Gå til innhold

Yeti_

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yeti_

  1. Noen som vet hva dette skyldes, evt. hvordan jeg kommer rundt det?

    7794346[/snapback]

     

    Ingen aning hva det kan være, men for å komme rundt det kan jo du se om du har et gammelt P2-tastatur (eller hva det nå heter). Har generelt mye bedre erfaring rundt denne standarden, da den er mer stabil osv.

     

    Her er for øvrig litt lesestoff:

    » http://forums.whirlpool.net.au/forum-repli...cfm/664165.html

    » http://forums.vnunet.com/message.jspa?messageID=723526

    7794372[/snapback]

     

     

    Takk skal du ha. Skal få lånt meg et ps2-tastatus og se om jeg får det til å funke da.

  2. Jeg skal innstallere xp på ny maskin. Usb-tastaturet fungerer helt fint i bios og under innstalleringen helt frem til man skal velge disk/partisjonere disken. Da er det ingen respons fra tastaturet. Det er rett etter at windows har lastet inn diverse drivere.

     

    Jeg har prøvd å plugge ut alle andre usb-enheter, prøvd å sette tastaturet i ulike usb-porter og jeg har prøvd å enable/disable legacy support i bios. Ingenting hjelper.

     

    Noen som vet hva dette skyldes, evt. hvordan jeg kommer rundt det?

  3. Skal sette sammen ny PC som mest skal brukes til gaming, men også litt bildebehandling og sånn. Vil den skal vare en stund og kommer til å overklokke ca 20-30% regner jeg med. Tenker å bruke ca 16k på de delene jeg ikke har fra før.

     

    Dette har jeg og skal bruke videre:

     

    Dell Ultrasharp 2407WFP 24" widescreen

    OCZ ModStream 520W

    Creative Inspire T3000

     

     

    Dette har jeg planlagt å kjøpe inn:

     

    Asus P5W DH Deluxe

    Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz

    Thermaltake Big Typhoon

    Corsair Twin2X 8500C5 2048 MB

    Seagate Barracuda 7200.10 320 GB SATA

    Samsung SH-W163A/BEBN (SATA)

    Creative XtremeGamer Fatal1ty Pro Series

    Gainward GeForce 8800 GTX

    Aerocool ExtremeEngine 3T Sort

    SilenX 120mm Ixtrema Quiet 11dbA

    Logitech MX518

    Saitek Eclipse Keyboard

     

    Noe jeg har glemt nå? Ved billigste alternativ blir det på 16200 for det jeg må kjøpe. Regner med det blir litt dyrere da jeg ikke ønsker å spre ordren ut på altfor mange butikker..

     

    Noen som har noen kommentarer, evt forslag til endringer?

  4. Jeg kommer mest til å bruke maskinen til gaming + surfing og litt film. Oppgraderer fra en 19" LCD, men var forsåvidt fornøyd med bildet på den.

     

    Jeg kan i grunn bruke 6-7k på skjerm, men gidder ikke hvis ikke jeg må. Spørsmålet er om kvaliteten er så mye bedre med IPS enn TN at det er verdt pengene..

  5. Jeg skal bygge meg ny maskin med 8800GTX. Skal også ha ny skjerm, men er litt usikker på hva jeg skal gå for.

     

    Bør jeg satse på en av 20" med IPS-paneler eller 22" med TN-paneler? Er kvaliteten så mye bedre med IPS-skjermer at det lønner seg?

     

    Har også vurdert en 24", men den koster jo skjorta. Dell sin 2407WFP 24" er på tilbud nå.. Kanskje jeg burde slå til?

     

    Noen som har noen råd/erfaringer?

  6. Hei du. Jeg kan anbefale Club 3D Geforce 7600GS som jeg akkurat har oppgradert min gamle maskin med. Fungerer utmerket, og koster 1093 kroner, som det står i linken. Godt kjøp!

    7316316[/snapback]

     

    Jeg har veldig dårlig erfaring med Club 3D Geforce 7600GS AGP. Har hatt masse problemer med artifacts og spill som henger seg. Søk på nettet viser at det er mange andre som har samme problemet med det kortet, så jeg vil anbefale deg å kjøpe noe annet..

  7. Det er visst en hel masse folk med artifacts-problemer på 7600GS agp-kort.. Jeg prøvde å bytte mitt inn hos Netshop. Sendte med detaljert beskrivelse og greier, men der var det ingen hjelp å få. Fikk det bare i retur merket "vare testet ok". Dårligere service skal du lete lenge etter. Siste gang jeg handler hos Netshop..

  8. Hei!

     

    Jeg kjøpte meg et Club3d 7600 GS fra Netshop og har nøyaktig samme problemet som du hadde. Jeg har også prøvd alt det du prøvde, uten at det hjalp. Forskjellen var at jeg aldri hadde noe ATI-kort. Jeg oppgraderte fra et nvidia 4400-kort.

     

    Klarer ikke å finne en løsning. Hvis ikke noen har noen nye lure tips til meg så ser det ut til at jeg også må oppgradere hele sulamitten. I grunn så har jeg jo lyst til det likevel..

     

    Hva mener du med at kortet ble "RMA'et"?

  9. Å sjekke temp'en var visst så enkelt at det var flaut å spørre om det. Men men..

     

    GPU-temp'en ligger på ca 44 c når jeg bare kjører XP, og så stiger den til ca 58 c i spill. Det kan jo tyde på at det ikke er høy temp på skjermkortet som er problemet.. CPU-temp'en er på ca 35 c, og det er jo godt innenfor.

     

    Jeg har kjørt driver cleaner og installert den nyeste forceware'en. I tillegg byttet jeg ut min gamle strømforsyning med en OCZ Modstream 520W. Ingen av delene forandret noe.

     

    Det som er rart er at artifacts'a ikke kommer i spesielt krevende spill, eller når det er lav fps pga mye detaljer. De kommer i bl.a americas army og får spillet til å henge helt etter noen minutter..

     

    Jeg sendte kortet tilbake til Netshop der jeg kjøpte det. Der fikk jeg så godt som ingen hjelp. De bare sendte det tilbake og fakturerte meg 126,- kr for å teste det. Snakk om stusselig support..

     

    Er det noen som har noen idéer til meg?

  10. Jeg kjøpte nylig kortet over. Etter det har jeg hatt problemer med rare artifacts i 3d-spill. Det er som om punkter og polygoner blir flyttet tilfeldig rundt i 3d-bildet. Problemene kommer etter 5-10 minutter og når det er slik i ett spill, er det i alle helt til maskinen er startet på nytt.

     

    Er det noen andre som kjenner til problemet?

     

    Jeg søkte i forumer og fant at det var en del folk rundt i verden som hadde akkurat samme problemet med det kortet. Noen som kan hjelpe meg her til lands?

×
×
  • Opprett ny...