Gå til innhold

cvictoria

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cvictoria

  1. Vanligvis når jeg laster ned programmer fra handango er det enkelt og laste ned, da lagres de som en SIS fil

     

    Da kan jeg bare dobbelklikke på det det programmet og så lenge mobilen min er koblet til PC-en vil jeg da få spm om det progr skal lagres i tlf.

    Dette spm får jeg ikke opp når filenene er jad eller jar.

     

    Visst jeg har forstått tingene rett så er det det som er problemet.

     

    Har to programmer jeg nå vil bruke, har pakket de ut men de er jad og jar filer, hvordan får jeg de til å bli SIS filer?

  2. Jeg vil skrive ut noen bilder fra mobilen min men har ikke skriver eller noe foreløbig, vet enda ikke hvordan det fungerer.

     

    Hva bør jeg kjøpe (størrels og pris betyr noe...) og hva gjør jeg så..?

     

    Det kan kanskje være vanlige bilder jeg vil skrive ut innimellom men mest bilder som jeg har tatt av dokumenter ol hvis det har noe å si...

  3. Har du N73, så har du vel det meste allerede da (ihvertfall har du mulighet til å få telefonen til å oppføre seg akkurat slik du vil)...

    Ikke støtte for TrackID, men likevel...

     

    Skal du velge mellom de to jeg nevnte, så ville jeg da valgt K810i ja.

     

    Tror du skal få veldig vondt i fingrene etter endel SMS-tasting med W880i...

     

    Kun W950i av disse SE-modellene som er en smarttelefon da btw.  :no:

    9132022[/snapback]

     

    er egentlig veldig fornøyd med N73 men TrackID kan den ikke få.. Det er en ting til som jeg har ventet lenge på å håpet på at skulle komme, ett program der en kan skrive inn når sms'ene du vil sende skal bli sendt..

     

    f.eks: Jeg skriver en sms til "Remi" og gratulerer han med dagen nå, men skriver inn at den skal sendes den 1. august klokken 12..

     

    men ett sånt program kommer visst aldri, (jeg har dårlig tolmodighet :p )

     

     

    hvilke ville du anbefalt av k810i, w950i og N73, og hvorfor? :)

  4. har n73 ME og er fornøyd med den for å si det sånn :) di tingene som n73 ikke har som kan friste meg til å bytte tlf, og som virker interessant er evnt track id.. eller den funskjonen SE har der cammet tar mange bilder og du kan plukke ut det beste...

     

    ting som er spesielt viktige for meg er gode taster til å skrive mld med, liker godt n73 der.. mao er w880i uaktuell.. :tease:

    ellers batterikapasitet er veldig viktig.

     

    ting som at tlf er liten, at den er en walkmanmobil etc er pluss men ikke nødvendig..

     

    liker "avanserte tlf" , altså ikke en enkel tlf en bare kan sende sms og snakke i tlf med, men som har litt mer å by på..

     

    har vært i en mobilbutikk der jeg spurte etter en tlf med en spesiell funskjon (noe jeg da savnet på min tlf, hva det var husker jeg ikke nå..) da kom han med to forslag og så sa han at men den ene var veldig komplisert så den var kanskje ikke aktuell.. altså "en tlf som har det meste"... vel, jeg vil ha en tlf som har det meste! hehe.. :tease::)

     

    alt kan jeg ikke få, men jeg liker funskjoner, liker at det er mer en bare standard, men jeg kan kutte noen ting til fordel for andre... men batteriet er viktig... det kan ikke være dårlig..

    og er det en mobil som har dårlige knapper når det gjeldr å skrive sms, da klikker jeg! :p

     

    mp3 spiller har jeg så det er ikke det viktigste i verden..

     

    langt innlegg men kanskje noen gadd å lese det og har noen forslag? hehe jeg får vente å se.. :p:)

     

    ~Victoria~

  5. n93 og n80 er ikke det litt store mobiler? det er ikke så veldig positivt om de er for store eller tunge...

     

    bare for nysgjerrighetens skyld, er di raskere enn n73?

     

    di er nok uaktuelle både pga størrelse og pris..

     

    har tenkt litt mer på dette... lurer på om jeg skal legge "symbian på hylla"... bruker en gammel telefon akkurat nå og merker hvor deilig det er at den er rask.. hehe...

     

    pluss at andre telefoner enn windows og symbian mobiler etc er mye billigere... :)

     

    helst en rask mobil, god til å sende meldinger med, og god batterikapasitet...

