Gå til innhold

Pao

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pao

  1. Å! Jeg er heltent på en invite om noen gidder! Huseieren har klippet kabelledningen vår av ukjente grunner! I tillegg prøver han å bygge oss inne med et schvært jordlass!

     

    Smødd, nå har jeg fått en! Vet ikke helt av hvem, men hurra og masse takk!

  2. Som kjent fungerer jo dette programmet drita bra med US english som språk i gmail, men det betyr likevel ikke at jeg har tenkt å fortsette å bruke det.

     

    Å si at det er knoting på mobilen som skal til for å sjekke mailen uten dette programmet er å ta litt hardt i. Legger man til inboxen som et bokmerke i opera og slenger det på "hjemmesiden" vil man 19 av 20 ganger komme rett inn i inboxen med et klikk. Kun av og til må man skrive inn brukernavn og passord på nytt.

     

    I tillegg så sjekket jeg på pakkedatatelleren i telefonen min, som kan fortelle at det ble overført mer enn tre ganger så mye data ved bruk av gmail-programmet. Så om du har tenkt å sjekke mailen mye, kan det komme til å koste ganske mye mer enn ved bruk av opera. (Det skal selvsagt sies at jeg ikke har på loading av bilder i Opera.)

     

    Så det blir Opera på meg.

     

    Ferdig!

     

    Forresten så har jeg funnet ut noe annet lurt også! Registrerer man seg på telefonkatalogen.no får man 5 gratis sms om dagen, eller ca 150 i måneden. Det funker drita bra å bruke opera til å sende disse! Det koster sånn 5 øre i datatrafikk. Opera vil også her som oftest logge seg rett inn så man kan sende sms raskt og greit herfra. Ville bare si ifra.

×
×
  • Opprett ny...