Gå til innhold

pklangbakk

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pklangbakk

  1. Jeg har tenkt meg på interrail selv sommeren 2010, men med fokus på Øst-Europa. Er det noen som har tips til evt steder som "må sees" eller grove reiseruter?

     

    Foreløpig ser det ut til at jeg må dra aleine, ettersom dama ikke har så mye til overs for trange tog og muligens lavere standard på hoteller etc :p

  2. Jeg har også satt meg som mål å bli lege, har alltid hatt såvidt over 5 i snitt. Utifra det som står her forstår jeg at snittet bør forbedres litt, men jeg har sett for meg å gå inn i militæret og sikte meg inn på sanitet. Vil det slå ut på en søknad til medisinstudiene?

     

    Jeg går nå 2. året med ganske nøyaktig 5,0 i snitt (1 sekser, 4 i nynorsk og resten fem :p), av realfag har jeg kjemi, r-matte og fysikk, samt at jeg fullfører 3. klasse engelsk nå i år. Anbefales det å ta opp biologi til neste år da?

  3.  

    Reel Big Fish har vel kanskje fått et litt ufortjent rykte siden de har hatt bøttevis av mer eller mindre vellykkede coverlåter (sjekk ut Take on me eller Hungry like the wolf f.eks.), men deres egne låter synes jeg fint holder mål.

    Jeg synes Reel Big Fish er veldig bra, dog er ikke jeg så veldig fan av de fleste coverlåtene.

     

    Personlig synes jeg at Reel Big Fish er helt geniale. Angående coverlåter må det sies at jeg oppdaget bandet da jeg hørte versjonen deres av Come On Eileen. Ska er uten tvil en deilig sjanger. Det er fysisk umulig å være i dårlig humør hvis man hører på gode ska-låter :)

  4. Hei

     

    har et problem, i 2FY (dvs i andre klasse vgs)

     

    følgende er problemet:

     

    En vannstråle som faller rett ned fra en spring utem sprut. Vi har merket av radius Ro, der strålen går ut av springen, og radius R en viss H lenger nede.

     

     

    oppgaven: Finn et uttrykk for Vo (dvs startfarten) ut av springen ved hjelp av størrelsene Ro, R og H.

     

     

    Gjerne med grundig forklaring

  5. Bare jeg og Krims som er på Neptulon?

     

    Herbert - Human priest lvl 70 - Neptulon

    Berntwilly - Gnome mage lvl 24 :p - Neptulon

    Isnt - Dwarf Hunter lvl 66 - Burning Blade

     

    Sistnevnte ga jeg opp da jeg begynte å levle den daværende twinken Herbert.

    OT: ganske gøy å være healer twink på lvl 39, ihvertfall hvis man får en twinka/skilla warrior å heale ^^

  6. edit: Jeg, St.Matias og pklangbakk var de enste som var igjen på ekeberg. Vi grilla noen pølser før vi stakk. Dårlig tid pga tog osv, så ble ikke med til The Long Islands. Vi rydda iallfall opp etter alle :p

    8877470[/snapback]

     

    *kremt* det var vel helst jeg som plukka søppel vel? *kremt*

     

    Jeg var forøvrig også han høye med lsk-drakta. Til de av dere som kom med meningsløse kommentarer som: "LSK suger" etc, jeg antar at dere er apekatter, lykke til i morra ;)

     

    Hele arrangementet var kjempebra initiativ, selv om jeg kanskje ønsket meg en super-duper finale mellom vinnerne av "winner- og loserbrackets". Ses vel neste gang ^^

×
×
  • Opprett ny...