Gå til innhold

kakesjef

Medlemmer
  • Innlegg

    2 738
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kakesjef

  1. er det noen must have apps jeg må ha?

     

    og hva betyr det og "jailbreake" ?

     

     

     

    Når du jailbreaker telefonen din hacker du, eller åpner, iPhonens filsystem slik at du kan modifisere det utover det Apple har gitt tilatelse til. Du fjerner deg fra de begrensningene Apple har satt og har muligheten til å gjøre hva du vil med iPhonen, forandre på utseende, installere tredjeparts programvare osv... Du får muligheten til å utnytte iPhonens fulle potensiale ...

  2. Har problemer med at ejg ikke kan se video fra nettsider. f.eks vgtv. å generelt alle videoer fra nettsider. kommer bare opp masse krussiduller og går over en lang liste nedover... Mener på å ha kunne sett video fra nettsider før. Noen som kjenner til dette?? Har nyeste Sw ikke jailbreaket. youtube fungerer.. Håper noen kan hjelpe...

     

    Nei du kan ikke se slike filmer fordi det kreves flash, og det støtter ikke iphone enda ...

  3. Det er tydelig at det er noe galt med din ipod kontra blackra1n. Ikke at du har gjort noe spesielt galt, men du er altså sikker på at du har firmware som blackra1n støtter? Blackra1n er forferdelig enkelt og fungerer som oftest ypperlig. Hvis du ser deg rundt finner du ut hvor mange som faktisk er enig i dette. Det finnes egentlig ikke noe enklere og "sikrere" der ute på dette tidspunktet. At det ikke funket for deg er uheldig. Jailbreaking er som sagt aldri helt safe og hvis du ikke regner med at ting kan gå galt så bør du holde deg unna det.

  4. Det du gjør er å krysse av for "manuell håndtering av musikk og videoer" og "synkroniser kun avkryssede sanger og videoer". Disse finner du i "oversikt" fanen når du har ipoden oppe i itunes. Så går du i biblioteket og krysser av alle de sangene du ønsker å overføre. Så går du til fanen "musikk" og passer på at "hele musikkbiblioteket" er valgt i synkroniser musikk valgene, altså ikke kryss av på "markerte spillelister, artister og sjangre".

     

    Håper dette hjelper. :)

  5. Hvordan får man bort ProSwitcher? Den ligger hele tiden i bakgrunnen og lagrer de forskjellige programmene jeg hatt oppe. Spiser jo batteri fortere enn jeg spiser mat. Vis det ikke finnes en god måte å kontrollere hvilke programmer som skal kjøre i bakgrunnen vil jeg bare avinstallere programmet.

     

    Du går bare i Cydia -> manage -> Packages -> finner proswitcher -> modify -> remove.

  6. Jeg er nokså amatør siden jeg nettopp har fått mobilen, så jeg spør her siden det er lettere enn å lese rundt på engelske forklaringer.

     

    Nå har jeg jailbreaket og installert Cyndia, og har en .ipa fil jeg vil ha inn på iPhonen. Hvordan går jeg frem? Prøvde å åpne det i biblioteket for å så dra den inn i iPhonen og synkronisere, men i slutten av synkroniseringen fikk jeg opp en melding om at "Navigon" ikke kunne installeres på telefonen.

     

    edit: Dobbelpost

     

    Før du kan synkronisere .ipa filene på vanlig måte må du installere appsync på iphonen.

     

    Åpne Cydia, gå til manage og deretter sources. Så trykker du på "edit" og velger "add". Skriv inn "http://apt.macosmovil.com" og trykk "add source".

    Så går du, fortsatt i Cydia, til "search" og søker på AppSync og installer "Appsync for OS 3.1.2". Når det er gjort skal du kunne legge .ipa filene i iTunes og synkronisere på vanlig måte.

     

    Når det kommer til bakcup av Jailbreak apps kan du jo teste dette.

  7. Ja, ikke bare er det en utrolig bra dokumentar i seg selv, men den er utrolig visuelt sett! Filmingen og kameraarbeidet kan til tider ta pusten fra en. Kan nesten ikke fatte hvordan de har fått noen av de klippene der på film, man skulle ikke trodd det var mulig. Har den dog bare på DVD, siden jeg fikk den for en hundrings av en venn, men jeg vil si at det er noe av det man virkelig burde ha på BD.

×
×
  • Opprett ny...