Gå til innhold

orjanmen

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av orjanmen

  1. Skal koble opp 5 høyttalere på 50 W. hver til en forsterker med to utganger. (Eller en 5.1-forsterker).

    Den kabelen som må være lengst er på 14 m. På denne skal det kobles til TO høyttalere (2X50W.)

    Hvilken type kabel skal jeg bruke? Dette skal kyun fungere som bakgrunnsmusikk, så gidder ikke kaste bort penger på dette, i utgangspunktet, håpløse prosjektet.

     

    Kan jeg bruke noen av disse?

    Og hvilken tykkelse bør jeg gå for?

  2. Drit i hva elle andre her inne sier! De gir råd, og tror at alt er så enkelt. Men saken er at du må luke ut de du vil være venn med, og heller bli kjent med de du kan bli venn med. Det er enkelt for de kule i klassen å bare la deg dulte med, men heller prøv å oppsøk de som "ligger under deg" (som du selv sier) For det er større sjans for at de setter mer pris på deg som venn enn de tøffe gutta gjør.

     

    Ellers kan du melde deg inn i MOT. Bli ungdom i MOT. Du lærer masse, og vokser masse på det. ...Eller finn noe som engasjerer deg. Meld deg inn i noe og bli aktiv.

     

    For hvis du drar på noe til en plass hvor du møter folk du kun treffer dær, så er det enklere å slippe seg litt løs. Og det blir da også enklere å gjøre det samme når du kommer hjem!

  3. Vi driver en paintballklubb sammen med "Aktiv Torsdag". Dette er en frivilligbasert greie for ungdom som ikke har råd til å være med på andre fritidsaktiviteter.

     

    I sommer skal vi ha en sommercamp for ungdom som ikke har råd til å dra på ferie, og tenkte oss i den sammenheng en litt tøff logo.

     

    Aberet er at vi sliter med konton, og har derfor ikke penger nok til å betale noen for det. Men vi har en paintballbane under konstruksjon, så hvis noen vil påta seg å tegne oss en logo, så kan de få en eventuelt nettadresse etc. rundt om på banen.

     

    Vi tenkte oss noe slik, men det bør vel stå Hitra PK på den og at den er i banner-format. Er også greit om den ser litt rå ut, og svart/hvitt, eller anime-aktig fungerer fint!

    199313.jpeg

    Noen som kan hjelpe?

  4. Så meningene dine er ikke saklige, hva er de da?

    Denne debatten kan vi stoppe nå :)

     

    Grunnen til at Norge forlot gullstandarden var pga at frem til da kunne man løse inn penger imot gull men det ble altså stoppet i 1931.

    Det er vel ikke det som er grunnen! Grunnen var vel at verdiene man hadde i seddler (som kunne bytts inn i gull) ble større enn gullreservatene!

     

    Bretton Wood som du nevner slo sprekker i 1971, altså ikke 100år siden som enkelte her har nevnt.

     

    Jeg var ikke en av de :)

  5. Hvordan kan det tolkes annerledes?

    Uansett så har jeg aldri hørt om noen som har brukt sort gull som noen slags form for standard (regner du mener olje), men vanlig gull var det ganske vanlig å ha flere 10-talls år siden.

     

    Det var ingen saklig mening til grunne for uttalelsen. (Regner med innlegget jeg svarte på, også var ironisk) Og ikke ta meg for å være komplett idiot. Må ha litt bredere synsvinkel for å oppfatte ironi, tenker jeg!

     

     

    Norge forlot gullstandarden 1931, men i 1939 ble den låst imot dollaren som var låst til gullstandarden.

     

    Regner med du tenker på Bretton Wood-systemet, men det slo vel sprekker etter hvert!

  6. Beklager men vet du hva du prater om?

    Det er jeg ikke enig i. SIden du ikke gidder å argumentere for ditt standpunkt så velger jeg også det samme. Så hvorfor vil du ha olje som basis for verdien av den norske krone?

     

    Det var vel ikke mine meninger som lå til grunn for den uttalelsen.

     

    Selv mener jeg sentralbanken skal fortsette som den gjør. Med fritt leide på hvordan man jobber mot mål fastsatt av regjeringen. men ingen uavhengighet fastsatt i grunnloven!

  7. Jeg tenkte å si det at i forhold til de historiene jeg har hørt av pappa, så må det være dritkjedelig å være ungdom nå til dags, i forholdt til da han var det. Tenkte å spille litt på det, men det er ikke nok!

     

    Kanskje du kommer på noen eksempler nå? :wee:

×
×
  • Opprett ny...