Gå til innhold

Stegz

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stegz

  1. Noen som bruker Yii http://www.yiiframework.com/ og / eller Raspberrypi http://www.raspberrypi.org/

     

    Ytterligere informasjon: http://www.oopschool.com/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=315

    http://hybrida.no er implementert med Yii =)

     

    Siden er forresten gjort open source på https://github.com/hybrida/hybridaweb. Dette er forøvrig gjort kun for å dra nytte av github. Kan aldri tenke meg at noen kommer til å bruke den koden til noe annet.

  2. Du kan se min xorg.conf her: http://pastebin.com/zd1cLFBg men tror ikke du finner så mye nyttig der, fant ikke noe skjermdriver-informasjon der. Jeg bruker arch linux og det der var alle filene i /etc/X11/xorg.conf.d

     

    Det er forsåvidt ikke noe problem dette, men synes bare det var ganske merkelig.

     

    Av nysgjerrighet, hvilken framerate får du når du kjører vblank_mode=0 glxspheres og vblank_mode=0 primusrun glxspheres ?

  3. Jeg har en asus zenbook ux32vd som jeg kjøpte i våres. Den har både innebygd GPU på prosessoren og dedikert skjermkort av typen nvidia GeForce 620m.

     

    Holder på å lage et opengl-program nå, og har frem til nå alltid kjørt det på dedikert grafikkort siden jeg regnet med at det ville gå fortere og fordi intels driver på linux kun støtter opengl3.1. Jeg har installert bumblebee og brukte primusrun og optirun.

     

    Etter at jeg byttet opengl-versjon i programmet mitt fra 4 til 3.1 kunne jeg så kjøre det på integrerte skjermkortet. Og det går mye fortere!!

     

    Når jeg kjørte primusrun hadde jeg ca 290 FPS. Når jeg bruker integrert grafikk har jeg over 2000 FPS.

     

    Jeg kjører alle kommandoer med vblank_mode=0 først.

     

    Det er også stor forskjell, om ikke så stor, når jeg kjører glxspheres. Her har jeg ca 180fps på integrert og 130 på dedikert.

     

    Er det noen som vet noe om dette? Er skjermkortdriverene til nvidia så dårlige at de lar seg utklassere av integrert grafikk?

  4. Lag en klasse for en LottoRekke. I denne klassen så kan du lage en metode som du kan kalle for equals som tar inn en annen LottoRekke og sjekker om den lottorekken metoden tok inn er den samme som den objektet holder på.

     

    public boolean equals(LottoRekke rekke) {
    // Finner ut om lottorekken er lik og returnerer enboolean
    }
    

     

    Deretter kan du bare lage en for-løkke for å gå gjennom alle rekkene dine og se om de stemmer med vinner-rekka.

     

    Gjorde egentlig alt sammen selv på https://gist.github.com/4178611.

    Kanskje litt upedagogisk, men har eksamen i morgen, så må legge meg.

    Det er nok lurest å prøve mest mulig selv først, og titte på koden om du blir usikker.

     

    Koden er selvsagt bare et forslag. Dette kan gjøres på mange måter.

  5. Du må putte boot-disken din i en av de mørkeblå sata-slottene. Da vil du ikke lenger få "No harddisk is detected" ved oppstart.

     

    Jeg har imidlertidig et lite problem med CPU-vifta. Den går på max kontinuerlig selv om temperaturen ligger på 27 grader idle. Vifta er koblet til den hvite 4-pin viftekontakten øverst på kortet. Noen som vet hva som er galt?

  6. Har hatt denne pcen i ett og et halvt år nå, og synes egentlig den er ganske treg. Det lagger f.eks mye når jeg scroller i firefox på sider som inneholder flash. Blir ofte nødt til å bruke scrollbaren på siden, da det bare blir kaos når jeg bruke scrollehjulet på musa. Har oppgradert til Windows 7 i august, dette hjalp en del. Spilling går ikke ann, men dette var jeg klar over da jeg kjøpte den da den ikke har noe dedikert skjermkort.

     

    Er det normalt at den skal være så treg?

     

    Ellers veldig fornøyd med batteritid, skjerm og vekt.

  7. Trenger hjelp til å handle bærbar PC. Skal bruke den på folkehøgskole. Tenker også å bruke den på universitetet når jeg kommer så langt. Kommer ikke til å bruke den mye til spill. I så fall kan jeg kjøpe en kontroller og spille SNES-spill.

     

    Trenger ikke være Windows, og den kan gjerne være billigere enn 4000 kr også. 15,4" tror jeg blir litt for stort, men det er samtidig viktig at tastaturet er godt å skrive på.

     

    Har noen noen forslag? Er veldig glad for svar =)

  8. Tror det å velge nettleser er helt uinteressant for folk som ikke er særlig teknisk begavet. Husker da jeg installerte Linux første gang, og ikke skjønte bæret av hva gnome og KDE var. Tror mange bare ønsker at det funker.

     

    Hva med en knapp på skrivebordet som heter Internett. Så får man et stort skjermbilde med skjermbilder av de 4 største nettleserne eller noe og man kan lese litt mer om hver enkelt. Synes faktisk også at det burde være mulig å trykke på en "La Windows velge" knapp nederst for folk som gir faen.

  9. Min gamle basslærer insisterte på at jeg kjøpte denne boka (Improvisor's Bass Method, Chuck Sher). Jeg har ikke brukt den voldsomt mye, men den virker veldig bra og dyptpløyende, i tillegg til at fokuset er helt og holdent på improvisasjon.

     

    Har nettopp bestillt boka. Akkurat noe slikt jeg så for meg :) Takk for alle svar.

  10. Har faktisk El-Bassboka selv. Hvilket nivå er det på den andre boka? Ble godt ferdig med den første for vel halvannet år siden. Ser først og fremst etter noe som kan gjøre meg til en bedre komponist og til å bli flinkere til å improvisere.

     

    Prøver å spille mest mulig uten tabs, men føler jeg er veldig bundet til det. Har derfor ikke blitt så god til å improvisere. Når det gjelder basslærer, så prøvde jeg en stund, men han var først og fremst gitarist. Bassister i Frogn-området kan herved melde seg :)

×
×
  • Opprett ny...