Gå til innhold

Janti

Medlemmer
  • Innlegg

    318
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Janti

  1. Det kommer helt an på hvilken konto du har. Jeg sjekket litt hos meg, siden jeg bruker Office365 for meg og mine kunder, og de billigste pakkene, type Kiosk har ikke IMAP tilgang, bare POP. Og med POP får du ikke lastet ned sendte elementer.

     

    I Outlook hos deg, er alle kopier av sendte elementer lagret der, eller er det bare de du faktisk har sendt fra Outlook på pcen din, og ikke de du har sendt via Web?

     

    Du har rett i det siste. Webkontoen er lenket til et arbeidssted, og de e-postene jeg har sendt fra den, finnes bare der, og ikke i den lokale Outlook jeg har på maskinen hjemme. :)

     

    Det ser ut til at jeg har en standardversjon av Outlook på maskinen:

     

     

    Portions of International CorrectSpell™ spelling correction system © 1993 by Lernout & Hauspie Speech Products N.V. All rights reserved. The American Heritage® Dictionary of the English Language, Third Edition Copyright © 1992 Houghton Mifflin Company. Electronic version licensed from Lernout & Hauspie Speech Products N.V. All rights reserved.

    Microsoft® Outlook® Chifferkodestyrke 256-biters. Deler basert på Entrust™ Security Technology Copyright © 1994-1996. Northern Telecom Limited. 

    Windows® Internet Explorer® Sifferstyrke 256 bits. Inneholder sikkerhetsprogramvare som er lisensiert fra RSA Data Security Inc. 

    Sikkerhetsmodus: Standard

    Microsoft® Office 2010 Proofing Tools

    © 2010 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

    Certain templates developed for Microsoft Corporation by Impressa Systems, Santa Rosa, California.

    Import/Export Converters© 1988-1998 DataViz, Inc. at www.dataviz.com. All Rights Reserved.

    © 2010 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

     

    Takk!

     

    Kanskje må jeg dra til arbeidsstedet og hente e-postene konkret ut derfra i stedet for å prøve slik jeg har prøvd. :(

     

    Jan

  2. Har du prøvd å bruke en epost klient (type Outlook eller Thunderbird) og bruke IMAP?

    Litt håpløst at du ikke skriver hva du faktisk har prøvd, for da kommer vi kanskje med forslag som du allerede har gjort.

     

    Det jeg har prøvd, er å merke alle e-postene og trykke høyre musetast og se om det finnes en måte å eksportere på, dessuten har jeg gransket menyer og funksjoner osv.

     

    Jeg er ikke god i dette og vet ikke hvordan man bruker IMAP. Jeg har Outlook også lokalt på maskinen, så kanskje bør jeg gå inn der og gjøre noen innstillinger?

     

    Dette blir vel for grunnleggende spørsmål for dere ekspertene. :) Men det er kanskje mulig å få overført alle de aktuelle e-postene fra webappen til det lokale programmet? Gjør jeg da innstillinger i webappen eller i det lokale?

    ​Vennlig hilsen

     

    JAn

  3. Kan være lurt å sjekke manualen til spilleren din og se hvilke formater den støtter.

    MP4 med AVC (h.264) og AAC burde spilleren takle (Movie Maker 2012 eksporterer dette), og mange av dem støtter DivX. Vanlig Blu-Ray format er .m2ts med AVC, VC-1 og MPEG2. Lyd er DD (AC3) eller DTS som basic lyd.

     

    Du kan prøve å legge over en del filer på USB av ymse varianter og se hva den spiller.

    Deretter kan du sjekke hva som gikk bra i f.eks MediaCoder og konvertere til dette formatet eller bruke noe annet som kan ekporterer direkte til støttet format.

     

    Takk for gode forslag. Jeg prøver videre!

  4. Skjønner ikke hva du mener med: "får ikke sett den via USB-inngangen på Blu-Ray-spilleren."

    Kobler du PC-en til Blu-Rayspilleren og spiller den fra PC-en? Hva "ser" du på, da?

     

    Jeg plasserer filene på minnepinne eller ekstern harddisk og kobler til USB-porten til Blu-ray-spilleren. Vanligvis går det fint å se filmer på denne måten, også formatene nevnt over. :)

    • Liker 1
  5. Hvis du har gjort samme prosedyre som før uten problemer er det enten noe du har forandret i oppsettet eller en oppdatering som har forandret noe på datamaskinen eller blue-ray spilleren.

     

    Er dette første gang du gjør dette på denne måten kan det være enten at spilleren ikke leser det formatet eller at du mangler noen indeksfiler.

     

    Audio er lyd så sjekk at spilleren klarer det lydformatet du bruker "stereo, hifi, 5.1.1 etc.

    Takk!

     

    Det er første gang jeg har brukt Movie Maker og eksportert fila, men det er ikke første gang jeg har spilt av de samme formatene via USB-porten på Blu-Ray-spilleren. Lyden er helt vanlig stereo, så jeg forstår ikke at det skulle være noe galt der. 

