Gå til innhold

Erling E.

Medlemmer
  • Innlegg

    1 791
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erling E.

  1. Det var dessverre noen tekniske problemer da vi var der. Vi ble ikke gitt tid til å sette opp utstyret og passe på at alt fungerte før vi gikk på scenen, så vi måtte gjøre det på scenen (få skjermene til å fungere, stille på skjermbildene, få lyden til å fungere osv.). Derfor endte det opp med å se litt tåpelig ut for vår del. Selve presentasjonen gikk likevel bra. Spillet fungerte akkurat som det skulle bortsett fra at de ikke fikk lyden til å virke.

     

    På denne presentasjonen viste vi faktisk noe vi ikke har pleid å vise før -- først og fremst kvinnemodellene og Herald of Xotli. Vanligvis bruker vi ikke events slik som dette som arena for å vise nye ting, det gjør stort sett ingen spillselskaper, det gjør vi heller når det er presse og/eller community til stede. Hensikten med å vise spillet på disse arrangementene er å la folk se hvordan det fungerer live, samt å kunne møte dem etterpå for å svare på spørsmål.

     

    Odd-Frank: Vi kom oss bort på Gamer.no-standen og stod der i vel nesten en time og svare på spørsmål. Veldig hyggelig, det var mange som hadde litt de lurte på.

  2. Nå er det vel omtrent bare Norge som ser frem til AoC. Et annet MMO som har samme lanseringsvindu (etter utsettelsen fra FunCom) Warhammer Online : Age of Reckoning, er mye mer populært enn Age Of Conan. Det er bare i Norge AoC er mer populært.

     

    Mer på google trends:

    http://www.google.com/trends?q=Age+of+Cona...date=all&sort=0

    9252308[/snapback]

     

    Jeg gleder meg veldig til Warhammer og jeg tror utviklerne gjør en strålende jobb med det. Når jeg ser på den Google Trends-statistikken blir jeg veldig stolt over oss i Funcom som greier å være så nært opp mot "trend-populæriteten" til Warhammer, med tanke på at vi er forholdsvis lille Funcom mens Warhammer har hele PR-maskineriet til EA i ryggen. Jeg tror vi alle er veldig stolte over at Age of Conan og Warhammer er de to mest etterlengtede MMO-ene i bransjen og at vi kniver såpass tett med hverandre. Akkurat nå konkurrerer vi om førsteplassen på MMORPG.com, for eksempel.

     

    Det er definitivt hardt arbeid for oss med tanke på at vi ikke på langt nær har de ressursene EA Mythic har til rådighet.

     

    Ingen liker utsettelser, heller ikke oss som jobber i Funcom. Vi tar det likevel som en mulighet til å gjøre spillet enda bedre enn det allerede er. Det er elementer vi har funnet ut kan være bedre -- mye takket være våre betatestere -- og da vil vi gjøre hva vi kan for å forbedre de elementene. Vi er veldig glade for at vi som selskap har muligheten til å ta oss tid til å gjøre dette og at vi ikke blir nødt til å tvinge spillet ut av døren før vi er fornøyde.

     

    Det er bare å følge med Age of Conan -- det blir mye spennende å hente etter hvert som vi nærmer oss lansering!

  3. Det vi er opptatte av akkurat nå, er å utvikle en teknologi som kan levere episodebasert innhold enkelt til spillerne uten at det skal være et mas å få tak i en ny episode. Forhåpentligvis er det bare å gå inn i spillet og få det lastet ned automatisk -- men akkurat hvordan det blir får vi se. Vi jobber i hvert fall mot å utvikle en ny teknologi for dette som skal gjøre episodespill mye mer morsomt.

  4. Kjøpte dette i går, men har store problemer. På et av de første oppdragene, hvor en skal sprenge en bro, er oppdraget ganske enkelt ødelagt. Jeg har forsøkt å gjøre det utallige ganger nå, uten suksess. Jeg plasserer bombene, men får aldri klarsignalet jeg venter på. Jeg har forsøkt å plassere dem på ulike steder, også. AI-en er også ekstremt svak på dette oppdraget, der biler kjører ut i elven i stedet for over broen -- noe som faktisk ødelegger oppdraget for det er en event som ikke blir "triggeret" riktig. Så jeg kommer meg faktisk ikke forbi oppdraget!

