Gå til innhold

Doc Watchtower

Medlemmer
  • Innlegg

    364
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Doc Watchtower

  1. Har samme problem med en pavillion stasjonær 6633 sc. Har prøvd det meste. Nytt grafikk-kort, oppstart med alt koblet fra utenom prosessor, on board video (sikker disabled) resetting av BIOS etc etc. Maskinen har grafikk-kortet Geforce 9500 som er notorisk hett og det er sikkert en av grunnen som har vært med på å ødelegee hele hovekortet også. Vifta på grafikk-kortet dirret og rasslet som om det var en F16 fra dag 1. En annen maskin startet ikke opp i det hele tatt og en ny vifte på GPU holdt bare i et år. Jeg sender maskinen tilbake i dag! HP må få ut fingeren og reparere denne maskinen pronto ellers blir forbrukerrådet koblet inn!

     

    Etter mye om og men ordnet HP opp! Fikk reparert maskinen; nytt hovedkort, nytt grafikk-kort og ny prosessor m.m. Har ikke fått en regning på det så jeg regner med at "this one was on the house" Maskinen har fremdeles et oppstart-problem derimot, som ikke ble ordnet men i og med maskinen alltid enten er på eller i dvalemodus velger jeg å se bort fra det. Bra HP!

  2. Etter mye om og men ordnet HP opp! Fikk reparert maskinen; nytt hovedkort, nytt grafikk-kort og ny prosessor m.m. Har ikke fått en regning på det så jeg regner med at "this one was on the house" Maskinen har fremdeles et oppstart-problem derimot, som ikke ble ordnet men i og med maskinen alltid enten er på, eller i dvalemodus velger jeg å se bort fra det. Bra HP!

  3. Dette er tull. Hvis f.eks. skjermkortet er ødelagt, så må de bekrefte at det er ødelagt. Alternativet er jo at du må betale for at de skal komme å se på det. Hvis ikke kunne du sagt at den og den tingen er ødelagt, så hadde du fått det gratis.

     

    Jeg har sendt inn HP PCer før, de har aldri blitt ødelagt etter 3 uker igjen.

     

    Ta en Google og let på "Geforce 9500 fan problems" Du får flere 1000 treff og flere fora som rapporterer om maskiner som har blit sendt inn mange ganger. Jeg har kontaktet service avdelingen og fortalt dem om problemet, men de insisterer på at hele maskinen skal sendes inn hver gang. Når en GPU vifte bråker som et fly, er det vel ikke nødvendig å sende inn hele maskinen? Trenger vel ikke å være einstein for å skjønne det? Sleng et nytt grafikk-kort i posten da vel!

     

    Du kan jo prøve å formatere den hvis den henger seg ofte. Hvis den ikke slutter å henge da kan du nok reklamere på den :)

     

    Hva hvis man ikke kommer seg i BIOS en gang?

  4. Har samme problem med en pavillion stasjonær 6633 sc. Har prøvd det meste. Nytt grafikk-kort, oppstart med alt koblet fra utenom prosessor, on board video (sikker disabled) resetting av BIOS etc etc. Maskinen har grafikk-kortet Geforce 9500 som er notorisk hett og det er sikkert en av grunnen som har vært med på å ødelegee hele hovekortet også. Vifta på grafikk-kortet dirret og rasslet som om det var en F16 fra dag 1. En annen maskin startet ikke opp i det hele tatt og en ny vifte på GPU holdt bare i et år. Jeg sender maskinen tilbake i dag! HP må få ut fingeren og reparere denne maskinen pronto ellers blir forbrukerrådet koblet inn!

  5. Har hatt 5 HP maskiner, både bærbar og stasjonær. Har opplevd mange problemer og funnet ut at service er ikke eksisterende. Uansett problemet vil HP at du skal sende maskinen inn til service. Ødelagt strømkabel? Send inn hele maskinen! Ødelagt Grafikkort? Send Inn hele maskinen! Ødelagt Blu-Ray spiller? Send inn hele maskinen! Maskinen booter ikke? Kan være grafikk-kort som er dårlig, ((noe som 15.000 treff på nettet bekrefter). Men nei! Du får ikke nytt grafikk-kort! Du må sende inn hele maskinen og får den tilbake med samme type grafikk-kort, som går til hælvete igjen etter 3 uker!!! 8000,- rett i dass!!!!

     

    HP er svindlere!