     

    selvfølgelig setter jeg pris på alt ekstra.. ja jeg har hatt en symbiantelefon og ja jeg kommer nok til å savne den etterhvert.. men overlever sikkert en stund.. :p:)

     

    kommer sikkert til å klare meg med en "enklere" god telefon også... (jeg syns ikke n73 var komplisert, ikke det jeg mener, for det syns jeg ikke i det hele tatt... mener enklere i type mindre muligheter ol.. høres kjipt ut men tror det KAN gå bra :p:) )

     

    anbefalinger da?? =)

  6. Mistet min n73 på fredag :( er begynt å tenke på om jeg skal kjøpe en ny n73 eller om det vil være bedre å kjøpe en ny annen modell... jeg likte n73 godt...

     

    det jeg kan si som pluss om n 73:

     

    Symbian telefon! topp!

     

    nice skjerm! overlever kanskje verre men... ikke for ille, liker godt skjermen... =)

     

    Godt kamera, det er jo bra det men jeg bruker det ikke såå mye og om jeg hadde fått noe annet som er bra så kan det kanskje kompensere for det =)

     

    batteri kapasiteten er også helt grei når en tar på laveste lysstyrke....

     

    sikkert mye mer også som jeg ikke kommer på nå...

     

    di negatvive tingene:

     

    kan være litt treg.. jeg vendte meg til det og det gikk greit iom at jeg likte telefonen veldig godt ellers... hehe... men selvfølgelig gjør det absolutt ikke noe som helst om jeg hadde fått en litt raskere tlf... :p

     

    litt henging... men det går vel nesten inn under det samme som over...

     

    kopierte punkter jeg er enige med:

     

    "-Treg oppstart på kamera, og treg fokus/ekspo. Man må stille inn kameraet hver bidige gang (skru av blitsen). Den er svært svært blitsglad."

    "- Frontkameraet viser alt og alle i herlig hummerrød. "

     

    "Kjør 2 tunge programmer, og telefonen låser seg og går i svart. Restart og batteridfjerning er da selvfølgelig nødvendig. "

    vet hvertfall at når en skal zoome på bilder i bildegalleriet f.eks vil det ikke virke pga at "det er for mange programmer åpne, en må lukke noe" hmm... jeg kunne lukke alle programmene uten at det hjelper... =/

     

    og jada kunne sikkert sagt mye mer også men jeg kommer ikke på alt nå, svarer heller etterhvert om noen spør... :)

     

     

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

     

    om jeg skal ha ny tlf vet jeg ikke om noe spesielt som er absolutt nødvendig... eller vel, batterikapasitet! om mobilen slår seg av etter 2 timer da svartner det for meg! :p

    ellers er god skjerm ett pluss, symbiantelefon er ett stort pluss! godt kamera gjør ikke noe akkurat ;)

     

    etc... :p

     

    Noen forslag? =)

     

    Bare kjøpe en ny n73 kanskje?? :p

  7. Lager en egen tråd for "request" (anmodning/etterspørsel på godt Norsk) etter programmer, for Series60 3rd edition.

     

    Her kan dere da etterspørre programmer for ovennevnte operativsystem...

     

     

    Dette i håp om at vi kan få tråden til "Sigmund_Freud" med bortimot samme emnetittel bedre/mer oversiktlig.

     

    Teksten over er redigert inn av moderator, det vart ein ny førstepost sidan ein del innlegg er flytta over her frå Anbefalte programmer for Symbian 9.x (S60v3)-tråden.

    ---------------------------------------------------------

     

     

    Noen som har funnet ett programm for n73 der en kan skrive inn når sms skal bli sendt? her er ett eksempel på hva jeg mener.. http://www.handango.com/PlatformProductDet...601#compatible6

     

    Finner mange sånne program men ingenting som passer til n73. dette er det eneste programmet jeg kan komme på at jeg mangler til tlf min, det hadde vært topp om det finnes ett sånt program til den også! =)

  8. Det enkleste er å gå inn på hjemmesiden til operatøren din, så finnes det autooppsett der. På netcom er det www.netcom.no/ota. Er ikke sikker på Telenor og Tele2.

     

    Hotmail vil ikke fungere der, da du må ha en pop3 konto. Noe som Hotmail ikke har, hvis du ikke er plus kunde. Det er selvfølgelig fullt mulig å bare bruke nettleseren på mobilen, gå inn på www.hotmail.com og lese e-posten der.