     

    Det finnes heller ingen patch. Kun til tysk versjon.

  5. Jeg kjøpte World of Warcraft til dama mi, noe jeg nesten begynner å angre på! Neida, det er koselig at hun kan dele hobbyen min (dataspill og datamaskiner -- ikke World of Warcraft!), men de siste par ukene har hun sittet pal i timesvis hver eneste dag foran skjermen. Hun saumfarer Internett etter informasjon og hun vet vel mer enn jeg gjør noe, noe som er litt skremmende. Hun kan sitte til langt ute på natt, og vanligvis ender det opp med at jeg sitter i stua og ser på TV alene mens hun spiller på det andre rommet. Hadde aldri trodd jeg skulle bli WoW-enkemann! :-)

     

    Men, neida. Det er som sagt morsomt at hun liker det. Men det er første gang i mitt liv at jeg har en kjæreste som faktisk spiller mer enn meg!

  6. Begynner å se bra ut, men jeg lurer på hvor fritt det blir, med tanke på å bevege seg i landskapet. Har sett videoer hvor de har vist jungel, og det virker som det går en sti gjennom hele.

    7374214[/snapback]

     

    Det kan jeg avkrefte. Områdene er svært åpne, og du kan gjerne gå akkurat hvor du vil i hvilken som helst retning i lang tid uten å møte på barrierer. Den stien du så i jungelen var -- nettopp -- en sti, men slike spill handler jo på mange måter å "explore off the beaten path". Det kommer naturligvis litt an på stedet også. Dalen dere ser i denne videoen er naturligvis "smalere" enn et ørkenområde vil være, men så skal det sies at du vil kunne klatre opp fjellveggene og finne alt fra landsbyer til monstre som lurer på fjellhyllene og på fjelltoppene.

  7. En ting man kan tenke på er jo att radar på en måte skal erstatte ting vi har i virkeligheten men som man mangler i spillets verden.

     

    Tenk på luktesans. Eller følelsen man har når noen er i nærheten.

     

    Faktisk har NPC-ene i spillet luktesans og hørsel -- det er i hvert fall i spillet nå, men det kan naturligvis kuttes i beta hvis det ikke fungerer godt nok. Slik det fungerer nå, er at figurer for eksempel kan ha dårlig hørsel, og da vil spilleren kunne lettere snike seg innpå dem. Sorry jeg ikke kan svare på alt dere spør om i denne tråden. Det er blant annet fordi jeg ikke har muligheten til å svare på en del av spørsmålene.

  8. Numero uno:

    Jeg tror mange her misforstår hvordan vårt system er, og det vil sikkert fortsette helt til dere har fått prøvd spillet selv. Det er en stor forskjell mellom Battlefield 1942 med sine 64 spillere og Age of Conan med sine flere tusen spillere på hver server. Ikke bare rent teknisk, men også hvor involvert du er i figuren du spiller. Battlefield 1942 er en opplevelse du logger inn og ut av, og hver gang du logger inn begynner du på nytt. Du har ikke et forhold til figuren din eller hva du har bygget opp og tilegnet deg. Lagger du i en kamp er ikke det verdens ende. Du begynner på nytt og rister det av deg. I et MMO ville spillere ha gjort opprør hvis de mistet utstyr eller døde i en kamp fordi serveren hikket slik at motstanderen fikk overtaket. Derfor må vi ha et stabilt system. Det er slike ting vi må tenke på hele veien, og det er grunnen til at du aldri før har sett et MMO som har kamp i sanntid. Det er rett og slett vanskelig å gjøre, og begrensningene ligger ikke bare på vår side, men også spillerens side som tross alt skal sende og motta mye data. Ikke alle sitter på fiber.

     

    Vi forsøker oss på dette i Age of Conan, men vi også gjøre visse kompromisser. Nei, dette er ikke Street Fighter eller Tekken, men det er heller ikke EverQuest eller World of WarCraft. Jeg kan love dere at kampene i Age of Conan blir virkelig hektiske, dynamiske og ikke minst spennende. Nei, det er ikke bare å trykke på den komboen du vet gir mest skade -- for eksempel er noen fiender mer mottakelige for skade hvis du utfører spesielle slag. Og nei, du kan ikke manuelt parrere (pga. tekniske begrensninger), men du kan fremdeles løpe unna, gjemme deg bak ting og så videre. Dere slåss i sanntid, du svinger sverdet i ulike retninger, det samme gjør motstanderen, og du er ikke "låst" i en "encounter". Du kan slå mange samtidig, en fiende kan slå mange av dine venner samtidig og så videre. Står du litt for langt fra den du slår på, vil du ikke treffe. Sverdet må berøre. Kampene ser frentiske ut, de er blodige og de oser av adrenalin.

