Gå til innhold

Tharald

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tharald

  1. Du må imidlertid oppgi en gyldig amerikansk adresse, men handelen går gjennom. I verste fall kan jeg tenke meg man blir oppringt av Visa som vil sjekke at alt er i orden.

     

    Her kan du bare søke på en amerikansk adresse på google, så fikser dette seg.

     

    Pleier å kjøpe fra US store, pga dollaren er så lav. Spillene virker også når du logger på din EU konto igjen.

  2. Har ikke hatt det samme problemet. Min stod i nesten en time for å oppdatere spillisten. Trolig har nedlastingsfila di blitt korrupt, så det kan være lurt å slette denne. Når du installerte programmet ble det lagt til en Vidzone-fil under mappa "Game file" etter aller annet (husker ikke navnet i farta, men ligger ved siden av "Game save"-mappa), men prøv i hvert fall å slette denne. På denne måten starter den helt på nytt.

     

    Jeg har samme problem. Når jeg starter Vidzone kommer det opp en feilmelding hvor det står "Fatal Error, File is corrupt" Skal prøve og slette save filen straks.

  3. Syntes det var dritmorro, masse stemning og halvparten av morro var bare og gå og se

     

    Syntes da at veldig mange satt og spilte i 5 dager, syntes da de kunne vært hjemme, for var første TG min og tenkte at blir digg og spille 5 dager og nesten ikke sove noe, men når jeg kom inn i lokalene fikk jeg en gedigen følelse, hjertet mitt flimret når jeg gikk opp på tribunen og så ned på kvelden på alle skjermene, jeg spilte ikke veldig mye fordi det var så mye og se på!

     

    Det som skaper stemning er folkene og, finnes ikke så mange forskjellige mennesker på et sted

     

    Som mange andre, Musikken var dritt ja, og kunne skrudd ned bassen fra scenen for den duret fra rekke 6-20 sånn ca, og ikke noe digg kjenne den hele tiden, også noe jeg vil prøve på neste år er og lage repotasje derifra

     

    TGTV, intervjue folk, mange rare kabinetter kan spørre ideen, hvordan de kom på det?

    Folk som vinner, hvor lenge de har spilt osv, for de store TV selskapene tenker bare, herregud 5200 nerds, la oss lage en liten sak og det skal være om trim på tg, syntes det gjør bare et dårlig perspektiv på TG, for det er et syk bra arrangement

×
×
  • Opprett ny...