Gå til innhold

Vincenzo Coccotti

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vincenzo Coccotti

  1. Jeg savner en skive fra Pink Floyd der de samler alle låter som ikke finnes på studioalbumene, slik som The Beatles har gjort med "Past Masters"-platene. Pink Floyd har jo "Relics", men det er ingen komplett samling. Flere låter mangler der, som f.eks. "Candy And A Currant Bun" og "Apples And Oranges". Sangene fra "Zabriskie Point"-albumet er heller ikke med.  

    • Liker 1
  2. Da har vi stikk motsatte meninger. Jeg synes "On An Island" er noe av det aller svakeste jeg har hørt fra et Floyd-medlem. Jeg er ikke så veldig begeistret for Waters sine to første studioalbumer ("The Pros And Cons Of Hitch Hiking" og "Radio KAOS") heller. Men "Amused To Death" er et mesterverk i mine øyne, på lik linje med det beste fra Pink Floyd.

  3. Jeg kjøpte "Nattsvermeren" og "Der Untergang" på Blu-ray forleden, og jeg gledet meg enormt til å sette meg ned og se dem. Da jeg var ferdig ville jeg se bonusmaterialet, men til min store skuffelse var det ikke noe!

     

    Da lurer jeg på: Er det noen av dere som vet hvorfor det ikke er med noe bunusmateriale her? På DVD-utgavene av filmene er det jo rikt med bonusmateriale. Jeg kan ikke skjønne at plassmangel skal være grunnen heller, for på en Blu-ray-plate er det jo masser av plass.

  4. Kommer Titanic på BD snart? : /

     

    Kommer sikkert en super-duper-deluxe-special-limited-7disc-fantastic-editon om ikke lenge.

     

    Men båten vil fremdeles synke :p

     

    Har faktisk hørt rykter om den superutgaven der ja. Du glemte at det følger med et hefte der det står om produksjonen o.l. og at alt er pakket inn i et heftig skip laget av solid stålmateriale. Det faktum at det er såkalt "limited edition" (ryktene vil ha det til at det blir produsert bare 10 000 eksemplarer) gjør at man imidlertid må være raskt ute skal man få tak i denne storslagne boksen.

     

    Fy faen som jeg gleder meg!

  5. Jeg ble litt overrasket da jeg kjøpte "Der Untergang" på Blu-ray. Da jeg skulle sette meg ned og nyte ekstramaterialet oppdaget jeg til min irritasjon at det var ikke noe ekstramateriale. På DVD-utgaven er det jo masse.

     

    Hvorfor har man utelatt dette på BD? En Blu-ray-plate har jo mye større plass enn en DVD-plate, så jeg skjønner ikke hvorfor man ikke skulle få plass til litt ekstramateriale i tillegg til filmen.

     

    Jeg forventer ikke at noen av dere vet svaret her, men det hadde vært greit å vite grunnen til dette.

  6. Til Totenkopf og Raste: Jeg er kanskje litt petimeter her nå, men jeg vil gjerne at dere presiserer hvilken versjon av "Casino Royale" dere har kjøpt. Det finnes nemlig to - ordinær versjon og deluxe edition. Jeg er nemlig på utkikk etter deluxe edition selv, til en ikke altfor stiv pris, så derfor kan det være greit å se hvor folk har gjort en fordelaktig handel ang. den filmen.

×
×
  • Opprett ny...