Gå til innhold

FCW

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FCW

  1. Tusen takk for svar! Jeg tenkte i det jeg redigerte bildet at jeg burde plassert kameraet mer mot midten av de diagonale linjene der... men lite kan gjøres med det nå :-) Og, da er vi vel med kjernen av det som jeg synes er vanskeligst; Å finne en god (den beste) komposisjon!

    Nå går linjene inn mot midten av bildet... Kan det ha noe for seg å flytte forsvinningspunktet opp eller ned? Noe annet som kan gjøres for å få et mer interessant bilde?

     

    Mvh

    Finn Chr.

  2. Hører vel på alt mulig stort sett, liker godt å kjenne litt bass i kroppen....

     

    Resten av oppsettet er Klipsch rf82,  H/K 980 og rommet er ca 20m2. Er sponplatekledte vegger...akustikk og slikt er jeg usikker på, men er normalt møblert

     

    Kjøpte rf82 på svartefredag, og synes de er en stor forbedring mtp bass og de jeg hadde fra før (rf52), men tenkte å prøve med en subwoofer i tillegg...

     

    Uansett trenger jeg en ny sub til hjemmekinoen i et annet rom ... da blir det mest film :)

  3. Har ikke mye greie på dette, så ønsker gjerne litt råd...

     

    Har et par Klipsch rf52 mk1 som jeg er egentlig strålende fornøyd med, men ønsker litt mer følelsen av bass i kroppen... litt mer "trøkk" for å si det sånn...

     

    Forsterkeren er en Harman/Kardon 980, og rommet er ca. 3,5x5m. 

     

    Er som sagt fornøyd med Klipsch, og er det jeg kjenner til, så tenker i utgangspunktet å holde meg til Klipsch. 

     

    Det jeg tenker er da å oppgradere størrelsen på høyttalerne til f.eks. Klipsch Rf 82 eller Klipsch Rp 280. Eller evt. å komplettere med subwoofer.

     

    Hva vil være det beste her?

     

    Er forsterkeren (H/K 980) OK til disse høyttalerene?

     

  4. Hei!

    Har en Harman Kardon surroundforsterker og stereoforsterker stående i samme rom. Problemet er at begge forsterkerene lystrer begge fjernkontrollene, slik at når jeg skal slå på, eller endre lyd eller lignende på f.eks. surroundforsterkeren så slår jeg på, endrer lyd m.m i stereoen i samme slengen.....og vise versa.
    Har funnet at begge lystrer kode "001" som er oppgitt i manualen.
    Er det mulig å endre kode på ett av apparatene slik at de ikke interfererer med hverandre?

    mvh
    Fcw

  5. Har nå hatt mobilen godt og vel en måned, og inntrykket av kapasiteten i er fremdeles stort sett dårlig. Innimellom er der uten noe åpenbar grunn allikevel dager der den ser ut til å være akseptabel, f.eks akkurat nå er standbytid 14 timer, bruk 1 time og bare 7% dropp i ladenivå.

     

    Har fått godkjent reklamasjonsak, men har ikke sendt den inn enda da jeg tror jeg bare får den igjen uten påvisbar mangel.

     

    Leste en plass at simkort kan være årsak til høyt batteriforbruk...kom til å tenke på en gang i sommer så mistet jeg nettverk, fikk feilmelding på simkort og måtte ta det inn og ut noen ganger før jeg fikk telefonen opp å gå igjen....virket rett og slett som om det var dårlig kontakt med simkortet.

     

    Kortet er et gammelt simkort som er klippet for å passe.

    Kan dette være grunnen til problemer med batterikapasiteten??

     

    Har nå bestilt mikrosim og prøver det før jeg evt. sender telefonen inn.

  6. Har kjøpt en ny iphone4, og er mildt sagt lite imponert av batterikapasiteten...dvs den er så dårlig at jeg lurer på om det er noe galt med telefonen.

    Etter fullading faller batterinivået mellom 3-4% i timen i standby. Har forsøkt å slå av 3G, wifi, stedstjenester m.m, men uten resultat, nivået tikker ned i omtrent samme hastighet.

     

    Har nullstilt telefonen 3 ganger, også via itunes. Latt den gå helt tom for strøm...alt uten resultat.

     

    Kona har identisk telefon, og der er strømforbruket helt annerledes. Hun lader 3 hver dag istedet for hver dag som jeg må med min.

     

    Er det reklamasjonsak, eller er det noe annet jeg bør sjekke?

  7. Saken er som følger:

     

    Har bestilt internett/fiber og har lagt opp til egeninnsatspakken de tilbyr. Jeg er ferdig med min del av avtalen (dvs legge fiberrør i hus, og utvendig til tomtegrense), og bestilte montør for å blåse fiberen fra koblingsboks litt borti gata til tomtegrensen min. Det viser seg da at fiberrøret er blokkert omtrent akkurat der røret krysser under kommunal vei.

    For at skal kunne få fiberen i hus, må veien derfor graves opp og nytt fiberrør må legges ned.

     

    Nå har heldigvis ikke leverandøren tenkt å legge hele denne kostnaden på oss, men vil at vi skal betale noen ekstra tusenlapper mer enn det som fremgår i avtalen vi bandt i utgangspunktet.

     

    Er det slik at de kan kreve at jeg betaler de ekstra kronene, for noe som er helt utenfor min kontroll ihht til avtalen....m.a.o. at jeg skal lide for deres hodepine?

     

    Kan jeg evt. trekke meg fra avtalen uten kostnad for meg?

