Gå til innhold

LiQuidArroW

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LiQuidArroW

  1. Jeg er ikke ute etter gjøre om dette til en salgstråd, men det er desperate tider. Jeg var en av de som sto i kø for PS3 fra 21 dagen før til åpning 10:00 dagen etter for så å finne ut av dem hadde 100 stk PS3'er stående på lager, og vi var 11 i køen. Derfor valgte jeg i år å hellermøte opp en time før åpningstid, uten hell som dere sikkert har skjønt.

    Jeg bare legger ut en melding her om at jeg er villig til å betale litt ekstra for en konsoll om noen skulle være så heldige å ha en til overs grunnet forhåndsbestilling fra flere steder etc. Jeg skal ikke la de haiene på Finn.no tjene en krone av meg av prinsipp.

    Et desperat innlegg av en desperat mann på 23 år - uten PS4...

  2. Det kan det umulig være. Da ville det vært annonsert et eller annet. Dessuten er det tvilsomt at utviklerne har gjort en avtale med lille L-Kjøp kontra store Gamestop. Det er enda mer usannsynlig med tanke på at om Norge får et slikt opplegg, får hele Europa det også, og det er unødvendig mye styr for en beta.

     

    Jeg tror at den vil bli lagt ut på PSN akkurat slik som MGO betaen. Uten all registreringen selvsagt. Noe annet høres for tungvindt ut til at det kommer til å skje. For se hva PSN sier i morgen.

    Nei, du tar helt feil. Shijima har allerede annonsert at alle skandinaviske land blir nødt til å forhåndsbestille SOCOM: Confrontation for å ta del i betatesten.

    Du kan lese mer om det her:

    http://community.eu.playstation.com/playst...ding&page=1

    Her er et lite utdrag:

    Here is the territory distribution breakdown as I currently know it:

     

    UK: Eurogamer

     

    Scandi/Spain/Australia/NZ: Pre-order scheme (retailer unknown)

     

    Germany: Delayed, pending age-rating approval by USK. (Note: Codes for Germany Austria & Switzerland will be distributed through the PlayStationLiga once they're ready.)

     

    All others: Email distribution from Central Marketing.

     

    Beta trialists: Specific email invite.

     

    I enquired as to how Marketing will be emailing people and apparently they have a central database of ALL registered EU PSN accounts. From this database they have been able to cross-reference people who were registered on old SOCOM sites, or who have expressed an interest in SOCOM games and shooters through surveys (see the importance of filling those in now kids?), or who have spent a lot of money on the PSN store in the past. These emails should start going out around 4pm today...

  3. Dette hadde vært det mest ideale. Men seriøst, dette ligger way over my head. Jeg stiller gjerne server, og domene i disposisjon for evt. de som måtte ønske å sette sammen et slik nettverk.

    Driver fortsatt med det lille prosjektet mitt, men det som kreves blir egentlig over mitt område.

    7593503[/snapback]

    Hehe, det er ganske høye krav ja. Men det er mulig, det er bare at det tar lang tid hvis man f.eks. er alene. :ermm:

  4. down3d.com er laget med en WP blog. Virker ikke så lukrativt.

     

    down3d.com er ikke satt opp med WP nei....:p

    Nei, gee, tenk det var jo Nucleus CMS v3.23. Det er jo såå mye bedre enn WP!

    /not

     

    Nucleus er også et bloggverktøy...

     

    Kommentaren jeg la inn på Nordoleum sin blogg gjelder fortsatt: Dere mangler gode nok rammer til å utvide driften fra blogg --> Community.

     

    Det en evt. norsk 360-side trenger er aktiv ledelse (se Down3d), et godt rammeverk (f.eks. Joomla eller Drupal) kombinert med et godt forum (SMF for Joomla, vBDrupal for drupal) og en vilje og lyst til å skape noe unikt.

     

    Et Norsk 360-community må også arrangere LAN, turneringer og være villige til å gå utover det tradisjonelle "nyheter og forum"-aspektet. Når HaloNorge nå snart legger om litt på netsidene sine vil vi har masse features som ingen andre xbox-sider i Norge har. Vi har også arrangert turneringer og LAN siden 2003, hatt forum, brukerstyrte gallerier og mye mer. En 360-side må se litt utenfor nyhetssiden og satse på å skape et community.

     

    Mulighetene er mange. Brukerblogger? Integrering m/gamercards og LIVE-stats? Custom Leaderboards? Turneringer? LAN rundt om i landet? Tenk utenfor boksen, og for guds skyld: Tenk stort.

     

    Ellers blir det bare halvhjertet, slik som i dag.

    7593294[/snapback]

    Du tenker smart. :thumbup:

     

    ..og farlig likt som meg. :p

  5. Ville bare si noen ord nå som jeg først har lest denne tråden. Det er veldig betryggende å se at så mange norske ønsker noe ”nytt”, så jeg vil bare dele min idé med dere.

     

    Jeg begynte for en del uker siden med et stort prosjekt, en norsk webside, som skal innholde nyheter, omtaler, osv. Og turneringer, ligaer og tabeller for klaner i Norge, og kanskje hele Norden hvis det blir aktuelt. Planen er å utvikle et unikt ”community” for norske konsoll-gamere.

     

    Hvis du lurer på åssen det kommer til å se ut, så ta en titt her ; www.gamebattles.com . Der jeg jobber jeg for øyeblikket, og har tenkt til å ekspandere siden for meg selv, ved å lage en helt ny og unik norsk webside, for norske gamere. Jeg vil selvfølgelig ikke kjøre samme template / theme som Gamebattles.com.

     

    Jeg prøver ikke å konkurrere med Gamer.no på noen måte, jeg respekterer deres innhold og webside, men vil gjøre noe jeg tror norske gamere kommer til å ta bruk ”sooner or later”.

     

    Ta en titt på Gamebattles.com, det er en utrolig omfattende side med masse kule ”features” for gamere.

     

    Hvis noen har noe kritikk, kom med det.

×
×
  • Opprett ny...