Gå til innhold

Cryztek

Medlemmer
  • Innlegg

    1 240
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cryztek

  1. Som tittelen sier opplever jeg at front diffen på subaruen oppfører seg som låst etter å ha kjørt en stund på E18, når jeg da rygger inn hjemme så drar det ytterste hjulet som om diffen var sveiset.

    Kan det være lite olje? Bilen er en 04 modell men har bare kjørt 130k. Siste 50k har jeg kjørt den og det var ikke noe jeg hadde problemer med i nordland da maks fart var rundt 80-90.

  2. Kan forsåvidt nevne at jeg ikke har sidepanelet på da pumpen trenger noen "love taps" for og starte (tok den i fra hverandre og renset/testet den før jeg monterte og da funket den fint men selvfølgelig når alt er montert så starter den og tulle). Får prøve og snu viftene når jeg finner motivasjonen da jeg frykter at hele radiatoren må ut og muligens reservoaret for og komme til  :hrm:

  3. Fått ferdig loopen min nå og kjørt den et par uker men syns vanntemperaturen blir vel høy(50 grader ish) over lengre gaming perioder.

    post-112477-0-42238600-1508538185_thumb.jpg

    Viftene på radiatorene blåser inn og viften bak ut, det virket mest logisk når jeg monterte de siden jeg hadde problemer før når gpu var lufkjølt med at den varmet opp radiatoren i toppen som blåste ut. Mulig det hadde vært bedre om viftene i topp hadde blåst ut selv om de da hadde trukket inn luften fra den frontmonterte radiatoren? Vannstanden er litt lav for øyeblikket pga latskap og toppen på reservoaret sitter som bare det! men kan ikke se/høre noen tegn til luft i systemet og temperatur på cpu/gpu er innenfor normalen.

     
    Specs:
    6700K @ 4.6ghz
    1080 @ 2.1ghz Core & 5,2ghz Minne
    Slanger: Primochill advanced lrt

  4.  

     

    Waterchiller er tingen :)

     

     

    Interessant konsept hvordan vil dette funke med tanke på støy? Kostnaden var jo og "litt" høyere enn et DIY Peltier system men vil tro effekten er bedre med en slik  :tease:

     

    Minhund her på forumet brukte waterchiller en god stund. Det var en waterciller til aquarium tror jeg. Den bråkte litt, men ikkje enormt. Resultatet ble helt konge overklokkingsmessig ;)

     

    Hadde vært morsomt og prøve men det er nok utenfor mitt pris nivå, om man finner noe billig på finn kunne det vært aktuelt!

    Har for øyeblikket en 360 radiator som kjøler en 6700k @ 4.6ghz og temperaturene ligger på rundt 70C under full load og med et 1080 som pumper varm luft inn i kabinettet havner jeg på ca 80C på cpu. Planen er og legge til en 240 radiator og skjermkortet i loopen.

    Tanken med Peltier løsningen var jo et håp om og kunne bringe temperaturen på vannet ned et et par hakk(10C?) og fortsatt ha en løsning som kunne få plass inne i maskinen. Men det blir vel mye styr om det ikke gir noe særlig lavere temp på vannet, temperaturen vil jo forhåpentligvis bli bedre med en ekstra radiator uten peltier løsningen.

  5. Noen som har lekt med tanken på og legge til et peltierelement i loopen sin slik: Radiator -> Varmeveksler med peltierelement -> Cpu/gpu slik ville man forhåpentligvis unngå kondens på hovedkort og om det skulle ryke så ville man fortsatt ha vannkjølingen til og ta seg av jobben. Peltierelementet ville hatt sin egen luft/vannkjøling.

    Ser ikke for meg at man vil få samme resultat som jeg ser noen får med og kjøre elementet rett på Cpu men man unngår og måtte starte kjølingen 10-15min før man starter datamaskinen, kan vel i teorien også kjøre peltierelementet fra en god nok rail på strømforsyningen i pc'n om en har 200W til overs.

     

    Edit: Type slik http://www.ebay.com/itm/12V-120W-Semiconductor-Refrigeration-Thermoelectric-Peltier-Water-Cooling-Device-/192266923022?epid=2159632856&hash=item2cc4006c0e:g:Py0AAOSwNw5ZhA5X

  6. Hei! Har en 2004 subaru (ej16 motor) som sliter med og starte etter at den er kjørt og kommet til normal temperatur. Har ikke hatt dette problemet ved kaldstart.

    Dette har skjedd 2 ganger i løpet av en mnd nå. Kan ha tilknytning til at motoren ble kjørt ganske varm 3/4 av temp måleren en gang da kjølevesken var lav (fylte 2.5L) hadde ikke problemer før dette.

    Har også opplevd at den "feiltenner" når man gir gass ikke voldsomt mer som når ac kobles inn/ut men ac er av når dette skjer.

  7. Fått inn høytalere på rommet mitt nå., og satt nettopp på Klaus Badelt. Det var så fuckins rått at jeg måtte bare laste opp video: (skurrer en del pga mobilopptak, men håper det gir et viss inntrykk!)

     

    http://www.youtube.com/watch?v=D7ChKTAeRck

     

    @1:13 på tide og støvsuge? :tease: Så bra ut! Solgte akkurat mitt anlegg og hjalp fyren med og sette det opp, ble mye bedre hos han da han hadde større rom *angre*

×
×
  • Opprett ny...