  8. Joda, fikk innstallert kort og Psu samme dag jeg fikk det :thumbup:

     

    Må si jeg merker en ganske bra forbedring, kjører innstillinger på "high" og får en helt annen og mye bedre spillopplevelse visuellt sett. Det glir helt glatt, også i kampsituasjoner. Eneste gangen jeg merker litt hikke er når jeg "løper i terrenget", Er vel Cpu'en som ikke klarer å henge med i svingene der...de små tenkepausene merket jeg også med det gamle kortet.

     

    Så summasummarum så er jeg fornøyd så langt, og også jeg venter med å ta resten av Pc'en til senere...til jeg kommer hjem fra Skyrim. :new_woot:

  9. Takker for svar!

     

    Maskinen trenger nok en oppgradering, men tenkte jeg skulle forsøke først med et nytt skjermkort...Og jeg kjøpte faktisk et HD6870 (samt en ny 700watter) rett etter jeg postet innlegget :D

     

    Ser den ligger klar til henting nå, så satser på jeg får prøvd det ut i kveld :thumbup:

     

    Hvis det bare blir marginal forbedring, så får jeg ordne CPu, HK m.m senere.

     

    Forresten...jeg ser vha ytelsesgrafen i oppgavebehandleren (XP) at Cpu load er varierende ca. mellom 70-90% på begge kjernene. Kan ikke det bety at det er litt mer sprut å hente ut av den?

  10. I forbindelse med planlagt tur til Skyrim så ser jeg behovet for å oppgradere maskinen.

     

    Har bl.a. en core2duo E6300 prosessor, og et Radeon 1950pro kort...det drar spillet på medium/low, men skulle så gjerne fått litt mer ut av spillet.

     

    Så spørsmålet er om CPU'en holder en stund til, og det kan være nok å evt bytte til et nyere skjermkort (+ evt PSU og ram)?

     

    Lenge siden jeg har kjøpt noe maskinvare nå, så er ganske utdatert på hva som er på markedet nå for tiden, så en produktanbefaling hadde vært supert (opptil ca 1500-2000,-)

     

    Planlegger også å anskaffe BF3 om ikke så lenge....

     

    Takker pfh :)

  11. Satt å bladde i Autofil nr 10-09, og kom over en artikkel om rust på nyere biler. De hadde sakset fra forbehold Mitsubishi tar i sin rustgaranti.

     

    - Skade forårsaket av kjemisk forurensing, fugleskitt, sur nedbør, trafikkulykker, hagl, sand, salt, avisingsmidler, stein, brann og katastrofe, eller som kan tillegges mennesklig svikt, forsømmelse, oppstand eller naturkatastrofe.

     

    - Andre tilfeller av korrosjon som MME(Mitsubishi) ikke kan tillegges ansvar for

     

    Interessant at de tar forbehold om rustskader som følge av salt...Så hva er egentlig rustgaranti for bileieren, utenom en ren vits. :no:

  12. Endelig nok plussgrader til å gjøre litt mer seriøse ting enn avspyling på bilen.

    Så i dag fant jeg frem vaskebøtter, avfetting, mitt, mikrofiber og Meguiarvoksen.....Skikkelig rens og polering får nok allikevel vente til snøen er vekke.

     

    Men resultatet etter 2 timer fikk vårfølelsen min opp ett par hakk ihvertfall :new_woot:

     

     

    post-112505-1267970507,4371_thumb.jpg,post-112505-1267970498,956_thumb.jpg,post-112505-1267970485,6799_thumb.jpg

  13. Jeg ville valgt Mazda 6 eller eventuellt Honda Accord. To flotte biler utseendemessig, kjøre/veiegenskaper, kjørefølelse...++

     

    Når det gjelder kvalitet og problemer så ligger de vel på Toyota nivå, om ikke bedre. Forhandlerapparat og verksted scorer også greit på Autoindex såvidt jeg husker.

    I tillegg, noe jeg personlig synes var positivt, er at det ikke går 13 på dusinet av dem på veiene (kjører selv Mazda6 :thumbup: )...Noe som også kan være gunstig i forhold til evt. rabatter, Toyota var ihvertfall lite vilig å gi noe avslag når vi skulle kjøpe bil.

     

    Lykke til ihvertfall! :)

  14. Har en snart 3 år gammel HP PC med Intel CD6300 og ATI x1950pro. (PCIX) (Hovedkortet er vel ett eller annet HP greier, chipset er jeg ikke sikker på.)

    Saken er at det er lenge siden jeg kikket rundt etter HW, så jeg aner ikke hva som er brukbart for tiden, spesielt når det gjelder CPU og GPU.

     

    Jeg spiller endel (Empire TW, Fallout 3, Crysis o.l.) og ønsker endel mer saft i spillopplevelsen.

     

    Kan jeg få endel mer ytelse ved å bare bytte grafikkortet, eller bør jeg bytte CPu, HK m.m?

     

    Anbefalinger mottaes med takk! :yes:

  15. Dog finnes det nok enda flere dårlige sealere på markedet, og mange som er tunge å jobbe med. Men les deg litt opp i hva "bilpleienerdene" liker, masse å velge i.. Meguiar's MG #21, Duragloss 111, NanoLotus lakkforsegling osv osv

     

    Det er det som er litt av problemet, i hvertfall for meg...det er like mange produkter som det er meninger.

    Virker som du har god greie på dette Kazzper...

    Hva er din oppfatning om Autoglym's extra gloss protection da? Vurderer den siden den er enkel å finne (lokale essoen :blush:)

×
×
  • Opprett ny...