    7548177[/snapback]

     

    jeg hadde one call men har gått fra dem nå over til netcom igjen så nå skal dett løse seg tror jeg.. hos netcom har jeg hatt mail før men jeg tror ikke one call har samme opplegget der som netcom har.. jaja, anyway, nå løser det seg.:-).

  9. Qtek 8300 er en helt årleit telefon. Siden du har den, ville jeg satt meg inn i den, og lært meg Windows Mobile ordentlig. Hvis du liker og skjønner det, kan du vurdere å invistere i en ny. Hvis du ikke liker eller klarer å bruke Windows mobile, som er ganske forstålig, ville jeg heller valgt en vanlig mobil eller symbian. Behold telefonen og lær deg den:)

     

    8300 har WLAN og EDGE, men ikke 3G. Det vil si at du kan surfe med bredbåndshastighet i Wi-Fi-soner og steder du har dekning av trådløsenettverk. Og uten WLAN-dekning kan du surfe med opp mot 236.8KB/s med EDGE.

     

    Manualen ligger helt sikkert på nettet, google er din venn! Telefonen ble forøvrig solgt under disse navnene:

    HTC Tornado

    Dopod 577W

    Qtec 8300 / 8310

    O2 XDA IQ

    I-Mate SP5 / SP5m

    T-Mobile SDA

    Vodafone V1240

     

    Du burde finne manual på en av dem:)

    7178357[/snapback]

     

     

    takker for svar=) holder nå på sette meg inn i telefonen litt mer og merker at det ikke var like vanskelig denne gangen.. hehe, tlf var ikke så ille som jeg husket =)

     

    alikevel trenger jeg nok bruke den litt mer før jeg er overbevist... jeg har nå nemlig en sony ericsson k750i. dette er ikke en tlf med det jeg ønsket (windows os/symbian) heller ikke 3g (men det er noe jeg har på en annen tlf jeg har om jeg skulle trenge det, noe jeg enda ikke har fått bruk for.. hehe :) ) men ellers er jeg utrolig fornøyd med tlf, liker tastene, liker menyene, liker det meste på tlf som den har, men det er noen punkter den ikke har ting jeg skulle ønske som du nok har forstått.... dette får nok vurderes tenker jeg =)

     

    takker igjen for svar

     

     

    ~Victoria~

  10. Jeg får ikke wapen til å virke... får ikke brukt opera mini heller ol.... 

     

    vurderer nå å bytte fra onecall pga at jeg trenger internett på tlf.... jeg har veldig lite lyst til dette pga at jeg er utrolig fornøyd med prisene til onecall....

     

    er det noen som har hatt eller har samme problem som kanskje kan hjelpe meg?  :)

    7173544[/snapback]

     

    Tror ikke det vil hjelpe å skifte operatør hvis du ikke kommer deg på wappem. Da er det heller noe problemer med telefonen din. Prøv å slett alle internett/wap og mms innstillinger du måtte ha på telefonen din og gå onecall.dmpmobile.com for å sette opp innstillingene dine på nytt. Hvordan du sletter innstillingene finner du i bruksanvisningen til telefonen din.

    7187552[/snapback]

     

    har hatt mange andre abonoment med andre opperatører på denne tlf før =)

     

    Men nå har jeg fått det til :D

     

    uansett til dere som svarte takk for at dere prøvde (har vært bortreist en stund så har ikke fått tid til å svare før nå)

     

    ~-victoria~

  11. jeg prøvde nettopp å laste ned ett program som heter phone guard men jeg fikk beskjed på telefonen min

     

    "kunne ikke installere. programmet eller instillingen kan ikke installeres, fordi det/den ikke har tilstrekkelige rettigheter til systemet"

     

    hva vil dette si? :(

  12. takker så mye for svar! dette var faktisk til stor hjelp! hehe på noen sider spør hjelpsidene etter karakter på hvor nyttig svaret di ga var fra en til seks, du får en sekser  :D

     

    har du noe tips til hva jeg bør søke på for å finne programmer som er kompatible til windows os?

    med.... kommer da tilbake til "skrivebordet" hehe som det ville blitt kalt om det var en datamaskin :p

     

    kanskje jeg har stilt inn tlf feil, jeg vet ikke for jeg skjønner ikke helt hva alt inne på strømstyring betyr....

    programmer jeg syns til nå høres topp ut men som jeg ikk har funnet til window os er,

    - programmer som gjør at en kan blokkere innkommende sms fra utvalgte nr.

