Gå til innhold

EvileyeS

Medlemmer
  • Innlegg

    156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EvileyeS

  1. Du kan jo også gå f.eks. Musikkteknologi på NTNU ( http://www.ntnu.no/studier/bmust ), eller du kan ta hva som helst av høyere utdanning i Trondheim ( NTNU, HiST, DMMH, BI osv.) og søke Forsterkerkomiteen ( http://fk.samfundet.no ) på Samfundet ( http://www.samfundet.no ), som er gjengen som har ansvar for alt av lydtekniske ting på Studentersamfundet i Trondheim, og drifter blant annet 3 (snart 4) konsertscener. Da får du plutselig 3,5 års erfaring som lydtekniker og jobber med alt mulig av band, artister, møter, teater og slikt, og man får gjerne tilbud om jobbing på festivaler og slikt utenfor Samfundet.

  2. Jeg har forøvrig tilbrakt mesteparten av mine 27 år i Oslo, og har levd der med et kollektivsystem som tidvis har vært ekstremt tregt, ekstremt dyrt og ekstremt upålitelig, og for meg var det kjempemessig å komme til Trondheim hvor sjåførene faktisk ville yte service, være behjelpelige og hyggelige, t-kort som stort sett alltid har fungert, i hvert fall for meg, en mobilapp til billett og relativt fornuftige priser sett i sammenheng med andre områder jeg har vært i. Dessuten KAN man bruke t-kort på både buss, trikk, flybuss, tog og båt, og bybilletten gjelder helt til Ler, Malvik eller Børsa.

     

    Jeg er adskillig mer fornøyd med AtB enn jeg noen gang har vært med SL, Oslo Sporveier og Ruter sine opplegg, men det er klart det er forbedringspunkter.

    • Liker 4
  3. Jeg må si jeg lurer litt på hvor USAKLIG sentralt folk må ha bodd før de flyttet til Trondheim, når de innbiller seg at 3 km er langt, eller at 20 minutter (som er busstida fra Midtbyen til Dragvoll) er kjeeempelangt! Når jeg bodde i Oslo, brukte jeg omtrent aldri mindre enn 1 time til skolen, og det var type Østerås-Lindeberg, Stovner-Sogn, Stovner-Ulsrud, Lindeberg-Sogn, Vestli-Holtet, og etter hvert i arbeidslivet Stovner-Lysaker.

     

    Det er litt komisk.

     

    Uansett er mitt tips å først og fremst skaffe seg tak over hodet i første omgang, og når en har blitt litt mer kjent i byen, funnet ut av avstander en gidder å bevege seg på, og ikke minst funnet ut hvor en skal tilbringe tid, så kan en lete litt skikkelig etter boliger med visninger eventuelt lage seg eget kollektiv med venner.

     

    Og selvfølgelig så bør man søke noe lurt på Samfundet, for eksempel Forsterkerkomiteen og bli en kul lydtekniker!

    • Liker 4
  4. Prøver hele tida, men det stopper vanligvis på en 10-12 typer per kveld... Har etter hvert samlet meg opp et anselig utvalg øl jeg har prøvd. Pleier å ta bilder av all ny øl jeg drikker, så det begynner å bli noen bilder. :)

     

    Og skulle det være noen Samfundet-mennesker i denne tråden, så skrik ut! Så kan man alltids utveksle bra øl på egnede steder. :)

  5. Noen som har tips til å fordrive feriedager i Trondheim med? Munkholmen, museene?

     

    Synes du bør arrangere et Holgers-lille-NTNU-tråd-nerde-treff, evnt en Holgers-lille-NTNU-tråd-uke - da kommer tida til å gå fortere! ;)

    Henge på Edgar og drikke Milkshake (men TIRC har stengt de neste 2 ukene), bli kjent med byens historie ved å f.eks. besøke Vitenskapsmuseet på Kalvskinnet (blant annet den første skriftlige, kjente kilden til navnet Norge står her på en runestein i Suhm-huset) eller ved å ta seg en rundtur i museene i Erkebispegården ( http://www.nidarosdomen.no/nb-NO/erkebispegarden+riksregaliene ), besøke Stiftsgården ( http://www.nkim.no/stiftsgarden ), ta seg en dagstur ut til Ørlandet og besøke Austrått Herregård ( http://www.nkim.no/austratt ) og Austrått Fort ( http://www.forsvarsbygg.no/festningene/Festningene/Austratt-fort/ ), Trondheim Vikingmarked starter om et par uker ( http://trondheimvikingmarked.com/ ), besøke Sverreborg ( http://www.sverresborg.no/ ), grille massivt mye mat i Høyskoleparken eller på Marinen, prøve å drikke deg igjennom HELE Den Gode Nabos utvalgt på noen hundre typer øl i solsteiken ute på lekteren... For å nevne noe. :)

    • Liker 6
  6. Er det forøvrig flere enn meg som irriterer seg over at det ikke er et slikt spesialpol i Trondheim, slik at for eksempel Haandbryggeriets kun er å få hos Den Gode Nabo, og ikke til hjemmehygge?

    Det er da forskjellige Haandbryggeri-øl på både Valentinlyst og City Syd.

     

    Ser det ramlet ut et essensiellt ord der, nemlig Haandbic! Haandbic er en herlig Lambic-øl fra nettopp Haandbryggeriet, men den er som sagt umulig å få kjøpt utenom på en og annen god pub, eller på disse to spesialpolene. Jeg ble også henvist dit av bryggeriet selv, og de vanlige polene har ikke lov/mulighet til å bestille inn disse godsakene. Trust me, jeg har prøvd! Men jeg får da i hvert fall stillet min tørst etter Haandbryggeriets Dark Force og Odin's Tipple inntil videre. :)

     

    Edit: En fantastisk ting med Haandbic er det at om man har drukket en del mørkt øl, men har lyst på noe lyst noe og fortsatt kjenne smaken av det, kan man drikke en Haandbic og du kan begynne nesten nede på pilsnernivå om du vil. Kjempeartig!

  7. Meny på Solsiden har jo ganske greit utvalg av ting da, og er velvillige til å skaffe ting man vil ha. Litt det samme på ICA Maxi på Moholt også for så vidt. Men jeg ser det allerede er tipset om disse, så jeg tilfører vel egentlig ingenting til diskusjonen her...

     

    Er det forøvrig flere enn meg som irriterer seg over at det ikke er et slikt spesialpol i Trondheim, slik at for eksempel Haandbryggeriets Haandbic kun er å få hos Den Gode Nabo, og ikke til hjemmehygge?

×
×
  • Opprett ny...