Gå til innhold

Haventh

Medlemmer
  • Innlegg

    390
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haventh

  1.  

    Tok meg ca 43 timer å runde Mass Effect 2 (Male, Paragon), hadde Tali som romance. Det var to some døde under siste oppdraget: Mordin og Samara. Synd at Mordin døde siden jeg syntes at han var en bra karakter, Samara var ikke så farlig, bra i kamp men lite interessant karakter syns jeg.

     

     

    Jeg spiller nesten alltid gjennom spill flere ganger, spesifikt rpg. Regner med at jeg kommer til å spille gjennom Mass Effect 2 en god del ganger. Har tenkt å prøve alle klassene, og diff romance, spille som female et par ganger og..

  2. FERDIG! 10t40m Topp10 i 2010 :), nå skal bioshock2 startest.

    Men hva er det DLC kan tilby? Men campain things?

     

    10 timer bare? Jeg er litt over 20 og jeg har en del oppdrag igjen. Tror det er godt mulig at jeg kommer til å bruke ca 30-40 timer. Men jeg liker å være grundig, også liker jeg ikke haste meg gjennom spillet. Spillet skal nytes, er ikke noe moro hvis du kjapper deg gjennom det, syns jeg.

  3. Hei, noen som har tips til hvordan jeg kan gjøre Morrigan sitt personal quest? Spiller 2hand warrior.

     

     

     

    Flemeth's Real Grimoire, der hun blir en drage? Prøvde meg et par ganger med Wynne (heal), Leilana (archer), meg (2hand warrior) og Alistair (tank), men får henne bare ned til 1/4 hp før det går til helvete. Føler ikke at Leilana er så mye til hjelp heller, gjør veldig lite skade :(

     

    Vil ikke skippe fighten og lyve til Morrigan, har lyst på robe, pluss at jeg vil drepe den forbanna dragen/Flemeth.

     

     

     

    Noen tips? Hva slags level bør man være for å klare den fighten?

     

     

    Bruk ranged (men pass på at "tanken" er nærmeste flemeth, så hun ikke går etter magene som har lite hp) og alle magene du har tilgang til (bortsett fra morrigan). Å være i melee med henne er som å signere din egen grav. Å ha en del potions, både mana og health er et must. Jeg husker ikke helt hvilke lvl jeg var når jeg tok flemeth, men det var gaske høyt, tror det var i lvl 15, 16 eller 17

     

  4. Haventh@ jeg mener ikke at de burde gjøre de vanskeligere ved at de tåler mer og tar mer skade, men som jeg nevnte over her, at du måtte gjøre noe spesielt for å ta de istedefor å bare slå på han eventuelt å løpe etter bossen om han flytter seg litt. Archdeamon var dog en av de bedre bossene.

     

    Har noen egentlig tatt sistebossen på bioshock f.eks? Pissenkel uansett hvilken vanskelighetsgrad man spiller på. Men dette er en objektiv sak.

     

    Ah, ok, bommet litt på hva du mente. Jeg ser fortsatt ikke noe behov for det. Bossene blir ganske utfordrende hvis du skrur opp vanskelighetsgraden. Uansett, i rpg er historien det viktigste. Det er ikke som i mmo der man spiller for å drepe bosser. Da må de gjøres mer spennende å sloss mot, så de skiller seg ut fra bosser i resten av mmo'et (men dette er ikke tilfellet i rpg).

     

    Jeg har ikke spilt bioschock. Så, ingen mening.

  5. Ja, jeg syns bossene var ganske lette. Men jeg hadde da på casual vanskelighets grad. Arch demonen var faktisk litt vanskelig, men det gikk. Klarte han på første forsøk. Hadde jeg hadde på normal eller høyere vanskelighetsgrad hadde det nok tatt mange flere forsøk :p

     

    Jeg har ganske stor sans for taktikker, og det er en av de tingene jeg er veldig flink på. Det hadde nok gått på høyere, men jeg måtte sikkert ha brukt tenke boksen på spreng.

     

    Bossene er bra lagd syns jeg, syns ikke at det er noe behov for å gjøre de vanskeligere. Det kan man jo lett gjøre ved å bare skru opp vanskelighets graden. Og jeg tror nok at det fleste hadde slitet ganske mye med archdemonen på høyeste vanskelighetsgrad :p

  6. Høh? Mass Effect ikke bedre enn Baldur's Gate? Jeg syns selv Mass Effect slo Baldur's Gate. Baldur's Gate var veldig bra, men for langt spill syns jeg.

     

    Jeg hadde inget problem med å spille Mass Effect fra release, det var noen små bugs, men ingen bugs som gjorde det umulig å spille. Tror det bare var noen få som slet sikkelig.

