Gå til innhold

Dan_H

Medlemmer
  • Innlegg

    239
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dan_H

  1. Hei. Leter etter en sang/et stykke musikk. Klarer ikke helt å beskrive hvordan det låter. Sangen blir ofte brukt sammen med bilder og video av natur og storslåtte omgivelser. Mener rimelig sikkert at den ble brukt i 71 grader nord før i tiden, kanskje enda. Lyder veldig synth-aktig med innslag av piano. Vokalen er ikke veldig fremtredende, men ligger mest i bakgrunnen. Vokalen er ganske utydelig og spiller ikke en veldig fremtredende rolle i miksen.

     

    Er en ganske vag beskrivelse, men håper på litt hjelp. :)

     

    Ugress - "Reason to Believe" ?

     

    Nei, er ikke denne. Den jeg mener er mindre industriell i stilen, vokalen er heller ikke "distorted", slik som i denne.

  2. Hei. Leter etter en sang/et stykke musikk. Klarer ikke helt å beskrive hvordan det låter. Sangen blir ofte brukt sammen med bilder og video av natur og storslåtte omgivelser. Mener rimelig sikkert at den ble brukt i 71 grader nord før i tiden, kanskje enda. Lyder veldig synth-aktig med innslag av piano. Vokalen er ikke veldig fremtredende, men ligger mest i bakgrunnen. Vokalen er ganske utydelig og spiller ikke en veldig fremtredende rolle i miksen.

     

    Er en ganske vag beskrivelse, men håper på litt hjelp. :)

  3. Hei folkens! For mange år siden lagde jeg en telefonsvarer på min mobil, jeg husker at jeg ringte et nummer og fikk endre den. Men så er jeg ikke en person med nevneverdig peiling på dette feltet, så jeg har nå altså glemt u hva jeg kan gjøre for å endre telefonsvareren.

     

    Jeg husker at jeg ringte et nummer, noen som vet hva dette nummeret kan være? Leverandøren min er telenor.

  4. Haha ja, blitsen kan nok bli litt sterk for dem. Synes det er litt kult jeg, ser ut som de smiler. :p Men på noen bilder ligger de jo rett og slett og sover da.

    Hvis du ser nøye etter på kattemoren på bilde 3 ser du at hun faktisk kjegler litt med øynene. Typisk henne det. Er så morsomt. :D

  5. Selv syntes jeg ideen virket ganske grei. Om ikke i en Zelda-setting, så ihvertfall som et eget spill. Men tror ikke et fnugg på det, det ville bare vært så ulikt Nintendo. Og ærlig talt - "...but I convinced Iwata-san that your writers were trustworthy enough to keep our conversation here confidential.." Næh, tror nok ikke det. :)

     

    Men ideen var artig som sagt.

  6. High Voltage, som utvikler The Conduit, har uttalt at målet deres med tittelen er å få den til å se ut som en X360/PS3-tittel. Spillet vil nok se bedre ut når det kommer ut, er nok enda i en relativt tidlig fase.

     

    Wii-utsiktene har bedret seg betraktelig de siste dagene med The Conduit og MadWorld.

  7. Oppdaget dette spillet først nå nettopp, og har lest noen previews rundt omkring. Må si jeg gleder meg til å se hva som blir ut av dette spillet! Folka bak er dyktige spillutviklere. Og den grafiske stilen er også herlig. :)

  8. Angående No More Heroes for dem som bruker det som argument på at Nintendo er barnslig - Nintendo hadde ingen som helst finger med i spillet i spørsmålet om sensur i Europa, dette var det fullt og helt utgiveren Rising Star Games som stod for. Så å klandre Nintendo for dette tilfellet blir helt feil.

     

    I mitt syn er Wii en maskin likestillt med 360 og PS3 i utgangspunktet når det gjelder hvilket marked de sikter på. Forskjellen er måten utviklerne ser på maskinene. Wii har noen dedikerte utviklere som virkelig tar seg tid med spillene og får dem gode - og all honnør til dem. Men uheldigvis er Wii den konsollen som selger mest, PLUSS at den er relativt billig og lett å utvikle spill til. Derfor får vi som Wii-eiere alle disse dårlige titlene som grafisk kunne vært på Nintendo 64. Alle utviklere kan lage gode voksenspill til Wii. Det er bare for få som prøver.

