Gå til innhold

MagZu

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MagZu

  1. Det som må merkes her er at den hardware survey saken til steam den teller kun på statestikken hvis man får opp hardware survey boksen på steam.

     

    Slik det er nå så får du kun denne boksen opp på desktop modus i steam på windows, mac og linux. Dvs at Big picture mode eller Steam OS der vil du ikke få hardware survey. og dermed vil ikke denne hardware survey'en vise noen flere % på linux fram til Valve fikser det problemet.

    • Liker 2
  2. Jeg har holdt meg i 5-6 år nå med å kommentere om disse Oculus Rift brillene, men tilslutt måtte jeg gi tapt for min egen utilbøyelighet. Tror det enda er 5-6 år til vi har disse i hyllene samt "Oculus Rift Support" på spillene..

     

    Dette er noe som tar tid. først må de få hardware i boks. så må de få software ferdig. deretter må spill støtte det. dette blir ikke gjort over natta.

    Jeg har Dk1 selv og syntes de har gjort en bra jobb. men den er ikke ferdig. spill støtten er ikke så bra heller men det blir bedre.

  3. Hei! det er lenge siden jeg har svart det er på grunn av at jeg ikke har hatt tid men nå i dag så prøvde jeg og bytte minne brikke men jeg fikk fortsatt bluescreen så jeg fikk først bluescreen på loading på et online spill så skreiv jeg opp den men rakk ikke og skrive opp hele men så prøvdet jeg igjen og da gjordet jeg det samma og rakk og skrive den opp men da la jeg merke til at feil meldigene var forskjelige

     

    den jeg ikke rakk og skrive opp: 0x40000080

    den jeg rakk og skrive opp: 0x830c0ad0, 0xff85ce68, 0x80548D8c, 0x00000001

     

    håper det blir lettere og hjelpe meg nå?

    edit: forresten så er temperaturen Ok

  4. hei jeg har hatt problemer med pcen min lenge nå og det er sånn at hvis jeg skal spille et MMORPG spill så får jeg ofte bluescreen underloadinga og den loadinga kan væra Zonechanging og jeg har spurt en lokal support og han sa det var noe med minnet men er det mulig og finne ut hva som er feil?

     

    er ganske lei av detta nå

×
×
  • Opprett ny...