Gå til innhold

BjoroyIL

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BjoroyIL

  1. Hei.

     

    Jeg fikk en forespørsel fra en kunde i dag om det var mulig å få passord beskyttet SMS. Jeg må innrømmet at jeg ikke har vært borti problemstillingen før, selv om jeg klart ser problemet. Jeg kan tenke meg at diverse Symbian og Windows telefoner kan ha software som gjør at det er mulig, men jeg fant ikke noe inne på telefonene. Er det noen som har vært borit dette, og kan gi meg tips evt på hvilken telefoner, programmer, os...etc som kan gjøre til at SMS blir passordbeskyttet.

     

    Takk på forhånd...

  2. Kan være noen har nevnt det før, men er det mulig å få gratis versjonen av Skype på den? Har lest det noen steder. For såvidt jeg vet koster vell Lite versjonen penger...

     

    Ellers har jeg hatt telefonen i noen uker nå da, og er forsåvidt fornøyd. Ikke mye å utsette på den. Da jeg kjøpte den sto valget mellom Iphone og Jet, og jeg synes egentlig man får mer for pengene på Jet. Jeg visste jeg kom til å savne apps, og det gjør jeg, men ettersom jeg var klar over det når jeg kjøpte telefonen så klager jeg ikke på det. Ellers bruker jeg nettleseren mye, den fungerer helt ypperlig, og det er det viktigste for meg. Kvalitet på lyden på samtaler er ok, og det er lett å skrive sms. Bedre enn på Iphone synes jeg personlig. Har også brukt musikk spilleren en del, og den fungerer flott. Video har jeg ikke prøvd, men hører at mange skryter av den, så må se å få lastet inn video. Jeg kjøpte skjermfilm og silikon cover på ebay for 75kr som er laget til Jet, og er glad jeg gjorde det. Telefonen ser litt freshere ut i samme slengen. Kameraet er også helt ok, jeg hadde LGKC 910 før denne, og den kjøpte jeg i hovedsak bare pga kameraet. Kameraet på denne er ikke stort dårligere, men det var heller ikke derfor jeg kjøpte den. Når det kommer til fysisk størrelse synes jeg den er meget lommevenlig, og det er litt digg. Så lenge du ikke trenger apps, så anbefaler jeg sterkt denne modellen. Håper bare at det går ann å kjøre vanlig skype på den, tror kansje det går ann å laste på torrents via pc og få det over, litt usikker. Derfor håper jeg noen har en erfaring på det.

  3. Jeg kjøpte JET selv. Jeg har trykket en del på HTC Hero, har solgt mobiler en stund, men jeg sliter litt med HTC generelt jeg, er ikke stor fan av de telefonene.Jeg synes ikke de er så veldig brukervennlig, sikkert mange som river seg i håret når jeg skriver det, men det er min oppfatning da(Er selvfølgelig vanesak også). Jeg ser i dag at HTC TATTO har kommet inn da, virker egentlig bra, og veldig rimelig med tanke på at det er Android. Men, uansett, angrer ikke på Jet. Savner apps, men det var jeg klar over før jeg kjøpte den. Synes nettleseren fungerer ypperlig, bruker den ekstremt mye på nettet. Den er rask og musikkspilleren er god nok. Har kjøpt et 16 gb minnekort, slik at jeg har grei plass til musikk. Kameraet er noe stusselig, men er vell ikke helt i fokus. Uansett er det bedre enn på Iphone. Har ikke prøvd å se film ennå, bare youtube, men der er det jo generelt dårlig kvalitet. Har konvertert noen da, så ser frem til å prøve de. Når det gjelder batteritiden er den helt kurant syens jeg , lader den vell annenhver natt med mye bruk, helt kurant.

     

    Har også bestil beskyttelses film til skjermen og silikoncover på ebay, venter på det nå da. Leste en skrev at den hadde ripefri skjerm, har ikke lest det noe sted selv, og tror egentlig ikke den er det der jeg har lest fra mange andre at de har fått riper, så jeg satser på beskyttelses film. Uansett, takk for gode innlegg.

  4. Er det denne dere snakker så varmt om?

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=450233

     

    Ser den er på tilbud ut denne uka. Godt kjøp? De som eventuelt har en slik eller har testet den selv kom gjerne med erfaringer!

     

    Ligger fotoboksene inne eller må man betale for å se dem?

