Gå til innhold

Azubi

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Azubi

  1. Det er bare latterlig å bruke sexnekt som en straff, og ingen jenter med selvrespekt burde nekte kjæresten å "få seg noe". Fraser som "Ja, nå skal du ikke tro at du får deg noe på lenge!" er totalt ubrukelige, for uten den andre parten blir det ikke noe særlig sex..

    Da er det kanskje retter å si; Nå får ikke vi oss noe på lenge.

  2. Hadde det samme "problemet" med ex'en min. Endte opp med at jeg ikke sendte meldinger på, tja, en uke elns, så begynte han plutselig å sende litt oftere :)

     

    Sier ikke at det er en god løsning, men som noen tidligere har nevnt, så er ikke alle like aktive på sms-fronten. Hvis du vet at han er glad i deg, så har du sikkert lite å beskymre deg for, du blir kanskje vant til det etterhvert.

  3. Har stort sett ganske god og åpen forbindelse, så kan nesten friste å si det som d er (med noen positive tanker og komplimenter)

    9119567[/snapback]

     

    Dere kan ha aldri så god kontankt, men jeg tviler sterkt på at hun kommer til å sette pris på at du foreslår at hun burde trene for å få vekk det lille ekstra :) Henger meg på det andre sier om å trene sammen, mye koseligere!

  4. Hørtes ikke videre behagelig ut, men jeg tviler på at skadeomfanget kommer til å være noe særlig stort. Har sett det blitt gjort på diverse konserter, både gjennom leppe og brystvorte, og såvidt jeg vet har de som gjorde det fint den dag i dag. Uten at jeg ville anbefalt å gjøre det.

     

    Du hadde jo renset nålen, så alt burde være såre vel.

  5. Gratulerer. Du har utført den store kardinalfeilen (pun intended). Katolske jenter er gærne.

    8687491[/snapback]

     

    Blir faktisk litt småirretert på sånne kommentarer. At man er katolikk gjør en ikke automatisk til en riv ruskende gal person med forvridde meninger om absolutt alt. Greit, det finns folk der ute som er villt fanatiske, men det blir litt drøyt å ta alle under en kam.

     

    Beklager, men jeg er lei av å høre den samme leksa om og om igjen. Vi er da normale vi også.

×
×
  • Opprett ny...