    - også samtale sperring på utvalgte innkommende nr....

    - gjerne også en litt bedre oppgavebehandler..

    :hmm:

     

    ahh og en ting til siden du har hatt samme tlf, jeg har mistet manualen =/ kan denne finnes på nett?  :ermm:

     

    lurer litt på er ang lyset, jeg vil spare litt på strømmen på tlf men jeg vil ikke at hver gang lyset slår seg av så kommer jeg ut av det jeg holder på

    7174066[/snapback]

     

     

    De programmene du leter etter burde du kunne finne her ett sted!

     

    Angåene strømsparings 'problemene' dine kan jeg desverre ikke hjelpe deg, da jeg alltid hadde den på fullt :blush:

     

    Jeg fant min CD med brukerhåndboken på, men jeg fikk ikke lagt den ut her, gi meg to minutter så skal jeg se om jeg finner en annen side å poste den på :)

     

    EDIT: Jornan: Beklager for påstandene om eierskapet, jeg burde undersøkt det nærmere før jeg postet :)

     

    EDIT2: cvictoria: Jeg får ikke lagt ut filene, jeg kan maile dem til deg, eller så kan du kanskje finne dem på www.dangaard.no :)

    7174284[/snapback]

     

     

    sendte deg en melding =)

  13. Plaank: Nokia eier ikke 60-70 % av Symbian. Ericsson (15.6%), Nokia (47.9%), Panasonic (10.5%), Samsung (4.5%), Siemens (8.4%) and Sony Ericsson (13.1%). Det er de riktige tallene

     

    Både WM og SymbianOS er to operativsystemer som gir deg "ubegrenset" med muligheter. Men det er mange flere Symban telefoner, ca 71 % av smarttelefonene i verden, mot Microsofts nærmere 5 %.. Og da blir det laget mye flere programmer til Symbian, siden det er et større marked.

     

    Det skal også nevnes at det er mange forskjellige grensesnitt av både Symbian og WM. S60, S80, S90 og UIQ innenfor Symbian, og så har du WM for smartphones, Pocket PC, WM 5.0 (med en PPC versjon og en smartphone versjon).

     

    Hvis dy er ute etter en mobiltelefon med mulighet for mange programmer et Symbian Series 60 uten tvil et godt valg. Men det skal nevnes at det er forksjell på 2nd og 3rd Edition, de kan ikke bruke de samme programmene. Men jeg ville ha foretrukket UIQ hvis du vil ha det mer avanserte. Jeg syns det er mye mer avanserte programmer til UIQ 2.1 (som ikke fungerer på UIQ 3.0 :( ), men det er smak og behag. Jeg mener iallefall at TS gjør mulighetene flere. Til UIQ 3.0 er det svært begrenset med programmer foreløpig, men til UIQ 2.1 er det hundrevis av gratis programmer ;)

     

    Til WM er det forresten mange programmer på Handango.com og på My-Symbian.com og AllAboutSymbian.com er det masse til Symbian ;)

    7174267[/snapback]

     

     

    Takker så mye!! har fått mye mer hjelp idag enn jeg trodde jeg kunne vente... :D

  14. takker så mye for svar! dette var faktisk til stor hjelp! hehe på noen sider spør hjelpsidene etter karakter på hvor nyttig svaret di ga var fra en til seks, du får en sekser :D

     

    har du noe tips til hva jeg bør søke på for å finne programmer som er kompatible til windows os?

     

    programmer jeg syns til nå høres topp ut men som jeg ikk har funnet til window os er,

    - programmer som gjør at en kan blokkere innkommende sms fra utvalgte nr.

    - også samtale sperring på utvalgte innkommende nr....

    - gjerne også en litt bedre oppgavebehandler..

    :hmm:

     

    ahh og en ting til siden du har hatt samme tlf, jeg har mistet manualen =/ kan denne finnes på nett? :ermm:

     

    lurer litt på er ang lyset, jeg vil spare litt på strømmen på tlf men jeg vil ikke at hver gang lyset slår seg av så kommer jeg ut av det jeg holder på med.... kommer da tilbake til "skrivebordet" hehe som det ville blitt kalt om det var en datamaskin :p

     

    kanskje jeg har stilt inn tlf feil, jeg vet ikke for jeg skjønner ikke helt hva alt inne på strømstyring betyr....

×
×
  • Opprett ny...