Gå til innhold

neutral22

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neutral22

  1. Aiven skrev:

    Bra det.

    "Mellom seg" er meg bekjent ikke et norsk uttrykk, "between" er simpelthen et mer allsidig og flertydig ord enn norske "mellom", da det nettop kan omhandle egenskaper ved en gruppe, noe man ser om man slår opp henholdsvis i en norsk og en engelsk ordbok.

    Seg i mellom, "å gjere ein avtale seg i mellom" er heilt vanlig norsk
    • Liker 1
  2. Plyndre skrev:

    Vi har et KJEMPEPROBLEM. Neida jeg ser greia med kjøp, men legg bort konkurransebuksa og spill gjennom story, gratis. Så kan du kjøpe deg en elbil du ikke trenger isteden. Det ER jo bra, hvertfall til lvl 35 so. hvitt, kjemisk, raffinert sukker, hekta. Litt for lett kanskje og starter litt seigt.. 

    Akkurat sånn jeg har spilt det. Ikke kommet så langt, men den beste character editoren i noe Diablo spill, interessant story så langt ser jeg null ting å trekke spillet for. Har aldri trengt bedre utstyr enn det jeg finner i sjølve spillet. Kan kanskje sammenlignes litt med den kritikken Diablo 3 fikk for et auksjonsmarked som var i spillet. Fant aldri det markedet (trodde det var fysisk i spillet en plass, ikke i menyene), og følte heller aldri noe savn rundt å bruke det.... Diablo Immortal (som Diablo 3) har aldri gjort at jeg føler behov for å legge ut ekstra penger for noe i spillet (annet enn nekromanser ekspansjonen)
    • Liker 1
  3. Syntes BG3 var kjempekult fra første release.

    Har kommet langt siden den tid.

    Spilte kun langt 1 gang, før sorcerer klassen ble sluppet. Prøve klasser litt etter det, men sparer et skikkelig dypdykk fram til det blir sluppet.

    Har utelukkende gode tanker om dette spillet.

    Larian er et fantastisk studio som lager glimrende gode spill. Baldur's Gate 3 kunne ikke vært i bedre hender.

    Spilte 1eren når det kom. Spilte 2eren når det kom, kommer til å kose meg med 3eren og

    • Liker 1
  4. I et spill som prøver å være historisk korrekt?

    Blir dette bare idiotisk....

    Men får litt lyst til å kommentere noen kommentarer og :

    Enig, men det bør gjøres riktig, -hvis- det gjøres. Å hive inn ting / figurer som i en virkelig setting var / er umulig ødelegger fort troverdigheten til spillet. Spill ,som film må kunne ta seg "kunsteriske friheter" som det heter, men det kan gjøres på en god måte, eller en dum lat måte. = hive inn en "maurer" eller det mer korrekte "blámaðr" (blåmenn) i en 1000 talls setting i norden, uten forklaring vill kunne ses på som å være late. Gi denne (eller disse) figurene en god bakgrunnshistorie på -hvorfor- de er der, kan være det lille som trengs for å ikke heilt ødelegge (skal jeg bruke ordet) "troverdighet" .

    Jeg liker fantasy settinger, mye på grunn av friheten det gir de som lager spillene, og oss som spiller dem (da vi som regel sjøl kan lage karakteren vår).

    Men å putte ting inn i historiske settinger (der spillet prøver å late som det er en historisk setting) som ikke hører hjemme der -blir dumt- .

    "er det like ok (å bytte ut afrikanere med europeere i spill?) .... Nei, det er akkurat like dumt/hjernedødt.

    (Men ikke på noen måte verre enn å gå andre vegen rundt, å putte utlendinger ( i forhold til det landet de er i) inn i rollen til figurer (historiske eller ikke) som blir heilt utroverdige blr -alltid- dumt.

    Men igjen, fantasy settings med "character creators" løser som regel alltid disse problemene.

    Men vær så snill, ikke la dere lure til å tenke som amerikanerne som er "obsessed" med behovet sitt for å farge-kode mennesker.

    "white cop killed "black" man" "brown terrorist blew up WTC", istedet for "Unqualified police officer kills civilian", "terrorists attacked WTC" .

    Har knapt sett et "svart" menneske i heile mitt liv (kalle brune folk svarte er idiotisk), jeg er ikke "hvit" jeg er nordmann (som naturlig nok er ganske bleike, om vinteren) .

    PS God of War er en fantasy setting, så bryr meg ikke om de gjør alle figurene der blå eller grønne eller brune.

     

    • Liker 3
  5. Veldig bra. Ser ikke heilt vitsen med å slippe spillene kun til PS5 der kun 5 spillere får prøve dem. (Ja, satt litt på spissen, men storparten av dem som vil ha de nye konsollene har ikke fått dem. Salgstallene for både PS5 og Series X er omtrent de samme som produksjons tallene -> De konsollene som kommer i butikk blir revet vekk fort

    Sony bør vente med å droppe PS4 nylanseringer til de faktisk har latt de spillerne som ønsker det, kjøpe den nye konsollen

×
×
  • Opprett ny...