Gå til innhold

stavros

Medlemmer
  • Innlegg

    646
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stavros

  1. I dag fikk jeg endelig til VoLTE med Telenor abonnement. Løsningen var denne guiden;

    VoWifi ser dessverre ikke ut til å fungere, men det er kjempefint å endelig ha (oftere) HD lyd i samtaler, mye raskere oppkobling, og ikke minst kunne bruke data i en samtale :)

     

    på eget ansvar selvfølgelig!

    Skjermbilde fra OnePlus 6, fremdeles lynende rask etter snart to år uten reset, og med nyeste OxygenOS

    Screenshot_20200424-183748__01.jpg

    • Liker 1
  2.  

    Gode telefoner, er stort sett veldig fornøyd med min OP6, MEN det er ganske irriterende at det kun er støtte for VoLTE og VoWiFi hos Telia på disse.

    Dette fører f.eks til at man ikke kan bruke data i bakgrunnen når man er i samtale om man benytter noen andre operatører.

    Dersom noen vet om en løsning på dette skrik gjerne ut .

     

    Du forstår det er operatør og ikke produsent sin feil? Vanskelig å tolke hva du mener. Jeg byttet Nokia-modell og mistet VoLTE. Irriterende.

    Jeg forstår det ja :) Irriterende nevertheless

  3. Gode telefoner, er stort sett veldig fornøyd med min OP6, MEN det er ganske irriterende at det kun er støtte for VoLTE og VoWiFi hos Telia på disse.

    Dette fører f.eks til at man ikke kan bruke data i bakgrunnen når man er i samtale om man benytter noen andre operatører.

    Dersom noen vet om en løsning på dette skrik gjerne ut .

  4. Er det ikke Sonos som bricker produktene sine når de vil ha folk til å kjøpe nye? Stoler ikke helt på de.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=Ac1zZo7wLo8

     

    Ser ut til å gjelde bare ett produkt som man i utgangspunktet har mange av (hvilken som helst PC, tablet eller smartphone)

    Jeg har 1. Gen av Play:1, 3 og 5 og disse har jeg ikke hørt noe om utfasing av. Fungerer også som en kule fremdeles, bank i bordet :)

    • Liker 1
  5. Jeg har også hatt problemer med å ringe ut. I tillegg har personen i den andre enden hatt problemer med å høre meg. Dette til tross for at jeg tilsynelatende har god dekning. Må si jeg savner VoLTE. Synd at Telenor ikke har planer om å støtte dette på denne telefonen.

    Ja jeg savner også VoLTE som jeg hadde på en gammel Sony før OnePlus 6. Talkmore visste ikke om det kom støtte for det, og heller ikke når evt. Problemet at den er frakoblet selv om den har god dekning, samt at den bryter ved handover, er såpass alvorlig at jeg selger den om det ikke løses ved oppdateringen som skal komme.

    Veldig synd, for ellers er telefonen helt kanon

×
×
  • Opprett ny...