Gå til innhold

Axl91

Medlemmer
  • Innlegg

    725
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Axl91

  1. Har en apple time capsule liggende, bruker Get "alt-i-ett" boks som modem og ruter. Lurer på om det er mulig bruke da denne routeren som et access point som jeg kan dra kabel fra, og samtidig bruke som lagringsplass. Dermed slipper jeg å ha en kabel slengende over stuegulvet.

     

    Noen som har gjort lignende? har sett litt rundt på google, men klarer ikke helt å finne løsningen, ser ut som det er mulig, men sitter mer igjen forvirret en klok.

     

    Takk for hjelp på forhånd.

  2. Er hundre prosent sikker på at eg kunne velje å kjempe mot eit gitt antall AI fiendar i Rome 1.. Må søke og sjå om eg finn noko på det.

     

    Uansett - spelet er morosamt, men eg synest det går alt for seint framover. Eg kjenner eg kvir meg til å trykkje på "End turn".

    Du kunne velge å ikke følge AI på end turn. Det hadde liten effekt i starten av campaign, men når du hadde ekspandert mye, og aien var over alt med sine små hærer så slapp du å følge de slik at prosessen gikk mye fortere, men var igjen vanskeligere å se hva de planla.

  3. Har alltid savnet en funksjon som sier hvor jeg kan time hvor pilene "skal" lande, særlig ved artilleri. Føler de alltid sikter der hvor troppen befinner seg i det du klikker. Særlig på lang avstand. Eller det for å beskrive vanskelighets graden i treffe på lengre avstand. Når de kommer nærmere så skyter de jo rett fram og ikke i en bue over himmelen. Men hvis et kavaleri kom stormende ville jeg gjort slike at alle pilene traff samlet rett ovenfra, gitt at jeg klarte å kalkulere riktig. Og har jeg ikke gjort det så er jo alle pilene brukt opp, og et steg nærmere mitt bueskytterregiments utslettelse.

    Er det jeg som aldri har funnet ut hvordan, eller er ikke muligheten der? Gleder meg stort til dette spillet, enig at AIen alltid har vært "dårlig" og er for såvidt forsont med det. Underholdene er det uansett.

  4. Hei

     

    Har seg slik at min sOster fikk frastjAlet mopeden sin inatt. Og i boden hvor denstod, lA lommeboken til en jeg vet hvem er. Han er litten drittsekk pA 17 aar. Det har seg slik at jeg er i slovenia, men kontaktet broren hans. Han sa at det hadde vAErt rassia hjemme hos dem, pga den saken og en til. Han var i avhOr, men som sagt nektet han. Politiet kunne ikke gjOre noe og mopeden er fortsatt savnet. Broren beklaget veldig, da jeg har spilt poker med han fOr, sA kjenner han litt bedre. Og skjOnner at han syntes det hele er veldig flaut. Han haapet broren fikk seg en lAEre penge, men slik gikk det da ikke.

     

    Det jeg egentlig lurer pA er hvordan man skal forholde seg til dette? Er det noe man kan fA gjort? Har ingen intresse A gi han juling, men det hjelper jo ingen, sjangsen for at det slAr tilbake paa meg er vel mer sansynlig.

     

    Og foreldrene er ingen vits i aa kontakte, faren gjorde underslag paa enbdrift som skulle hjelpe folk tilbake paa rett kjOl, for 1 mill. kroner. Moren startet privatbarnehage hvor alle foreldre tok ut ungene i ren protest.

     

    Tanken min var vel egentlig aa gjore noe annet som aa straffe han i form av enten tyste paa han hvis det viser seg at han dealer hasj. Ikke at jeg ville gjort det mot noen andre, men hvis han da aldri faar komme inn i usa f.eks. Eller nekte han aa bruke den lokale snowboardbakken, da han er en flittig bruker av den, og jeg kjenner de som eier stedet. Mopeden var ikke videre dyr, og sOsteren min har rAd til ny, men det er en prinsipp sak.

     

    HAper pA seriOse og kreative svar. Ingen forslag som innnebaerer noe ulovlig, da synker jeg jo ned paa hans nivaa.

  5. Siden dere bare har 15 dager så ville jeg tatt fly til en av byene i italia. Kjøpte akkurat en flybillett til roma for 669. evnt kan du velge å kjøpe billetter 1-2 dager i forveien, og da spare en ekstra hundrelapp. Det vil jo uansett gå litt penger til overnatting på hosteller. Hvis dere skal ta tog hele veien, så kom dere så fort som mulig til tyskland hvertfall. Går ufattelig treigt i forhold til strekningen i de andre landene i nord.