     

    Har hatt datamaskiner siden 1986 men har aldri blitt lurt trill rundt før, til jeg kjøpte en HP maskin. (Pavillion 6633sc, Pacillion dv 5000, HP TouchSmart IQ530, etc etc.

     

    Bare problemer! Hold dere unna HP! Med mindre dere har en svær søppeldunk å hive alle ødelagte maskiner i!

  6. DHL er klar over VGP og firmaets ukorrekte tolldeklareringer. DHL har tatt kontakt med VGP for utreding av saken.

     

    Jeg antar Posten har satt i gang noe lignende.

     

    Fikk min pakke med konsoll levert via DHL og postbuden forrige uke uten noe toll tull:-)Og jeg som oppfordret dem spesifikt å skrive pakkens ordentlige verdi på utsiden av pakken :mad:

     

    Ser også at de har forandret navnet på avsenderen som ikke er lenger den samme som før men alikevel en privatperson så da kan DHL ta kontakt med VGP så mye de vil, det er da teknisk sett ikke de som sender men en privatperson. Vet at flere gamere har varslet VGP om toll tullet så kanskje har de forandret sin M.O. :hmm:

    Spørs også hvor seriøs DHL har tatt affaire siden de jo tjener masse på fraktoppdragene de får via VGP, skal de virkelig "bite the hand that feeds them?" Spekulerer vilt her:-)

     

    Staten NOREG hadde kunn ungått dette idioteriet gjennom å inflasjons og prisvekstjustere tollgrensen til 1000,- og ikke 200,. som det har vært siden 1973 eller noe sånt. Norge, den siste sovjetstaten :!:

  7. Det er visst også slik at tollerne "svartelister" deg. Slik at har du blitt tatt en gang med å prøve å snike unna tollen, kan du banne på at de sjekker den neste pakka di fra utlandet.

     

    Det er ikke kjøperen som skal straffes fordi butikken ikke skriver rett beløp på pakkseddelen. Det går ikke ann å snike seg unna tollen heller med mindre du fysisk smugler noe inn i landet. Det er alltid senderen sin feil hvis beløpet ikke stemmer, kjøperen har ikke noe kontroll over hva butikken skriver på pakken, enten bevisst eller ubevisst. Kjøperen får derimot pakken sin mye senere med ekstra regning for fortollingen.

  8. Venter også på en pakke fra VGP. den kom seg fra Canada til Oslo på en og en halv dag med DHL, blev fortollet i løpet av 45 minutter på onsdag. Siden da har det blitt stilt...

     

    Det jeg ikke forstår er at hvordan tullerene kan vite at den er fra en butikk siden avsenderen er åpenbart en privatperson :cry: Kanksje de burde skifte avsendernavn når de sender pakken?

     

    Anyways, konsollen jeg bestilte blir fremdeles billigere enn i Norge, også når jeg må fortolle den selv he he... Oh well vi sørger i hvert fall for at noen stakkare har en jobb å gå til hver dag :!:

  9. :ermm: Ikke bra...Det verste er vel at jeg sendte dem flere mail før helga og det eneste svar man får er autoreply. Greit nok at dem kontrollerer men svar da når folk spør om sine eiendeler! Jeg betalte jo toll selv!

    Ja da får vi vel bruke en av de andre nettsjappene i utlandet da som sender "privat" mmwuhahaha. They won this battle, but they will not win this war....

  10. Kan det være at tulltjenestefolkene har fått blod på tanna? Brevposten med lego-batman ble stoppet i posten og jeg fikk tillsendt et brev til undertegning(tolldeklarasjon). Nu har jeg brukerkonto hos toll.no selv der man lett kan deklarere selv men jeg syns det er rart at spillet blev plukket ut, påskrevet verdi er jo under 200 spenn? Eller hadde kanskje VGP glemt å skrive verdi på brevet denne gangen?

     

    mmm....dette er ikke bra. Totalprisen blir jo fremdeles lavere enn i en norsk butikk da, men tollen (les:posten) forflytter seg jo like fort som en tjukk lort i et trangt rør!

  11. Småbarn som tror de er sjefen i teamet på halo 3...WHY!?

     

    Det er fordi de ER sjefen! Nervesystemet er fremdeles under utvikling og de lærer derfor mye fortere enn de voksne. Reaksjonstiden/refleksene er også bedre. Jeg får hele tiden kastet hjelmen min etter meg når jeg spiller mot 7 åringer, for eksempel sønnen min he he. Fungerer også sånn på Live.