     

     

    Fotobokser i Norge kan man laste ned gratis, eller så koster det 199,- for ett år med fotoboksvarsling for Europa hvis man kjøper det i butikk iallefall.

  5. Okei! :grin:

    Takker for svar allesammen. Jeg satser på TomTom ONE XL IQR jeg da ;)

    Får håpe jeg blir fornøyd :grin:

     

    Jeg anbefaler absolutt den selv, så de hadde den på tilbud til 1295,- på Elkjøp med Europa kart. Kartene er jo likegode som hvilken som helst TomTom modell, like gode som TomTom 930 f,eks, bortsett fra at 930 har USA og CANADA kart, er jo de færreste som trenger det. Ellers så mangler den bare diverse som ikke har med selve GPS bruken å gjøre, som f.eks handsfree og fm transmitter, dette er kjekt å ha, men har jo ingenting med å komme seg fra a til b. Mye for pengene...Løp og Kjøp

  6. Jeg skal kjøpe enten Samsung Jet eller Iphone, vet ikke helt hvilken. Det meste veier egentlig mot Jet, men den store fordelen til Iphone er at man får så mange forskjellige apps. Jeg er stygt redd for at jeg kommer til å digge Jet'en den første måneden og så gå lei, mens man hele tiden kan fornye og få nye artige apps på Iphone. Noen som har noen råd, evt noen tips om gøy man kan gjøre på Jet?

     

    Da var det løst for min del;)

  7. Jeg har brukt begge to, og har i dag C901. Eneste grunnen jeg har valgt C901 i dag er fordi den har "relativt" godt kamera og er slank i tillegg. Men rent kamera messig synes jeg bilder og spesielt video blir bedre på C905. Spesielt gjelder dette bilder i mørke, konserter o.l. Jeg merker meg på C901 at det ofte kommer "dråper" på bildet når jeg bruker den i mørket. Jeg har prøvd å endre innstillinger, nattmodus o.l uten hell, der merker jeg at C905 er mye bedre. Linsen er større på C905 og det hjelper også mye. Blitzen trodde jeg var lik, men av ren erfaring på bruk synes jeg blitzen virker kraftigere på C905. Hvis kamera er det viktigste ville jeg gått for C905. Skal selv bytte ut C901 nå da fordi jeg savner Wlan. Lykke til

  8. Noen som har fått denne? Jeg har F480 nå, men er skuffet med kameraet. Touch skjermen fungerer fint. Regner med det er noen lunde det samme system her, er vell de samme som produserer det. Virker meget bra da, må nok bestille meg en slik i morra.

  9. Fikk prøvd den i butikken i dag. Har fått den inn på elkjøp. Er litt å bli vandt med, men likte veldig godt telefonen. Var en som nevnte at den var godt mottagelig mot fingeravtrykk, og det er jeg enig i. Var ganske bestemt på å ha telefonen, men etter å ha trykket litt på den fant jeg ut at jeg skulle tenke litt på det. Vet ikke. :p

  10. Jeg ville i utgangspunktet valgt Nokia N82. Den er tilsvarende eller bedre enn både Nokia N95 og K850i utenom batteri tid. Der er K850i best.

     

    Men skal du kunne "dille" litt med telefonen er det ikke mye poeng i å velge K850i(det er den jeg har i dag). Kjedelig telefon. Godt kamera og grei musikk spiller, ellers er den kjedelig.

     

    Jeg stemmer for Nokia N82!

  11. Jeg får ikke mottatt SMS, kan ikke ringe til Network Norway, men pluss til MTU at jeg nå kan ringe til TELE2. Er virkelig små gleder. Nei, for å være helt ærlig, så holder det på å klikke for meg. Føler at jeg har vært relativt tålmodig, men det skjer jo ingenting, og de informerer jo heller ikke om noe. Begynner å angre på at jeg gikk fra telenor, og fortsetter dette porterer jeg tilbake. ER LEI!

  12. Ja, er det samme jeg har fått beskjed om. Ukjent nummmer. Men ja, det er jo vi tullingene som gikk over til en nystartet operatør og ikke ventet til de var etablert. Noen må jo gjøre det og. Man kan liksom ikke forvente så mye heller helt i begynnelsen. Da jeg ringte så fikk jeg beskjed om at de satt i møte, og fikk vite hva som ville skje etterpå. lover ikke godt. men som en skrev tidligere, blir nok en knall god operatør når og hvis de klarer å etablere seg.

×
×
  • Opprett ny...