     

    Men uansett. Gleder meg SIKKELIG til Mass Effect 2. Forgjengern var veldig bra. Hvis denne blir bedre... så frykter jeg for leksene til jeg er ferdig med den :p

  7. xitto: Jeg spilte også på casual/normal. Spilte først på normal, men gikk ned på casual da loading ble lite interessant og jeg var lite interessert i å bruke for mye tid på kampene. Syns uansett at kampene ble selv litt utfordrende på slutten på casual vanskelighetsgrad. Jeg syns det var mer viktig å få med meg historien, som du sier. ;)

     

    Jeg tok meg ganske god tid med å titte på omerådene. Ble litt fengslet av den fantastiske grafikken, spilte i hd 720p på xboxen. I tilegg så ble det en god del snakking meg companions og lesing av codex. Kan godt hende at jeg glemte å sette på pause noen ganger og :p

  8. Det er bare en pekepinne på ca hvor lang tid det tar. Siden folk er forskjellige, noen bruker kort tid, mens andre foretrekker å ta seg god tid, og ikke forhaste seg. Selv forstår jeg ikke at noen folk syns det er best å haste gjennom spill.

     

    Men det er godt mulig at jeg ikke klarer å forestille seg å bruke så liten tid på noe så bra. Jeg ble ferdig i går på ca 88 timer.

  9. Fins det RPG der ut some ikke er linære (og noen ting må være linære. F.eks du kan ikke redde en person hvis du ikke vet om denne personen)? Syns ikke Dragon Age var så ille, du hadde masse valg muligheter om hva du kunne gjøre i de fleste quest.

     

    Dragon Age er ikke et RPG som har noe fokus på mye løping rundt i meningsløse steder og utforsking som i oblivion og morrowind (tror ingen av Bioware sine rpg har mange omeråder å utforske, mer enn det som er nødvendig for historien og spillet for å fungere).

     

    Jeg kan lett sitte langt på natt hvis jeg ikke har noe viktig å gjøre dagen etter. Men hver sin mening :)

  10. Mine favoritter:

     

    1. Dragon Age/Mass Effect

    2. Dragon Age/Mass Effect

    3. Neverwinter Nights Hordes of the Underdark

    4. Neverwinter Nights 2 og Mask of the Betrayer

    5. Baldurs Gate 2 og Throne of Bhaal

    6. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (black label/surreal)

    7. Battlefield 2

    8. Guild Wars (Verdt å nevne siden jeg spilte det i mange mange år. Spillet har dugelig historie i spillet.)

    9. The Lord of the Rings Online

    10. World of Warcraft (Spilte det et par år. Det var morsomt så lenge det varte. Jeg likte beste å utforske. Hadde det veldig morsomt med å banke fail gankere og (yay!). Druid var ganske morsomt, elsket å spille en svær katt :p)

     

    Værste spill "JEG" har spilt

     

    1. The Sims

    2. Oblivion

    3. Morrowind

  11. Jeg gleder meg sinnsykt til mass effect 2. Forgjengern var helt vill. Historien var kjempe bra, og kamp systemet var morsomt. Er litt usikker faktisk. Hvilket spill jeg ville kronet som det absolutt beste rpg jeg har spilt. Men det står mellom Dragon Age og Mass Effect.

     

    Det kan ikke bli dårlig. Det er jo bioware som har lagd/lager det. En av kongene når det kommer til rpgs.

     

    EDIT: http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_2 Jeg tror det er bare mulig å velge en save game fra mass effect eller velge "standard" background fra mass effect.

  12. Ohhh! Tileggspakke. Gleder meg :yes:

     

    Klikk spoiler på egen risk. Angår slutten av spillet.

     

    Jeg ble akkurat ferdig som en snill male dalish rogue (ranger/bard). Hadde morrigan som romance og valgte å gå med på "ritualet" hennes. Alistair var den som jeg gjorde til leder for forelden, stolte ikke helt på hu Anora :O

     

     

    EDIT: Passet bra at jeg ble ferdig før skolen hadde startet sikkelig. Hva neste origin blir er jeg usikker på. Men det blir mest sannsynlig en snill igjen, siden jeg skal ha

    Leiliana

    som romance denne gangen.

  13. Jeg syns DA er et av bioware sine beste verk noen gang. Sammen med Mass Effect. Neverwinter Nights og Baldurs Gate blekner i forhold til kvaliteten til DA

     

    :

     

    - Morsomt, spennende og taktisk kamp system.

    - Historien er kjempe bra. Føles mer mørkere enn fleste andre rpg.

    - Mer original. Darkspawns, ikke orker osv. Når de går for playable races så er det ikke så lett å skape noe originalt. Men syns at det er bedre rase kultur og rase historie enn i noen andre spill.

    - D&D er overbrukt. Samme med forgotten realms og alt det rælet der.

     

    Jeg syns det er kjempe bra at Bioware rev seg løs fra Atari. Det at de lager noe unikt i stedet for å slenge seg på D&D bølgen er kjempebra. Det viser også at bioware er konger på å lage rpgs.

     

    Hvis jeg skulle hatt foredrag om rpgs hadde jeg nevnt pen&paper, noen eldre rpgs , og noen nyere rpgs. Og forklare utviklingen evnt. Men, helt opp til deg.

×
×
  • Opprett ny...