Gå til innhold

Mariasha

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mariasha

  1. Gardinene er forøvrig omtrent 140x160. Gadd ikke brette de helt ut for å måle nøyaktig, men om 2-gangen min er riktig, så er det omtrent det.

     

    Og når jeg først gidder å poste pga gardinmål; liftgardin fra Princess (troor jeg det var) eller noe i den duren er ca. 15cm for kort. Det ser litt snodig ut fra innsiden, også blir man litt paranoid for at noen skal se inn, men jeg tror ikke det går an, takket være rammen rundt vinduet. Anbefaler likevel å droppe slike gardiner.

  2. Jeg gikk ned, brukte 35 minutter med litt rare sidegater som GPSen ba meg bruke.

    Hvor i alle dager gikk du for å bruke 35 minutter til byen? :O Har bodd på Voll i 2 år, men tror vel det korteste jeg har brukt er 50 minutter ned til Extra Time. Nå går jeg riktignok ikke veldig raskt, men..

  3. - Førerkort

    - Bankkort

    - Studentbevis/nøkkelkort, NTNU

    - Semesterkort

    - Medlemskort, Samfundet

    - Medlemskort, NTNUI

    - Medlemskort, Den Gule Horde

    - Medlemskort, Tekna

    - Et par passbilder

    - Et gammelt sim-kort, av en eller annen grunn

    - En papirlapp med noe flyinformasjon, type referansenummer og avgangstid

    - Kvittering fra flybussen

    - Et par-tre mynter

    - En tusenlapp (høyst midlertidig, bare pga jula)

    - En hundrelapp

    - En tohundrelapp

    - Lånekort for Bodø Bibliotek

    - Vaskekort

    - Andelsbevis fra Aspmyra Stadion

     

    Hm, hadde litt mer enn jeg trodde. Har ikke plass/lys til å ta bilder atm.

  4. Noen kan ta bilde/scanne/what ever! :D

    7484610[/snapback]

    For utålmodige sjeler:

    http://tykjpelk.net/randombilder/Diskmateksamen1.jpg

    http://tykjpelk.net/randombilder/Diskmateksamen2.jpg

    http://tykjpelk.net/randombilder/Diskmateksamen3.jpg

     

    (Litt skeivt og sånn, men det får så være :p)

     

    Synes egentlig det gikk overraskende bra, men er ganske usikker på noen av oppgavene. Fikk til induksjonen rimelig fort, da :D Aner ikke om jeg tolket oppgave fire og seks rett, og oppgave sju er sånt jeg egentlig ikke kan, så det ble litt gjetting, men kan jo ha flaks.

  5. Ja, sånn som den maskinen er nå, så er det vel som sagt kanskje like greit å få det oppgradert på Apple Store, saken ble litt annen da jeg bestilte og hadde 512MB som standard og oppgraderingen kostet såpass mye mer.

     

    Personlig er jeg veldig fornøyd, overgangen fra Windows var veldig mye enklere enn jeg hadde trodd, og maskinen fungerer godt. Litt varmeproblemer, men disse er forminsket kraftig etter et par firmwareoppgraderinger, så vil ikke tro det er noe stort problem på de nyere maksinene. Stille er den også, og skjermen fremstår som mye større enn jeg hadde trodd/fryktet. Batteritiden er grei, uten at jeg har noe særlig å sammenligne med. Den takler også ting som Photoshop, som enda ikke er universal binary, helt fint, selv om det naturlig nok går noe treigere da.

     

    Dog vet jeg ikke om det er MacBook eller MacBook Pro som blir ideelt til kameraten din sitt formål, har selv aldri prøvd MacBook Pro, og synes den ble såpass dyrere at det ikke var verdt det siden jeg ikke kom til å holde på med noe videoredigering og tyngre greier, og egentlig klarer meg fint med 13,3" skjerm, men det kommer jo som sagt helt an på hva man skal bruke den til - rundt dette vil du sikkert få et mye bedre svar på f.eks. mac1.no.

  6. Selv sitter jeg på en MacBook med 2GB minne, og jeg driver ikke med noe lydproduksjon og slike ting (dog blir det en del Photoshop etc), men ble da jeg kjøpte den anbefalt minimum 1GB, helst 2. OS X bruker, ble jeg fortalt, en del minne - såpass mye at de standard 512MB (sitter på den minst kraftige modellen) er i minste laget. Jeg vil tro 2GB kan være en fordel i forhold til det han skal jobbe med, men er nok andre som kan mer enn meg om akkurat det.

     

    Det jeg derimot vil anbefale er å kjøpe eventuelt ekstra minne hos en annen forhandler, da Apple tar rimelig mye for å legge inn ekstra. Selv betalte jeg ~1900kr for 2GB minne hos Komplett.no, mens Apple ville ta 4k eller noe for å oppgradere direkte når jeg kjøpte. Det er veldig enkelt å sette inn, alt man trenger er et lite skrujern. Jeg har aldri gjort noe annet inni en datamaskin enn å sette inn en DVD-brenner og koble til en IDE-kabel før, men klarte å bytte brikkene uten problemer..

     

    Edit: Jeg ser nå at den 1GB som kommer som standard, kommer som 2x512MB, altså fyller den begge slottene, og det er kanskje ikke helt ideelt. Da må han vel enten kjøpe to 1GB-brikker separat eller nøye seg med 1,5GB av samme sort, og da er det kanskje like greit å kjøpe hos Apple - litt avhengig av hvilke priser man finner på minne nå, ser blant annet at brikkene jeg kjøpte har steget i pris.

  7. Hos noen artister kan man laste ned sanger, men hos andre kan man ikke.

     

    Bodøgutten Magnus Eliassen ble vel ikke akkurat oppdaget på MySpace, men samtidig kan man vel si at han ble det, på en måte. Fikk i alle fall spillejobber borti USA takket være MySpace og det var også der jeg hørte han for første gang. Han skal vel, såvidt jeg har fått med meg, relansere debutplata si snart.. Kjøpte den i fjor høst, og den er skikkelig fin.

     

    Magnus Eliassen

    Fin popmusikk, enkelt og greit.

×
×
  • Opprett ny...