     

    For å flytte fokuset over på Nintendo-produserte titler: Super Mario og alt det innebærer er et klassisk eksempel på hvorfor Nintendo blir stemplet som et barneselskap. Selv om dette er spill som kan nytes av alle (inkludert meg selv), vil det for utenforstående fremtone seg barnslig når de ser på fargene som blir brukt - og figurene som blir brukt.

     

    Men Nintendo utvikler også serier som ikke har denne barnslige fremtoningen. Serier som Zelda (IMO de mest kvalitetsrike spillene noensinne) og Metroid er eksempler på dette. Men i og med at disse av mannen i gata ikke er like kjent som Mario og ikke gir folk samme assosiasjoner med Nintendo som selskap - gjør at det allmenne synet på Nintendo forblir barnslig. Dette synes vil nok aldri endre seg. Til og med navnet "Nintendo" har fått en barnslig klang - mens "Playstation" og "XBox" høres "tøft" ut. For at Nintendo skulle fått bort det barnslige stempelet tror jeg dem måtte skiftet navn og image ganske drastisk. Min konklusjon er at Nintendo ikke er barnslig, men har synlige varemerker som gjør at folk får et barnslig inntrykk av dem.

     

    Personlig er jeg dog litt skuffet over hvordan Nintendo takler det barnslige stempelet og hvilken rute de velger. De har valgt å designe maskinene i et mer voksent og nøytralt design nå. Det liker jeg. Wii ser unektelig mer nøytral og mindre "barnslig" ut enn GC med sin lilla farge. Men idèmessig er det mye jeg ikke liker. Første problemet mitt: Mii. De ser unektelig barnslige ut, og jeg tror fryktelig få hadde savnet dem. Jojo, det er vel fascinerende for noen å lage spillbare characters basert på egen utseende, men ærlig talt - Nintendo kunne lagt ressurser inn for mer interessante ting enn lemløse enkle ikoner.

     

    Når Nintendo klarer å presse mariokonseptet til et spill som anno 2007 får bedre karakterer enn alt annet der ute. Tenk da hvordan de - med alle sine ressurser som selskap og utvikler, kunne laget et veldig bra voksenspill og utviklet en ny franchise. Dette vil jeg se fra Nintendo i fremtiden i tillegg til eksisterende franchises.

     

    Må bare i tillegg si at selv om eg kan virke pro-nintendo er jeg ingen fanboy. Har 360 i tillegg og spiller like mye på den. Men i forhold til andre her er ikke synet mitt på Nintendo som selskap enda ikke helt svartmalt.

  9. Nei. Nintendo har ikke som mål å utvikle barnekonsoller eller barnespill. Men de er gjennom årene assosiert med barnespill grunnet suksessen til barnevenlige spill som Super Mario. En annen av grunnene til at Nintendo blir omtalt som barnefokusert stammer fra da Mortal Kombat skulle portes til SNES og Nintendo valgte å farge blodet grått og forandre mange angrep for å gjøre spillet mer barnevenlig.

     

    Nintendo produserer ikke maskiner som hovedsaklig er ment på barn, men maskiner som har titler som passer gamere i alle aldre. Men de spillene som huskes best er spillene som har vært barnevenlige, men dog ikke utviklet bare med tanke på barn.

  10. Utrolig mange uenigheter rundt dette spillet ser jeg. Hos meg har det klaffet 100% og hevder seg i toppen av Wii-spillene.

     

    Når det gjelder jobbsystemet og at "det er kjedelig å bære kokosnøtter". Det er akkurat slik det er! Travis skal portretteres som en helt vanlig person som ikke får noe gratis i livet. Vanlige mennesker må gjøre drittjobber for å få litt cash - det samme må han. Dette spillet MÅ ha sære elementer for å fungere, og om det inkluderer småkjedelige jobbe bryr det meg ikke - rett og slett fordi de bidrar til å holde historien og hele greia på greip.

