Gå til innhold

trondwiii

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trondwiii

  1. Jeg har tenkt til å kjøpe Nokia 6600 Slide.. Men er litt skeptisk til det med headsett. Har den Pop-port? (Samme på som min Nokia N80 og de fleste andre S60-mobiler).

    Hva slags headsett får man med mico-usb porten? Er det bra lyd der?

    Bluetooth-headsettet BH-501 er sikkert fint det, men er ikke min greie.. Vil ha ørepropper.. hehe.. Var utrolig fornøyd med headsettet HS-23, som fulgte med min N80.

    Noen som vet om det er et headsett med ledning/ørepropp til 6600 Slide?

  2. Men den eldre modellen, 2235wm har ikke i-pod docker, usb-porter,lydutgang eller minnekortleser.. Men det er vel ikke vits i å kjøpe en skjerm med alt dette når du har alt det på pcen?:p dessuten liker jeg ikke i-pod :no: Og det at 2245wm fløy nesten 500 kroner opp i pris :ermm:

     

    Så nå står valget mellom 2235wm og samsung 225bw.

     

    vanskelig for å bestemme seg. syns viewsonic'en har stiligere design, men DVI-porten støtter ikke HDCP, som er meget framtidsrettet. samsungen har TCO03 mens 2235 har TCO 99 (spiller sistnevnte så stor rolle)? Og en ting til er at jeg ikke trenger høyttaler på skjermen når jeg har bra anlegg kobla til pcen! 2235 har høyttaler, 225bw har det ikke. dessuten er samsungen noen hundre kroner billigere. Så ser ut som det blir en samsung.. dessuten har de to som har lagt ut erfaring på prisguide.no blitt stort sett fornøyd med denne skjermen.

  3. Jeg syns skjermen er fin, bare synd at deh nettop har gått opp med nesten 500kr i pris.. vurderer å kjøpe 2235 istedenfor, selv om den ikke har usb-porter eller lydutgang. Men har jo USB og lyd på pcen! Så har vel ikke bruk for dette på skjermen da.. Hovedgrunnen til at jeg ikke kommer til å kjøpe 2245 er prisøkningen- gidder ikke å betale mer for noe jeg allerede har/ikke trenger. Selve skjermen på disse to er det vel ingen forskjell på. Men den i-pod kontaken bryr jeg meg ikke om, har jo ikke i-pod. Bare å ignorere den.

×
×
  • Opprett ny...