Gå til innhold

Ravenlord

Medlemmer
  • Innlegg

    1 394
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ravenlord

  1. Du har rett jeg "kunne" ha gjort det. Nå har det seg slik at Jeg prøvde å legge inn bestillingen rundt den 12.des hos onecall men fikk feil hele tiden på bestillings prosessen så jeg måtte ta det over mail. Og da fikk jeg det ikke i orden før 17.des

     

    Så nok en gang portering er ikke noe man kan bestemme selv nårtid det skal skje, det kommer uventede ting i veien.

     

    Såklart jeg kunne ha ringt 3000 min, men har vel toppen ringt 120-160 min på de dagene.

     

    Er det feil av meg å forvente å faktisk kunne bruke/gjøre noe med tjenesten jeg må betale for? Vil bare ha noen synspunkter.

  2. Hei

     

    Byttet akkurat fra talkmore sin ring 3000 minutt i mnd abonnement til One call sin fastpris abonnement. Nummeret mitt ble portert den 5.jan. fikk regning nå som viser at jeg må betale hele beløpet på 349 til talkmore for januar mnd. Tok kontakt med kundeservice men fikk bare til svar at det sto i vilkårene deres.

     

    Siden jeg skal betale for det så burde jeg kunne ringe for det og.

     

    Selve porteringen er ikke noe kunden kan bestemme så man er jo egentlig bare heldig om man f.eks får portert nr sitt i slutten av en mnd istedet for begynnelsen. Er ikke imponert over talkmore.

     

    Og ja før noen kommer med "men du godtok vilkårene" utsagn, la vær, er fullt klar over det.

  3. Da kjøpte jeg ny slange mellom luft sensorn og gass spjeldet, og prøvd alle pluggledningene. Den går på alle 4 sylindrene fant jeg ut. Og nå har jeg klart å presse tomgangen ned uten at hele bilen rister så den bruker 1.8-2.0 l i timen. Stor forbedring. Kan være at når vi hadde løs gass spjeldet og monterte det sammen igjen med paknings sement at det har blitt lekkasje der siden den fikk en noe hard kjøring etterpå og det var førsta da at den begynte å gå rart. Kanskje sementen har blitt sugd inn. Skal prøve og snu olje separatorn senere, kanskje det er noe der. eventuellt må jeg fjerne den og kjøpe ordentlig catchtank.

  4. Borra ikke opp kanalen. Rørte ikke andre slanger bortsett fra den tykke slangen som går fra luftfilter og til gass spjeld. Tok bare en kjapp rens nå siden vi hadde rengjort den skikkelig for noen uker siden. Monterte på en "olje separator" som opel kaller det. Tror jeg har litt falskluft så jeg holdt på og finne nye slanger. Men kan falskluft gjøre slik at motoren høres slik ut? Han som hjalp meg og skru mente den gikk på 4 sylindre som normalt. Hvordan sjekker man det?

  5. Hei

     

    Har et problem med en motor som har begynt å høres ut som en sjark. Det er en ecotec motor som ecotec funksjon har vært koblet ut på (ikke spør meg hvordan eller hvorfor, da det ikke er jeg som har gjort det). Den har fungert helt greit bare at det har vært standard problem med at motoren stopper hvis man bremser ned til et lyskryss f.eks.. Og løsningen til det er å rense tomgangsregulatorn og hele innsuget, kjent opel feil. Og man burde feste på en slags catchtank for å forhindre oljen fra oljedamp slangen å gå ned og tette innsuget på nytt.

     

    Alt dette har jeg gjort, men nå er bilen blitt helt rar. den høres ut som en sjark på lavere turtall, og bilen rister, den får for mye bensin og ifølge kjørecompen. Kan ligge på 2.5 liter i timen mens før var det 1.5 i timen..

     

    Den har aldri vært slik før, etter vi rensa innsuget at den begynte å herje som dette.

  6. Og da er vi kommet til område som heter læring på eget ansvar. Og i tillegg, hva med bare at bedriften spør etter karakterene? Er ikke akkurat vanskelig.

     

    Og 15% fraværet ekisterer ikke, det er alt opp til hva læreren selv mener. Har du en 2 er og er borte 3 dager ja da kan du få advarsel om at du ikke består fordi læreren mener du ikke har vist deg bedre.

     

    Har du en 5 er og er 3 dager borte, da får du ikke det.

  7. Så det er bare å søke i veg på diverse portaler for søk av jobb? Virker litt rart, vil ikke tro at noen er på leit etter lærling før til høsten?

     

    Husk at bedriften må være godkjent for at de skal kunne ta inn lærlinger.

     

    Er i tvil om de må det. Tror bare at du må sjøl sørge for at du får den opplæringen du trenger hvis de ikke er det, og melde deg opp til fagprøve osv..

×
×
  • Opprett ny...