Gå til innhold

Herane

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Herane

  1. Har du prøvd RivaTuner? Jeg klarer ihvertfall å styre viften på mitt Radeon X1950 PRO-kort ;)

     

    EDIT: Muligens også ATi Tool kan gjøre jobben!

    9117488[/snapback]

     

    her der takk for svar.

    jeg styrer fælt her med vifter og slikt, siden pc i stuen.

    :-) Siste jeg har drevet med er å henge opp HD i o-ringer :-)

     

    Jeg har prøvd rivatuner og alle programmer som finnes for viftereg av skjermkort, det går ann å stille det i programmet, og det virker som alt er ok, men når jeg sitter med pc rett foran meg og lytter på viften så kan jeg ikke merke at viften regulerer seg.......hører du tydelig at viften justerer seg ned når du stiller i programmet ?

  2. Har et gammelt hovedkort liggende, noen som vet hva den største prosessoren jeg kan bruke på dette kortet(var et bra kort, men brent prosessoren)?

    Har en prosessor som jeg kan få tak i, er stemplet AX1600 MT3C, er den grei å bruke?

     

    ....søkte litt nett, virker som det er; 1.33GHz AMD Athlon/Duron

  3. Hei leifeinar

    Har brukt Atitool 0.25b14. Ser ut som atitool virker bra, en kan jutere prosent-satsen der, men har teset ut litt mer, merker ikke at viftehastigheten endrer seg selv om jeg justerer prosentsatsen i atitool(har hatt pc-en oppe og sett veldig nøye om viftehastigheten endrer seg, men etter det jeg ser så gjør den ikke det).

    Men uansett etter å ha testet 1950 kortet(kortet har orginalt artic-cooler vifte) så er det jo meget stille, hehe men kjekt å ha muligheten å justere viften allikevel :-)(for temp ligger jo bare på 25 grader når pc-en ikke er aktiv(har den jo på alltid i stuen)).

     

    Det siste jeg har holdt på meg er et bedre oppheng med o-ringer på hd., virker helt utrolig bra, hører nesten ikke hd. mer(og den bråker faktisk normalt mer enn en tror, ikke bare den knitringen, men med en jevn støy).

    Så nå går cpu-vifen med 1250 odm., kabinett-viften med 900, helt konge hvor stille det har gått å få pc-en, er så godt som lydløs(og det med å justere ned alle viftene). Abit-guru programmet som fulgte med hovedkorteter bra til overklokking og jutering av vifter.(men det skulle nå absolutt gått ann å koble GPU-viten til hovedkortet og justert viften slik mhp. temp.

     

    Hadde vært kjent å kunne justere viften også på strømforsyingen(er stille, men vil ha full kontroll :-)

  4. Har sjekket litt, kortet powercolor 1950PRO er faktisk så godt som lydløs(uten vifteregulering), eneste som jeg hører nå er hardisken(bråker ikke bare hører den litt).

    Anbefaler 1950 kortet, viktig at pc-en er mest mulig lydløs hvis en skal ha den i stuen(viftene skruer seg litt opp ved har belastning, men det er nå slik det skal være).

    Takker for tilbakemeldinger dere kom med

  5. se på hjemmesidene til powercolor! de kan ha noen egne programmer

    7287084[/snapback]

     

    har sett

    7287091[/snapback]

     

    Bortsett fra at det er/var veldig vanskelig å forstå hva du spør om, så har "leifeinar" svart deg allerede.

    Last ned ATiTool og styr(overstyr) viftehastighet ved "settings->"Fan control".

    Når det er sagt:

    Hvorfor i all verden vil noen kjøpe ett slik skjermkort som drar godt med power.. og blir *varmt* for å ha et stillegående system i stua?

    Velg da heller ett annet (ferdig"moddet") skjermkort med passiv kjøling (f.eks. diverse 7600GS utgaver)..eller monter vannkjøling.

