Gå til innhold

hanspeei

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hanspeei

  1. Her burde dere gå direkte til kilden (Munn sin post på Google+), i stedet for å sitere fra Apple Insider. Da ville dere sett at Dianne Hackborn, en av Androids sjefsingeniører, har dissekert Munns uttalelser og mye av det han skriver ikke medfører riktighet:https://plus.google.com/105051985738280261832/posts/XAZ4CeVP6DC

     

    Forøvrig så ligger det også mye bra lesestoff i kommentarene til både Munn og Hackborn sitt innlegg.

    • Liker 2
  2. Har på merkelig vis blitt låst ute fra telefonen min, og håper noen av dere kan hjelpe.

     

    Var på vei hjem fra jobb på fredag og hørt på musikk med telefonen. På vei hjem låst jeg den opp flere ganger for å bytte sang etc. Har telefonen låst med pin-kode (altså ikke pattern) og den er satt til samme kode som jeg har på sim. Kommer hjem, er 100% sikker på at ingen andre har vært bort i telefon, men når jeg taster pin får jeg besjed om at det er feil pin-kode. Tenker at jeg har tastet feil ved et uhell, og prøver igjen og det samme skjer. Gjør det flere ganger med samme resultat.

     

    Slår av telefon, blir promptet for SIM-pin. Denne går gjennom greit og får igjen spørsmål om pin-kode og får fremdeles beskjed om at det er feil pin. Har søkt litt og kan ikke se at dette er et kjent problem på samsung galaxy 2. Prøvde også å søke litt i denne tråden, men fant ikke noe. Leste på div. forum at hvis man taster feil pin mange nok ganger så skulle man bli promptet for google brukernavn og passord, men til slutt fikk jeg en melding som sa at hvis jeg taster feil pin en gang til så vil alle data på telefonen bli slettet.

     

    Noen som skjønner hva som skjer og/eller hva jeg kan gjøre for å få låst den opp igjen?

     

    Jeg opplevde akkurat det samme. Skrev litt om det på XDA. Si ifra om du trenger nærmere forklaring (gjerne på PM, er ikke innlogget så ofte).

  3. Til dere med dårlig batteritid:

    Fast Dormancy er skrudd på på telefonen som default. Formålet er egentlig å gi lavere batteribruk, men siden i hvert fall NetCom ikke har FD-støtte i sitt nett så virker det mot sin hensikt.

     

    Skru det av ved å ringe *#9900# og deretter trykke på "Disable fast dormancy".

     

     

    Mer info:

    http://www.computerworld.com/s/article/9191759/Fast_dormancy_to_improve_smartphone_networking_and_battery_performance_

    • Liker 2
  4. Jeg fikk min Xoom i forrige. Om dere har noen spørsmål så er det bare å fyre løs, så skal jeg svare så godt jeg kan.

     

    Jeg er meget godt fornøyd. Det eneste aberet jeg opplever er at det ikke finnes så mange Honeycomb-apps enda, men det retter seg nok nå når flere HC-tablets kommer for salg.

  5. Det ser ut til at min forrige post om min egenutviklede applikasjon ble fjernet, sikkert fordi den var en betal-app? Jeg så også at noen hadde etterspurt appen noen dager etterpå, og kan nå melde om at jeg har lagt ut en Lite-versjon som er gratis og inneholder en del av funksjonaliteten man finner i fullversjonen. Den må vel være lov å linke til?! :)

     

    Joke Effects Lite på Market

     

    En del brukere rapporterer om problemer med å starte applikasjonen i kommentarene, men siden de ikke kan kontaktes så er det ikke lett å finne ut om noe er galt. Blir glad for eventuelle tilbakemeldinger omkring dette.

     

     

    Og hvis noen av dere synes applikasjonene fortjener det så blir jeg selvsagt også glad om de blir en del av denne listen ;)

  6. Nei, appen sier den ikke får kontakt med databasen og lukker seg igjen. Prøver igjen og alt fungerer som normalt.

    Får du feilmeldingen "Datakildene som applikasjonen benytter er ikke tilgjengelig."? Ved åpning forsøker applikasjonen å kontakte Filmweb sine servere. Dersom den ikke får svar innen fem sekunder så vil denne meldingen vises, da man da kan anta at serveren ikke er oppe. Det er mulig vi må øke denne parameterer. Hvilken tilkobling hadde du når du prøvde?

  7. Bra, men savner mulighet for å søke etter spesifikke filmer via søkeknappen også gir den ofte feilmelding ved oppstart og lukker seg igjen.

    Jeg videreformidler ønske om søk. Har du mulighet til å rapportere feilen som kommer ved oppstart? Når feilen oppstår skal det komme opp en boks hvor du kan trykke en knapp for å rapportere. På denne måten kan vi se hvordan feilen har oppstått, og rette den.

  8. Jeg har utviklet en enkel liten applikasjon som heter Get PVR.

     

    Applikasjonen gjør at du kan fjernstyre opptak på Get-boksen din rett fra en Android-applikasjon. Applikasjonen er en wrapper for mobilsiden til Get med samme formål (m.get.no), men jeg synes det er enklere å ha den som en shortcut på “skrivebordet” eller i menyen.

    Fungerer kun om du har HD-PVR-boksen til Get.

     

     

    Søk opp på Android Market for å laste ned :)

×
×
  • Opprett ny...