Gå til innhold

Narsha

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Narsha

  1. Jeg har samme problemer som en del andre, har ikke fått spilt i det hele tatt på mange dager nå, utrolig frustrerende.

     

    Det verste er kanskje at vi praktisk talt mister Garrosh heroic realm first (jepp serveren min er ikke helt all that) da vi ikke får raidet grunnet dette. Vet ikke om konkurrenten vår har like mye poblemer men likevel.

  2. Damn, så mange nordmenn på horde Tarren Mill a. Jeg var innom der en stund for et år siden og besøkte Nerds of Norway litt men det ble ikke noe av og lang historie kort er jeg nå ally på Emerald Dream.

     

    Og jo forresten, har begynt å laste opp noen bossfights fra streamen, finner en del på kanalen klikk klikk og fler kommer. tar meg friheten å poste nerdscreamene våre fra første Siegecrafter Blackfuse Heroic-kill:

     

    Edit: Nei det gjorde jeg ikke for jeg klarer ikke embedde film men klikkeriklikk.

     

  3. Leker litt på warlocken og la merke til tråden så kan jo poste et par screenshots fra min alt gnom!

     

    Chilling out utenfor combat, har ikke sacrificet demon eller dark intent på som vi ser ^^

     

    MaylinnUI.png

     

     

    Så må vi ha med et actionshot, i venstre kolonne telles burning embers, backdraft osv, på midten tracker jeg immolate og de små ikonene rett under er procs/cooldowns, det er mye det tror jeg!

     

    MaylinnUIcombat.png

  4. Kommer kanskje ann på hva du er interessert i å gjøre, for raiding er engineering bra men ikke så mye du kan lage fra alten, jeg personlig bruker mye penger på gems så jewelcrafting vil nok spare deg en del gull.

    Ellers er ikke jeg stor på proffesions, har bare levlet totalt tre til max.

  5. La oss kjøpe level 90 characters men sett som forutsetning man har minst en level 100 fra før. Alle som kjøper WoD får uansett en level 90 på kjøpet og slik jeg ser det er det to type spillere som gjør dette: Vi som har level 90 characters fra før, og de som på et tidspunktet sluttet å spille. Førstnevnte har ikke et umiddelbart behov for å kunne kjøpe mange nye 90s og jeg synes ikke det er urimelig å kreve av sistnevnte gruppe de i det minste levler fra 90 til 100 før muligheten for å kjøpe så mange man ønsker dukker opp.

     

    Kritikere peker på alle noobsa som plutselig får tilgang til 90s men nivået i LFR er ikke akkurat skyhøyt i dag uansett. Enig som nevnt over de kjøpte level 90 characterne burde gjennom en eget type opplegg det kanskje første levelet mens man får utdelt abilities gradvis. Både her og når det gjelder hvem som kan kjøpe 90s kan man se til hvordan Death Knights ble introdusert, har trua!

     

    Edit: Ellers, små nerfer på bl.a. Siegecrafter og Thok heroic, spesielt 10-mann, som pass oss som jobber på Siegecrafter 10-mann for tiden! Link!

  6. Noen med en kjapp Frost mage Rotation?

     

    Heisann, et par ting utover det som er sagt: Ikke bruk noxxic. Angående ice lance procs er det ikke noe vits i å bruke de opp mot icicles, med mindre man spiller PvP trenger ikke sistnenvte telles/trackes.

    Om du får deg nyeste 2-setbonus anbefaler jeg å alltid spare 1 ice lance-proc til enten etter du har brukt en brain freeze, eller til du må bevege deg, om du får 2 procs bruk en med en gang, brain freeze brukes også umiddelbart (jeg prioriterer det tom. over å refreshe bombe). Aldri kast ice lance uten proc!

     

    Det ble kort og rotete men ja. Og angående level90 talents skal du kun bruke incanters ward, som nevnt hold den oppe hele tiden.

    Anbefaler å sjekke ut icy-veins sine guider som gir et godt inntrykk av the basics! Så kan du begynne å leke med forskjellige builds og lignende når du bikker 540 ilvl.

  7. Ahh takk Skurupu. Jeg forklarte kanskje litt uklart angående 4-piece jeg har, er totalt 4-set i siste tier jeg har men to av piecene er normal mens de to andre heroic. Driter i 4-piece som frost, tar heller stats fra off-pieces.

    Tror ikke jeg orker RNGen til fire så satser nok på arcane som offspec i førsteomgang så får vi se om jeg begynner å gjøre det dårligere enn de andre etterhvert og må gjøre grep.