    7287156[/snapback]

     

    jeg har ikke helt tro på passiv kjøling

  6. Jeg har bestilt AGP-versjonen.  Er interessert i å høre erfaringer med PCIe-versjonen selvfølgelig.

    7288224[/snapback]

     

     

    Jeg er meget fornøyd med dette kortet jeg har kjøpt,(povercolor 1950Pro) er i utg. punktet meget meget stille kort, disse artic-cooler viftene som er orginalt på disse kortet er helt geniale, og disse små filleviftene som en selger på masse andre kort er en skam.

    Det vil nok komme mulighet til å reg. viften etterhvert, men dem har bare ikke fått det skikkelig inn i disse programmene dem snakker om(da kortet er meget nytt).

    Grunnen til at jeg maser om vifteregulering er at en ofte kan stille ned viftene til 1/2-parten, f.eks. så går prosessorviften med 1000 omd/min, og kabinettviften med 800, kost sagt pc-en er stillegående når den ikke er belastet med tunge program.

    F.eks. så er de nye powercolor 1650-kortene uten mulighet for viftereguleringen får inne engang frem temp.), men hvor står det i spec.?

  7. Driver og vil regulere viftehatigheten, skal ha det i stuen på tv, hvis det er flere som driver og regulerer viftehastigheten på dette kortet

    7286822[/snapback]

    skjønnte ikke helt dette her. trenger du hjelp? til og få ned hastigheta?

     

     

     

     

     

    http://www.techpowerup.com/downloads/341

    7286985[/snapback]

     

    ja vil ha ned hastigheten, eller i hvertfall ha muligheten til å regulere viftehastigheen, har prøvd masse programmer, rivetuner, fanspeed, men merker ikke noe forskjell på viftehastigheten, ville jo aller helst også kunne sett viftehastigheten.

     

    NB!

    Har hvovedkortet ABIT AW9D-MAX, kjøpt spesielt for å styre vifter osv.

    7287027[/snapback]

     

     

     

     

    ser du ikke at jeg har linka til atitool :D .... last ned og still ned vifta........ hvis det ikke blir bra nok kan du kjøpe deg en artic cooler kjøler. de er extreemt bra og er veldi billige

    7288168[/snapback]

     

    Før det første så er det artic-cooler orginalt på dette kortet.

    og så nevnte jeg over har prøvd en masse program?... også atitool

  8. Driver og vil regulere viftehatigheten, skal ha det i stuen på tv, hvis det er flere som driver og regulerer viftehastigheten på dette kortet

    7286822[/snapback]

    skjønnte ikke helt dette her. trenger du hjelp? til og få ned hastigheta?

     

     

     

     

     

    http://www.techpowerup.com/downloads/341

    7286985[/snapback]

     

    ja vil ha ned hastigheten, eller i hvertfall ha muligheten til å regulere viftehastigheen, har prøvd masse programmer, rivetuner, fanspeed, men merker ikke noe forskjell på viftehastigheten, ville jo aller helst også kunne sett viftehastigheten.

     

    NB!

    Har hvovedkortet ABIT AW9D-MAX, kjøpt spesielt for å styre vifter osv.

  9. Lurer på det samme.. Da jeg skal gjøre akkurat det samme :-)

     

    Har ikke kjøpte kortet enda, må vente på lønning ;-( som aldri er stor nok..

     

    Taleg

    7286877[/snapback]

     

    Smart å vente litt, kan få med det på 512 da, har selv det på 256, er bra det også, veldig stille kort, men vil ha det enda stillere(skal ha en så godt som lydløs pc)

  10. ...nei har ikke fått testet i en annen maskin, satt lenge og og prøvde å få det til på maskinen min(re-installert windows og bios, men ingen endring) har sendt det tilbake til komplett nå rett før helgen, venter på svar fra dem(spennede, håper nesten at det er noe galt med kortet, men det spørs, håper det slik at jeg får kjøpt det nye 1950xt kortet, litt misfornøyd med det 1650 at en ikke kan få frem temp for justering av viftehastighet)

×
×
  • Opprett ny...