     

    Sykt irriterende er det også når du kjører Forza 2 på live og folk kjører bevisst i deg bakfra når du kjører mye bedre enn dem. Det er greit når de velger "collisions on" for realismen sin del men å presse folk av banen uten å si "sorry" ....start knappen ja....

  12. Lurer på om kjøpe meg ein X360 maskin no når eg er her i USA, men er det noe forskjelll fra USA maskiner til Norske maskiner? Soner osv....

     

    Du trenger en strømm-konverter siden man ikke bruker samme voltage i Norge, selve kontakten er muligens også annerledes så at du må skaffe deg en adapter til den også.

    Ellers er det forskjellige regioner på spill. Du blir nødt til å kjøpe enten regionfrie spill eller de som tilsvarer USA.

     

    Please someone correct me when I am wrong.

  13. Er det en bug eller er det ikke meninga at man skal kunne sperre inne pit-stop-besøkere? :p

     

    Må enten være en liten feil med "collision detection" eller det er meiningen at det ike er mulig å blokkere utgangen av pitlane`n så at folk ikke kan stenge andre ute eller ødelegge et løp for andre.

  14. Okay... Med forakt for muligheten at denne tråden er preterminal....

     

    Har nesten rundet singleplayer delen, har ikke prøvd online ennå, ikke før nu that is:-)

     

    (Semi) seriøse gamere kan legge meg til, spiller mest på kvelden etter klokken 20:00 Liker Endurance he he.... Spiller med Ratt og kjører fair.

     

    Tag: Doc Watchtower

     

    Alder: too old to rock and roll, but to young to die!

  15. Har prøvd absolutt alt, både å drepe alle ghostene og å drepe alt bortsett fra siste wraithen. Har en kamerat som nettopp tok den på sin og, han kjørte bare rett bort og tok den.. Må være en bug.. Skal sende mail til xbox-folka ;) Hvis noen har noen flere tips så er det bare å pøse på :)

     

    Har du eller kan du få låne en memory stick? Så ja sett dine savegame`s på den, slett de gamlepå harddisken og start spillet på normal og prøv på nytt.

  16. Noe tidspunt som er fastsatt enda?

     

    Goes without saying, it is hard to be a linselus! Count me in.

    Kanskje noe å ta flere bilder, kanskje med noen tøffe warthogs eller motorsykler he he, noen kan "crouche" andre kan stå, som i forkant av en fotbalkamp he he...

     

    Doc Watchtower

     

    Hvordan contacter vi hverandre?

  17. Det kom en update til spillet når jeg puttet det i nå nettop, har det noe og si?

    Og er det noen knapper som er byttet ut med andre på Xbox 360 kontrollen kontra original Xbox kontrollen?

     

    Trykker på start mens jeg er i spillet, holder inne de to bakerste triggerne, og trykker på D-Pad + Knappetastene.

    Burde ikke det være riktig?

    9551771[/snapback]

    ikke alle cheats funker med det samme, enkelte kan bare brukes når du har rundet spillet 1 gang, men de fleste funket uansett hvis jeg husker rett,

     

    her finner du en oversikt

  18. Sitter og spiller dette spillet her nå sammen med en kompis, men vi er ikke interesserte i og lsite oss igjennom så vi tenkte vi skulle bruke noen koder.

    Har funnet det på nettet, men de vil ikek virke på 360 ser det ut som, noen som vet om dette stemmer?

    9551669[/snapback]

     

    Spilte igjennom dette spillet på 360 med koder. det skal altså funke! Var nøye med presse de riktige knappene, hvis du gjør det to ganger slår du av koden igjen. Koden lagres ikke når du saver og må føres inn på nytt hver gang du starter spillet.

  19. Takk for tipset, men det ser ut som om Livekontoen må være integrert med 360'n og det er den jo egentlig... :hmm: Har fått 2 referansenummer av kundestøtte - en til selve hendvendelsen og som muligens hører til DHL. Har prøvd den sistnvevnte på DHL sine nettsider, men det funka ikke...

    9437271[/snapback]

     

    Prøv det andre selskapet som Microsoft-is også bruker men som jeg ikke kommer på i farta etter atter en nattvakt og Alzheimer-light.

    De gav meg også et DHL nummer som det viste seg å være til det andre selskapet.

     

    #Banker hodet i bordet#

×
×
  • Opprett ny...