Gå til innhold

Comprade

Medlemmer
  • Innlegg

    1 453
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Comprade

  1. Jeg HÅPER VIRKLIG at det blir mindre skyting, det jeg håper på er noen VELDIG GODE action brett der man bare DREPER NOEN FÅ.

     

    Mist beste eksempel er 3 brett fra Mafia 1, Første er når du er på et hore hus du skal sprenge, det er under 10 stykker som har våpen der, tror faktisk det bare er 6 eller 7, like vel er det drit bra, fordi det er overaskende vansklig selv med bare 6 fiender,

    Et senere mission raner du en bank, igjen 5-7 folk å skyte med atmosfæren er briljant.

    Og et annet mission med perfekt atmosfære er når man er ved en gård utpå landet igjen bare et fåtall å drepe.

     

    Det er det jeg håper på i La Noire

    5-10 stykker er egentlig for mye det også. Sånt ville skapt avisoverskrifter, mildt sagt.

    Leste i en anmeldelse at det er en achievement for å drepe 100 slemminger, og at anmelderen fikk den først helt på slutten av spillet, og da hadde han gjort masse ekstra sideoppdrag :)

  2. Dette spillet var helt forjævlig awesome faktisk, noe som overrasket meg stort. spilt noen få timer i Betaen nå og digger det så mye at jeg faktisk skal kjøpe det. Til tross for at jeg aldri kjøper noen bilspill som ikke har "Mario Kart" i tittelen sin. Anbefales å teste dette ut :)

  3. Vel, da har spillet blitt stille lansert, men i ganske få butikker. Jeg har bare sett det på Spaceworld, og flere andre spillsider har ikke spillet listet opp engang. Hadde tenkt å vente litt med spillet, men lurer nesten på om jeg må kjøpe det nå før det forsvinner fra markedet igjen :p

  4. Jeg synes det er utrolig hvordan de nesten har basert hele soundtracket i filmen rundt "New Divide". 80% av musikken tar jo utgangs punkt i den sangen.

    Eeeh, nei? I såfall er det omvendt, for man kunne høre masse melodier som var fra den første filmen. De eneste gangene jeg hørte sangen i filmen var den første kampen og rulleteksten.

  5. Flosshatt:

    + Fint sitat.

    + Farger.

     

    - "Twitter" og "Blogg" er på to forskjellige linjer, som virker forstyrrende for øynene. Hadde vært bedre om de var på den samme linjen.

    - Fargen på twitter var litt skjærende for øynene.

     

    Enkel og grei, men føler den bruker for mye plass mtp innholdet. Burde vært litt mindre.

     

    7-8/10

  6. Minianmeldelse av Bionic Commando etter ca 70 % spilling av SP:

    Spillet er utrolig fett på så utrolig mange måter! Det er langt ifra enkelt å mestre armen du bruker, men når du for første gang klarer hoppe fra toppen av en stang 200 meter over bakken, snur deg rundt og skyter armen mot nevnte stang, bygger opp fart og slipper tak på riktig tidspunkt (ikke enkelt), og suser 50 meter fremover og planter føttene dine i et nærflyvende helikopter gliser du fra øre til øre. Størrelse er en stor faktor i spillet, for du føler deg så jævlig liten der du står og ser skyskrapere som rager flere hundre meter over, eller under deg. Å slåss med armen er også en drøm og du føler virkelig kraften i den. Må også nevnte at spillet er dritpent, bortsett fra at det er litt vel mye utbredt bruk av lur når du ser mot horisonten, og musikken er virkelig konge til tider. Den gir slik en god følelse inni deg når du svinger rundt og eier alt og alle ^^

     

    Eneste som trekker ned er at nivåene er en smule for lineære etter min smak, og at om du dør må du begynne ved forrige sjekkpunkt uten de collectibles (bonussaker du kan finne som låser opp bonusting) og challenges (funker (og er) på mange måter som achievements) du sanket opp mellom sjekkpunktet og der hvor du døde.

     

    Så langt: 9/10

×
×
  • Opprett ny...