     

    Kanskje jeg heller bør brenne fila til DVD og spille den, men det var det jeg forsøkte å unngå, ev. eksportere i et annet format rett fra Movie Player og ikke konvertere etterpå.

     

    Vennlig hilsen

     

    Jan

  6. Hei!

     

    Jeg har laget en film i Movie Maker som jeg eksporterte som MP4. Jeg kan fint se den på PC-en, men jeg får ikke sett den via USB-inngangen på Blu-Ray-spilleren.

     

    Så nå har jeg konvertert den til flere formater, bl.a. MOV og AVI, men Blu-Ray-spilleren gir bare feilmelding. "Mangler Audio-kodek" eller rett og slett: "Kan ikke spille filen". Har jo spilt filer av samme typer på Blu-Ray-spilleren før.

     

    Er dette et problem med Blu-Ray-spilleren først og fremst, tro? I så fall litt merkelig, siden jeg har spilt de samme typene filer tidligere. Fila er i Real HD.

     

    Hvordan er det best å lage spillbare filer ut fra Movie Maker? Jeg er ganske ny bruker av dette programmet. Synes selve redigeringen er grei og intuitiv, men eksporten har jeg prøvd bare én gang, men som MP4. Kanskje det var der det sviktet?

     

    Takk for svar!

     

    JAn

  7. Dette spørsmålet har vært stilt mange ganger gjennom årene. Jeg har lest her i kveld, men er ikke blitt særlig klokere, iallfall ikke hva gjelder nyere skrivere per 2016.

     

    Det vi ser etter, er en fargeskriver som er billig i bruk.

     

    Vi har til nå hatt HP Color LaserJet 1600, som egentlig har vært grei.

     

    Men det er ugreit når man hele tiden må forsyne den med dyre lasertonere i ulike farger, selv om man ev. skal skrive ut i svart-hvitt. Uten alle fire farger inne vil den ikke skrive ut i det hele tatt, og det er ikke mulig å manipulere den heller. Grmpf!

     

    Vi ser etter en fargeskriver som er billig i drift, og helst hvor problemet nevnt over ikke finnes.

     

    Alle forslag mottas med takk!

     

    Vennlig hilsen

     

    JAn

  8. I huset har vi en nyere Samsung-telefon. Galaxy J5. Android-versjon 5.1.1

     

    Problemet er at internminnet på 8 GB opptrer som fullt allerede uten at noe særlig er installert. Når vi prøver å flytte fra internminnet til kortet (på 32 GB, nesten tomt), kommer det feilmelding.

     

    Prøver å oppdatere telefonen.

     

    Selv om vi har slettet en del unødvendig i internminnet og det beviselig er flere GB ledig både i internminnet og på kortet, kommer feilmeldingen som jeg har lagt ved.

     

    Noen som har en løsning?

     

    Jan

    post-11246-0-01412600-1472033850_thumb.jpg

  9. Så lenge du har office-nøkkel koden så skal du kunne installere ved å laste ned riktig office pakke og bruke koden til å aktivere produktet.

     

    Takk, det var det jeg også trodde, men jeg fikk beskjed på siden etter å ha plottet inn lisensnummeret om at "akkurat på dette tidspunktet" går ikke det. "Prøv igjen senere." Får kanskje ringe Microsoft om saken. :)

     

    Jan

  10. Takk for alle svar!

     

    Nei, det smeller ikke når jeg prøver å stille opp hendelen, den sitter heller ikke fast, den bare går ned igjen med det samme. Umulig å få den til å sitte.

     

    Nei ingen ovner på den kursen, og den kursen gjelder bare den delen av stua som er mørklagt.

     

    Kan man altså skifte en automatsikring? Trenger man elektriker til det?

     

    Vennlig hilsen

     

    Jan

  11. Hei!

     

    Det er en stund siden jeg oppdaterte SqueezeBox, men nå har jeg føyd til en del musikk på NAS-en og skulle oppdatere/reskanne.

     

    Jeg mener at jeg tidligere gikk inn her:

     

    http://www.mysqueezebox.com/index/Home

     

    og at jeg derfra hadde tilgang til musikken.

     

    Husker jeg feil?

     

    Iallfall finner jeg ikke noen måte å få tilgang til musikkfilene på lenger.

     

    Takk for hjelp!

     

    Jan

  12. Hvis du har gitt opp kortet helt, så har jeg et lite forslag: Kjør en hurtigformatering av kortet på PC og prøv Recuva en gang til. Har funka overraskende bra for meg noen ganger med korrupte minnekort...

     

    Hvis du har gitt opp kortet helt, så har jeg et lite forslag: Kjør en hurtigformatering av kortet på PC og prøv Recuva en gang til. Har funka overraskende bra for meg noen ganger med korrupte minnekort...

    Takk!

     

    Men PC-en får ikke lest kortet i det hele tatt. Oppdager det ikke enten jeg putter det rett inn i PC-en eller jeg kopler til mobilen. :(

     

    Jan

×
×
  • Opprett ny...