Gå til innhold

Hekkerboi

Medlemmer
  • Innlegg

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hekkerboi

  1. jeg er så utrolig forvirret, irritert på meg selv, og flau etter en episode i helgen. kong alkohol var selvfølgelig innblandet.

    kort og godt har jeg skjelt ut og vært frekk mot mine aller beste kamerater, og de synes igrunn ikke noe særlig om meg nå.

    jeg har sagt mye rart, som muligens ikke burde være sagt, og ting jeg aldri ville sagt ellers.

     

    for de som gidder å lese mer, så vil jeg gjerne skrive ned det som skjedde, selv om det er veldig mye jeg ikke husker. (blackout)

     

    det hele startet med et koselig, avslappet vors. vi chilla og det var greit. jeg hadde med meg tre øl og en helflaske tequila.

    jeg fikk i meg ølen, og før vi dro begynte vi å shotte litt. når vi kom frem til festen var jeg i storform, og folk virket glade for å se meg.

    men så ble han ene kameraten min kastet ut, så jeg, kameraten min, og en kamerat til stakk. festen var litt ute "på landet", så det var vanskelig å få skyss.

    det var vått og kaldt. masse slaps. jeg og han som ble kastet ut klarte knapt å stå på beina, og var gjennomvåte. etter hva jeg har hørt sovnet/lå i snøen.

    av en eller grunn, mens vi var ute, så har jeg sjelt ut flere kamerater, som egentlig bare ville hjelpe meg. jeg har forstuet fingeren til en fyr, og gjort mye unødvendig.

    folk er irriterte og skuffet. etter mye krangling og dritt fikk den tredje kameraten min oss inn på festen igjen, inn på et soverom, der meg og han som ble kastet ut fikk ligge og varme oss.

    det var et par-tre venner som satt med oss og passet på så vi hadde det bra. innimellom disse episodene er det MYE jeg ikke husker, og jeg er skikkelig forvirret.

    jeg gruer meg skikkelig til å møte disse folka igjen, og det er visstnok mange som har lyst til å banke meg. jeg aner ikke hva jeg skal si, for jeg vet jo ikke 100% hva jeg har gjort.

    jeg er rett og slett redd for å miste mange av de beste kameratene mine.

     

    bah. godt å få det ut.

×
×
  • Opprett ny...