  11. Jeg vurderer det slik at den er oppmerksom og løfter ørene i en slik stilling fordi den følger med/hører etter.

     

    Sånn bare for å kverrulere litt :whistle: , så er ørene feil. De står for mye opp og det er et resultat av lite eller ingen jobb med å få dem riktig plassert (tape, massasje etc) Ørene rettes fremover når den er oppmerksom, ikke oppover.

     

    Personlig er jeg noe skeptisk til rottweilere, pittbull, amstaff og noen av mastifftypene, fordi jeg har hørt om så mye negativt. Jeg mener selv at ikke at alt som står i avisa er løgn, og så ser man jo diverser på tv, og det tolkes jo som man vil, men jeg har dessverre blitt noe skeptisk. Syns noen raser går litt for mye igjen, og det setter jo rasen i dårlig lys. Og større hundebitt /angrep er alvorlig uansett og det kommer nok i media, så noen svartmaling av raser føler jeg heller ikke at det blir selv om mange syns det.

     

    Som sagt bare inntrykket jeg fikk fra bildet. Men det er du som er doberman-eieren her, så du vet nok best. ;)

  12. Heisann! :)

    Som emne tråden spør, skal eg kjøpe RE:Umbrella Chronicles eller Ghost squad ? Eg har lest anmeldelser til begge av spillene, men eg vil høre ka DU meiner om spillet/spillene!;)

    Ka seier dåkke ?

     

    Spørsmål ;

    - Kor mykje spille tid på kvar av spilla ?

    - Grafikk , kas spill har best ?

    - Er spillene bra gjennomført?

    - Kvepper man på RE?:p

    - Kas spill ville DU ha kjøpt ?

     

    Takk takk på forhånd =)

     

    Hei. Jeg har begge spillene, så kan svare deg litt.

     

    Hvor mye spilletid på hver av spillene?

    Resident Evil UC har flere chapters og en god del flere baner enn Ghost Squad. Dette gjør selvfølgelig spillet større og lengre, slik at det vil ta en liten stund å spille gjennom det. Etter at du har klart et chapter kan du også spille det igjen for å få en bedre rank i den banen. Hvor lang tid du bruker på spillet er opp til deg selv.

     

    Ghost Squad er et mindre spill, da det bare er 3 baner. Men ikke la deg lure av det, siden det i hver bane er flere "ruter" du etterhvert kan spille gjennom - og flere valg du kan ta. Per gang du spiller i en bane kan du bare ta èn rute, så valgene du om hvilken vei du skal ta kan du ikke angre. Å spille gjennom hver bane tar vel rundt 7-15 minutter, så du kan se credits etter rundt 40-45 minutter - kanskje mindre også. Dette høres selvfølgelig labert ut, men det reddes av at hver bane har flere valgmuligheter som man kan unlocke, slik at det hele tiden dukker opp nye missions innenfor hver bane. Man kan i tillegg få inn kostymer og våpen.

     

    I teorien er det lett å si at RE:UC er et spill du vil bruke mer tid på siden det har flere baner og bedre story, men om du setter deg skikkelig inn i Ghost Squad vil du også kunne bruke en del tid på dette.

     

    Grafikk, hvilket spill har best?

    Ghost Squad er en port fra et arkadespill fra 2004, Resident Evil UC er lignende Resident Evil 4. I Ghost Squad er det heller ikke lagt noen vekt på god grafikk. Så RE:UC har utvilsomt best grafikk.

     

    Er spillene bra gjennomført?

    Ja. Begge er bra gjennomført på sin måte. Men det er merkbart at RE:UC er en større tittel - og du vil nok bli mest imponert av RE:UC sånn presentasjonsmessig. Men Ghost Squad har overlegen sikting, med mer respons.

     

    Hvilket spill ville DU ha kjøpt?

    Vanskelig å si, de er gode på hver sin måte. RE:UC er mer det dype spillet med god story, mens Ghost Squad er mer arkadeaktig og overfladisk. Begge må spilles, men skal du velge ett av dem er sjansen størst for at du vil like best RE:UC.

×
×
  • Opprett ny...