     

    Jeg tror det må prøves for å virkelig forstås. Når jeg spiller Age of Conan føles kampene langt mer som et "offline-spill" enn det gjør i andre MMO-er. Det er jeg som styrer figuren rundt, jeg som slår, jeg som bruker miljøet rundt meg til min vinning og så videre. Figuren min står ikke bare på en plass og utfører slag når "timeren" er ferdig. Det er jeg som styrer hele opplegget, det er jeg som tenker ut hvilke slag som er best akkurat da, det er jeg som utfører en serie slag med sverdet mitt for å få en kombinasjon slik som halshugging eller at jeg plukker fienden min opp og kjører sverdet gjennom ham. Men som sagt -- det kommer til å være mange der ute som ikke vil forstå hvordan systemet er før de prøver det. Men Funcom gjør virkelig noe helt nytt med dette, kampene er helt annerledes enn det du har sett i andre MMO-er, og selv om vi må forholde oss til tekniske begrensninger i et massivt onlinespill der det er tusenvis av mennesker, bryter vi grensene så godt vi kan.

     

    Numero dos:

    Nei, vi har ikke gitt ut noen DX10-skjermbilder ennå. Alle bilder dere har sett til nå er DX9. Grafikken må også ses i forhold til andre MMO-er, ikke andre spill generelt. Å lage et grafisk intensivt MMO er vanskeligere enn å lage et grafisk intensivt "offline-spill", fordi vi også må tenke på at det potensielt kan være hundrevis av spillere på et sted. Vi må derfor hele tiden tenke mot hvordan spillerne kan tøye spillet, mens du i et vanlig spill har langt mer kontroll over hva spilleren vil få oppleve.

  9. Så det betyr at man kan ikke overvinne en motstander som har bedre utstyr eller høyere nivå, med ferdigheter?

     

    Kunne du svart på dette, Erling?

     

    Tror ikke det er noe bare jeg lurer på... Med tanke på kampsystemet og at det i AoC ikke bare er å velge et mål og trykke en angrepsknapp for å se spillet gjøre jobben, så er det vel relevant å lure på; i hvor stor grad teller egne ferdigheter?

    7308286[/snapback]

     

    Det komer veldig an på forskjellen mellom de to som kjemper. Hvis den ene er level 20 mens den andre er level 50, ja, da blir det nok bortimot umulig å vinne for den minste av de to. Hvis forskjellen er mindre, kan det derimot tenkes at den minste vinner utifra hvor flink vedkommende er til å kjempe -- altså utføre de rette slagene og de rette komboene til enhver tid. Poenget er at systemet i Age of Conan er en salig blanding mellom ferdigheter og utstyr/egenskaper hos figuren. Det er fremdeles et rollespill. Du slår kanskje et slag som passer akkurat riktig inn i den kampsituasjonen og som vil såre motstanderen spesielt mye, men akkurat hvor mye du sårer fienden kommer an på figuren din sin egenskaper og utstyret du har. På samme måte så virker hans utstyr og egenskaper inn på hvor mye skade han tar.

  10. Så var jeg egentlig mer ute etter om FC hadde kommet til enighet om hvilket "loot ruleset" de hadde blitt enig om. Samt om det selvfølgelig ville være en PvP server ved lanserings dag:) Noe som var en veldig sterkt ønske blandt medlemmenepå AoC forumet.

    7306399[/snapback]

     

    Når det gjelder "loot rulesets" er det noe såpass detaljert at jeg ikke kan gå inn på det, fordi det garantert vil endre seg iløpet av betaen. Men tidligere har vi for eksempel nevnt "blood money" som er en del av PvP-systemet. Du får "blood money" når du dreper andre spillere, og den som blir drept vil da miste litt. "Blood money" kan brukes til å kjøpe spesielle gjenstander, for eksempel, som ikke kan kjøpes for vanlige penger.