     

    Angående Roma så er den byen ganske lett å orientere seg i. Den føles kompakt, og hvis du er intressert i historie, å se på ting så har man jo alt Mythos nevner. Utelivet er jeg ikke så flink på der, men vet det er noen gode fester der hver onsdag. Lurt å kjenne en innkaster.

     

    Ellers er jo firenze også en fin by(domen). Vil si det kan være lett for en som har vært i venezia å si at det er en masete turistmaskin, men det er gjerne noe man vil ha opplevd uansett.

     

    Kitzbühel er vel en veldig gammel by, så regner med at det går på historiske begivenheter og fjellturer der.

  6. Det kan være verdt å merke seg at hunden er syk eller har noen form for slitasjeskade i nakken. Har blitt bitt til blods tre ganger av tre forskjellige hunder(en av dem mine), hvor alle sammen har vært syke/skadet på en eller annen måte.

     

    Hadde også en hannhund(typ drittbikkje som noen nevner) som hadde store problemer med å omgås andre hannhunder. Ble aldri bitt av denne. Sluttet å ha denne på hundegjordet, og sosialiserte den bevisst med andre tisper i stedet.

     

    Hunden jeg har nå, er vi femte eieren på. Det tok litt tid før den var vant og tillitsfull, men det gikk seg fort til da den merket en mer stabil familie, enn de tidligere. Du nevner jo bare å hatt den i et par måneder.

  7. Vet ærlig ikke hvor vanlig det er, men bikkja mi vasker opp etter seg. Problemet med løpetid for meg er at bikkja går inn i depresjon etter hvert pga. innbilt svangerskap(hver gang). Hun bruker medisiner for det nå, men hun fikk kreft i alle pattene+livmor. Lite kult.

     

    Ellers har jeg ikke merka noe forskjell på hannhund og tispe. De er like sære begge to på sin måte.

  8. Yes har mange bra frikjøringsbrett, så de kan jo anbefales om du trives med merket.

     

    Ellers så har alle de store merkene så og si samme kvalitet og opplegg, det går mest på design og merkepreferanser. Burton har noen splitboards som er veldig bra, og deres modell "Fish" er absolutt verdt en titt. Om du kun skal kjøre fluffy pudder har Lib Tech et brett de kaller for "Banana Hammock" som skal være ganske interessant, har riktignok ikke hørt noen som har testet denne.

     

    Ja skal sjekke det ut. Skal bo 4-5 måneder i chamonix med Active Education på en frikjører linje for å få inn basics iforhold til frikjøring. Har stått litt i områdene rundt Gaustatoppen, men har ikke turt meg noe særlig andre steder da jeg ofte kjører alene. (grunnen til at jeg faktisk har kjørt alene er at jeg har hatt 2 generasjoner fjellvandte før meg som har hjulpet meg iforhold til å vise meg hvor skredene går og når jeg må holde meg unna. typ nesten hele 2010/2011 sesongen:/

     

    Har sett på fish brettet og det ser utrolig gøy ut!

     

    @ nothindoin

    Den filmen er den beste hittil for min del. Naturen der er bare helt vill! Det var faktisk det som gjorde det for meg. Ikke minst det kvalme anslaget hvor han går inn i "brettgarderoben" sin:P Livet mitt hadde sett episk ut i full hd, btw:P

  9. Legio er jo den eneste heroen som tvinger andre heroes til å angripe han med taunt.

     

    Men som andre nevner, så kan jo mange heroes tanke med de rette itemsene. Jeg tenker de må ha en hero som gjør mye dmg(aoe) over tid, som gjør at det andre laget knapt kan overleve uten å ta ned han. Som Defiler ulti og Moraxus ulti. Ofte føler jeg tankuttrykket blir brukt veldig likt som i mmos(som i lavere rating,@busemaen) og ja det blir jo feil. Tank er jo en som tar fokuset vekk fra supports og carry, og da må han som regel initiate også. Er hvertfall det jeg tenker. Bubbles er jo en initiator, men da bruker jeg pk, ulti, silence og shellsurf ut og så jeg slipper å dø. Armadon blir jo en tank hvis resten av laget er farma for den spinebursten+ evnt mock knuser jo det meste. Er resten av laget dårlig farma er det bare å ta ut dem, så armadon til slutt.

  10. Har en kompis som har problemer med nybygd stasjonær.

    Når han er på pcen så plutselig skrur pcen seg av. Lampa på hovedkortet ved rambrikkene lyser, når han da skrur på igjen så henger den seg, men nå så lyser cpuen. Da må han ta ut cpuen fysisk, sette den inn igjen og da fungerer det.

     

    Noen som har anelse hva det kan være? Bare å spørre om det trengs mer info

     

    Takk for all hjelp

×
×
  • Opprett ny...