ut til å være et vel så stort problem. Mange ser ut til å utvikle allergi mot eletriske felter med visse frekvenser. Med dagens økende trådløshet vil dette meget fort utvikle seg til et stort helseproblem. I Sveits innføres såkalte feltfrie soner noen steder, hvor mennesker skal kunne ferdes uten å bli påvirket av elektriske felter. Mange mennesker plages i byer, og finner ut at på hytta har de ingen problemer. Ofte skyldes det elektroallergi. Gro Harlem Brundtland skal visst ha problemer med dette, og det er nok av andre også. Forholdene rundt MTBen Kvikk er typisk for ekstreme problemer som kan oppstå ved sterkeradiofelter. Rapporten fra dette kan lastes ned her: http://www.stami.no rapporter 2000. Den konkluderer ikke med noe, men med stålskrog og bølgerefleksjoner så sier saken seg selv.

     

    Grenseverdiene som er satt innen området er idag meget høye, men en plass måtte en starte. Det finnes flere tommelfingerregler for hva en skal unngå av kilder. Radarer, GSM-sendere, radiosendere, radiolinjeantenner, høyspenningslinjer, transformatorer, etc..... PC-er er så langt ikke noe problem.

     

    Ola Eide

    Omega Elkraft as

  10. Mitt gamle Abit KA7-100 sviktet omsider. Kondenatorrekken under prosessoren tålte tydeligvis ikke vanlig uoverklokket driftstemperatur, så isolasjonen i kondensatorene begynte å renne ut, og PC'en ble vanskeligere og vanskeligere å få start på. Om det skyldes kortsluttning av strømbaner, eller endring av kapasitans er uklart.

     

    Har du et kort liggende som fremdeles funker, ring meg på 90847709, så skal du få noen hundrelapper for det.......

     

    Ola

×
×
  • Opprett ny...