     

    Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, folkens! :-)

  11. 2)Consoles.  It has been said that Age of Conan may very well end up in a next generation console and not be only a PC title.  Is this still the case and if so, is there any word on what console you may go with?

     

    Yes it is still the case, and no there are no details we can give to the public as of yet.

    7301144[/snapback]

     

    Merk: "May very well".

     

    Som på norsk burde bli noe slik som "gjerne kan" eller "kan godt hende".

     

    :-)

  12. Myndighetene? Hva er det du snakker om? Dette har ingenting med myndighetene å gjøre, det er FC som lager dette spillet, og dere kan hvis dere vil sette en sperre på hvor mange timer en bruker kan bruke kontoen i uken.

     

    Det er ikke aktuelt for Funcom å begrense folks spilletid. Det lar vi folk velge selv. Og med det tror jeg at har sagt nok i denne diskusjonen rundt avhengighet, så jeg penser stille og rolig over på andre teamer som ble dekket i intervjuet.

     

    Quicko:

     

    Det er fremdeles et rollespill, med statistikker og alt annet det innebærer. Figuren din har fremdeles erfaringsnivåer (eller, "levels"), attributter, egenskaper og så videre. Du har fremdeles en viss "strength", en viss presisjon, en viss "skill" i sverdfekting og så videre. Det er bare selve grensesnittet vi endrer på: I stedet for å skulle trykke på en knapp og se figuren din kjempe for deg, lar vi spilleren selv gå rundt fiendene, svinge sverdet i ulike retninger og så videre. Forskjellige kombinasjoner av slag vil kunne gi ulike resultater på forskjellige fiender, så det er absolutt nok av komboer og "special moves". Halshugging er en av dem, og innebærer at figuren din må mestre halshugging og at du må gjøre den riktige kombinasjonen av slag for å utføre det.

     

    Slåssingen i Age of Conan er på ingen måter utvannet til fordel for mer action. Vi gjør det bare mer dynamisk og spennende, samtidig som vi beholder de dype rollespill-momentene. Hvor god du er til å svinge sverdet på ulike måter betyr ikke så veldig mye hvis figuren din er mye dårligere til å fekte enn motstanderen, eller hvis han gjør mer skade enn deg for hvert slag.

     

    Rambler:

     

    Anarchy Online blir på ingen måte faset ut. Vi kommer med tilleggspakke neste måned! :-)

  13. Allfather, mener du også at heroin burde være lovlig? Mener du at sigaretter bør være lovlig? Eller at ingenting bør gjøres for å få folk til å slutte med røyking?

     

    Røyking er skadelig for kroppen og kan føre til kreft. Det kan ikke onlinespill.

     

    Vel, hvis man vil prøve å regulere spilleavhengighet så er svaret enkelt, jeg har allerede gitt det; sett på en sperre på kontoen, maks 35 (f.eks) timer i uken per konto. Da har man ihvertfall gjort et forsøk.

    7293256[/snapback]

     

    Spørsmålet er om vi vil la myndighetene diktere hva vi bruker tiden på.

  14. Om 22 timer spilling på en uke er mye eller lite er helt opp til hvem du spør. Hva mener jeg personlig? Vel, det er drøyt 3 timer spilling hver dag noe jeg ikke ville kategorisert som usunt etter mine meninger. Det er ikke lite, men jeg synes heller ikke det er spesielt mye. Jeg tror mange sitter og ser på TV gjerne like mye hver dag, og selv om en kan spørre seg om det også er sunt, er det til syvende og sist opp til personen å bestemme det selv. Noen ville sagt 3 timer spilling hver dag er uhyre mye, mens andre vil si det er lite. Jeg tror ikke en person med familie, partner og barn har mulighet til å sitte så lenge, mens andre har mer fritid til å gjøre det til vil på. Selv er jeg tilhenger av at folk bør få velge selv og at vi ikke må overregulere.

