Gå til innhold

daubyj

Medlemmer
  • Innlegg

    463
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daubyj

  1. Må klage på noen av minus punktene her.

     

    "Spruter tannkrem" - hva har det å si. Man skrur jo på når den er inne i munn, ikke utenfor.

     

    "ikke for sensitive tenner/tannkjøtt" - det blir vel mer en test av selve børste hodet som følger med. Har selv en Oral-B type, og man får kjøpt mange forskjellige type hoder etter hva som passer best

     

    "Følger ikke med nok børster" - De varer ikke all verdens tid uansett, slik at om det følger med 1 eller 4 ikke er det største problemet. Da burte det heller vært gitt + eller - for prisen og tilgjengeligheten på nye børstehoder.

     

    Her er det snakk om tannkrem som spruter ut av munn mens man pusser. Kjedelig med tannkremflekker på speil...

     

    De avlange børstehodene kombinert med den litt annerledes vibreringen som er på Philips vs Oral-B oppleves hardere på tannkjøttet.

     

    Pris på børstehoder har vi ikke undersøkt, men det er absolutt et poeng. Ett børstehode skal holde ca 3 mnd, uavhengig av modell.

    • Liker 2
  2. Hei, jeg har installert flere forskjellige typer proxyprogrammer (Phproxy, Glype) på serveren min på Hostgator for å få tilgang til videoer osv som er regionsbegrenset.

     

    Det har ikke vært noe problem å få installert programmene osv, men når jeg går inn på en side gjennom proxyen min så kommer det alltid opp at jeg har deaktivert javascript - og da får jeg heller ikke brukt tjenesten som er på den siden. Jeg har sjekket i brwoseren min og der står det at javascript er aktivert.

     

    Jeg har prøvd flere forskjellige browsere på flere forskjellige maskiner flere forskjellige steder. Jeg har også lett endel rundt på nett uten å finne svar.

     

    Noen tips? Det hadde vært knall :) Takk!

×
×
  • Opprett ny...