     

    Gjør du beltene på Siegecrafter hc? Forsøker å forberede meg på den eventuelle oppgaven, noen tips?

  8. Sjekket dere ut, imponerende, gratulerer! Siden jeg ikke ser en egen tråd for mages: Jeg fikk en ålreit 4-piece her nettopp (2 normal 2 heroic) som gjør jeg ser på fire og/eller arcane igjen. Spiller mastery-heavy frost så med et par tweaks (har typ 3 offhand fra Iron Jugg etc) passer gearet mitt godt for arcane og har ikke spilt fire på lenge men kan få ca 47% crit så vurderer å prøve, men har du noen pointers på hvordan 2- og 4 piecebonusene påvirker rotasjonen? Jeg ser Vykina mener spesielt 4-piecebonusen ikke påvirker spillet nevneverdig men antar haste-bonusen må trackes og tas hensyn til?

  9. Hvilket guild er du i, Skurupu? Vi håpet på realm first men en to ukers ferie på raidleader og main healer (som er et par) gjorde vi ble hengende litt etter det vi burde.

    Jeg raidet ikke i TBC hvor jeg mistenker jeg glipp glipp av en del kule greier, for ikke å snakke om WotlK. Returnerte ikke før i slutten av Cataclysm men synes MoP har gjort en god jobb med å levere raidmaterliale.

     

    Så noxxic ble nevnt og som tidligere vet jeg ikke med andre klasser men det er ikke til å stole på for mages i det minste, styr unna. Icy Veins derimot er bra på det meste! Bruker den flittig når jeg ser på andre klasser. Samme med AskMisterRobot, mens SimC bruker jeg ikke så mye lenger, for Fire spesielt er det veldig unøyaktig.

  10. Hei dere, introduserte meg kjapt i andre tråden men tenkte å skrive litt raskt her. Jeg raider på en mage i guildet Chaotic 10-mann, vi er for tiden 10/14 heroic med 1% wipe på Thok tidligere i kveld. Hovedspecet mitt er frost med arcane offspec men har tidligere også spilt fire, og har opparbeidet meg 572 ilevel.

     

    Så, finnes det mange fler norske raidere der ute? Jeg var på et tidspunkt innom Nerds of Norway på Tarren Mill men vet ikke om de/dere er aktive for tiden?

    Angående diskusjonen over tenkte jeg å slenge inn jeg riktignok ikke følger med på hunters men elitistjerks er totalt utdatert for mages ihvertfall. For "vår" del er mmo-champion et mye bedre alternativ, har inntrykket de andre klasseforumene også er relativt aktive.

     

    Uansett, hyggelig å bli kjent med dere!

  11. da var jeg i oslo i dag for og gjennomføre kjøp av arcade mot ps2 og 5 spill greia gikk innom ALLE game stopene i oslo ingen hadde arcade og alle untatt 1 butikk sa at de ikke hadde noe tilbud på elite/pro det var den på aker brygge som lot meg kjøpe en pro bundlet med 2 jalla spill, men så viste det seg da jeg kommer med pengene en halv time senere at han jeg hadde snakket med hadde tatt feil jeg fikk beskjed om å vente på han om jeg ville klage da han kom orndet ALT seg han var driit hyggelig beklagla seg og ga meg muligheten til og ta dealen han hadde lovt meg og ikke nokk med det så fikk jeg med en hdmi kabel som plaster på såret så er strålende fornøyd med gamestop på aker brygge med untak av at de ikke hadde EA Skate inne noe som egentlig var grunnen til at jeg kjøpte 360en men men pytt sann
    Jeg liker også Gamestop på aker brygge. Er innom der titt og ofte når jeg venter på båten til Nesodden. Hyggelige folk som jobber der

     

    GameStop Aker Brygge er den beste spillbutikken.

  12. Hei folk!

     

    Jeg, har et problem. Nettopp fått i hus en 40gig PS3 fra Japan, og er forsåvidt veldig fornøyd bla bla, MEN!

    Jeg har Heavenly Sword, Uncharted og Tekken: DR Online (lastet ned). Uncharted går det helt fint å spille, men når jeg prøver å starte opp de to andre spillene, får jeg beskjeden:

    "Du kan ikke spille dette spillet med den nåværende video ut innstillingene (80028F10)"

    Jeg har rotet litt rundt i menyene, uten å bli noe merkbart klokere, så; hjelp?

     

    Det er ikke en HDTV, men kjører alle 360 spill, og har både komponent og vanlig scart kabel.

     

    På forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...