Gå til innhold

butters

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av butters

  1. Hvordan bestiller man ny symbal? Må dette gjøres gjennom butikken man kjøpte settet eller gjennom en nettside? Prøvde gjennom http://www.redoctanegames.com/Warranty/ men her får jeg bare opp at jeg må bestille USB-midi når jeg velger gul symbal...

     

     

    Edit: Fikk til å bestille gjennom nettsiden nå ja. Måtte bare hake av for "Nei" på spørsmålet om problemer med følsomheten, slik at symbalen ble regisrert som feilvare. Så var det bare å fylle ut et skjema, og har nå fått mail om at ny symbal blir sendt så fort som mulig.

  2. Trodde jeg hadde vært heldig og fått et trommesett som funket, men neida. I dag da jeg spilte så merket jeg at det måtte være noe galt med den gule symbalen, siden nesten alle slagene på den ble registrert som feil. Gikk deretter inn på recording studio for å sjekke dette ut nærmere. Her fant jeg ut at den gule symbalen hadde begynt å registrere dobbel og trippel slag, særlig hvis jeg slo helt nederst på symbalen. De andre trommene så ut til å funke som de skulle.

     

    Litt senere på dagen så startet jeg spillet igjen for å teste om problemet fortsatt var til stede. Men det som var rart nå, var at den gule symbalen nesten ikke funket i det hele tatt. Nå registrerte den kun veldig harde slag helt øverst på symbalen, nesten helt oppe med den gule ringen, ellers var den helt død. Prøvde også å plugge symbalen inn og ut et par ganger uten at det hjalp.

     

    Tror dere det vil funke å tune symbalen med midi-kabel eller er den blitt defekt? Bestilte midi-kabel for noen uker siden, som er på vei i posten. Tenkte jeg skulle ringe ned der jeg kjøpte settet og høre om det er mulighet for å bytte det, men det er vel liten sjanse for at de har inne flere sett nå rett før jul :hmm:

     

    (Er forresten PS3 versjonen jeg har hvis noen lurte)

  3. Bestilte min igår ca. kl 19 fra mpx.no, men på statusen står det fortsatt at bestillingen er "i arbeid". Og videre så står det følgende:

     

    248775.jpeg

     

    Som betyr: B = bestilt, S = sent, R = rest

     

    Noen som vet hva "rest" betyr? Håper virkelig ikke at det betyr at dem er utsolgt, hadde håpet å få maskinen så fort som mulig...

  4. Eurogamer gir spillet 7/10

     

    Konklusjon fra Eurogamer

    The fine-tuned excellence of Army of Two's co-op gunplay will easily sustain you through one run through this gutsy, broadly enjoyable game. But the desire to revisit it is weak, and for a game that's designed with social online play in mind, that's a big problem. Any level of the current co-op king, Halo 3, has more spectacle and incident packed into it than the entirety of Army of Two; more that you'll want to relive in company over and over again. Bearing the strong Vs. mode in mind, it would be wrong not to warmly recommend this as a smart twist on a stupid shooter, but perhaps it should have taken itself a little more seriously after all.
  5. [Oppdatering 60GB]

     

    Jeg må bare beklage, men vi har fått en meget uheldig forsinkelse på 60GB maskinen som tidligere var lovet denne uken.

    Jeg har ikke fått en 100% avklaring på selve årsaken er, men den er forsinket. Den endelige dato til vårt lager er 11.12.07

    Dette betyr også at vi med ganske stor sikkerhet ikke får flere 60GB en det første partiet før jul, men vi jobber uansett med å få tak i fler 60GB for levering i Januar.

     

    MVH

    elprice.no

     

    Vil vi som har bestilt få noen form for kompensasjon for dette? Må tross alt vente 2 uker mer enn det vi først ble lovet...

  6. Greit. Vis jeg bestiller idag hvor lang tid tror du at det tar før jeg får den i Bergen?

    9399932[/snapback]

     

    Jeg bor i Bergen og bestilte min på morgenen torsdag 30.08 og mottok den på døren dagen etter kl. 13:30. Mulig jeg har vært heldig og fått alt til å klaffe, men syns uansett at dette var veldig imponerende av UPS (og Neonode som klarte å sende ut ordren såpass raskt) :thumbup:

  7. Har et spørsmål i forbindelse med skjermen. Når jeg drar Touch Flo menyen opp eller ned så hører jeg det av og til kommer en slags svak knitrelyd fra skjermen. Høres ut som lyden kommer av at et eller flere lag i skjermen henger seg opp i hverandre og løsner(har forstått det slik at skjermen består av flere lag).

     

    Er det meningen at skjermen skal være slik, eller er det jeg som har fått et eksemplar med defekt skjerm?

  8. Var og benyttet meg av 30 dagers returretten igår. Tror jeg kommer til å vente litt med å kjøpe igjen til det er størrre sjanse for å få en som er stille. Siden det er blitt så stille her, skal jeg følge med på den svenske tråden, og kjøpe når brukerne der begynner å rapportere om batcher med "friske" PS3er.

×
×
  • Opprett ny...