     

    Jeg tror ikke vi må se på onlinespill isolert fra annen underholdning. Det finnes folk som ser på fotballkamper, går på fotballkamper og diskuterer fotball mangfoldige timer hver uke. Er det bedre -- eller verre -- enn å spille onlinespill flere timer i uken? Er det negativt å spille mye onlinespill, og er det mer negativt enn å gjøre andre ting mye? Onlinespill er i det minste en sosial aktivitet, noe "tradisjonelle spill" ikke alltid er. Men jeg sier slett ikke at vi skal skyve dette under teppet, vi må gjerne analysere onlinespill til det ikke er mer igjen å analysere, og hvis det er noe vi som spillutviklere kan gjøre for å gjøre onlinespill "sunnere", så gjør vi det. Men jeg tror også mer av ansvaret ligger hos brukeren enn det gjør hos produktet, ganske enkelt fordi dette er et sosialt fenomen, og fordi folk må ta ansvar for seg selv. Det finnes millioner av mennesker med et helt sunt forhold til onlinespill -- skal de "lide" fordi det finnes et mindretall som ikke greier å kontrollere seg? Det er et spørsmål jeg ikke skal svare på, men som det kan være greit å holde i tankene.

     

    Og som jeg sier i intervjuet, så er det ikke "god business" for Funcom eller andre spillutviklere å lage spill som gjør deg avhengig. Ja, dette er en "business", men vi er ikke villig til å ødelegge mennesker for å tjene penger. Vi vil heller at folk spiller lite over lengre tid, enn mye på kort tid. Det perfekte for oss ville vært at noen spilte Age of Conan én time hver dag i flere år, i stedet for at de spilte fem timer hver dag i ett år og så ble lei. Desto mer folk spiller, desto raskere kommer de gjennom innholdet og dermed sier seg ferdige med spillet. Vi legger ikke inn noen flere gulrøtter enn i vanlige, offlinebaserte spill. Det som først og fremst gjør at folk spiller mye er det sosiale aspektet, noe du ser i alle deler av livet.

  15. Litt sånn som de som velger å bli nazi, rasist eller bli med i en gjeng av et slag fordi de ikke føler de hører til noe annet sted, er gjerne mobbeofre eller lignende. Det er vel helst de som er mye for seg selv og ikke har det så bra ellers, ikke har så mange venner, som søker virtuelle venner og en sosial tilflukt i spill som WoW?

    7292033[/snapback]

     

    Gjennomsnittsalderen for spillere av slike spill er faktisk på rundt 27 år viser forskjellige undersøkelser, og overvekten av de jeg kjenner som spiller slike spill er helt normale mennesker med familie, kone/mann og gjerne barn. Det er advokater, leger, skuespillere, grøftearbeidere, sekretærer -- alt og alle, gjerne et utsnitt av samfunnet slik det er. Jeg tror, personlig, at det er en misoppfatning blant folk at slike spill i størst grad er befolket av folk som ikke klarer å mestre virkeligheten og derfor søker tilflukt i virtuelle verdener. Dessverre finnes det altfor liten forskning på området.

     

    En annen ting vi må tenke på rundt avhengighet, er hvorvidt en skal styre samfunnet etter de svakeste. Om en skal gjøre valg og endringer utifra hvordan de svakeste i samfunnet reagerer. For eksempel: Skal vi forby fotball fordi mange menn blir så opptatt av det at de gjerne neglisjerer kone og barn? Skal vi slutte å selge alkohol fordi folk blir alkoholikere? Skal vi slutte å selge biler fordi noen ikke klarer å kjøre dem? Skal vi slutte å lage onlinespill fordi noen spiller for mye? Jeg sier verken det ene eller det andre, men det er et moment å ha i bakhodet.

     

    Som jeg sier i intervjuet er Funcom svært interessert i forskning på området, og vi håper at emnet vil bli rettferdig og saklig håndtert i media og at vi får mer informasjon om mennesker og deres forhold til onlinespill.

  16. Du sier igjen det samme som du sa i intervjuet, at det er opp til spilleren og passe på dette selv. Du svarer ikke konkret på hva FC vil gjøre for å i det minste prøve å gjøre AoC til et spill som skaper mindre avhengighet enn WoW, EQ, osv.

     

    Du har kanskje ikke lov til å uttale deg om det? Da kan du jo i det minste bare si det, eller være ærlig å si at dere ikke kommer til å gjøre noe med det.

    7286033[/snapback]

     

    Hvis du ser i mitt forrige innlegg, vil du legge merke til at jeg sier at jeg ikke kan gå i detaljer på det akkurat nå, men at jo, vi har planer om å legge inn funksjoner som skal belønne folk for å spille i moderasjon.

  17. BTK: Jeg synes ikke World of Warcraft er det desidert mest avhengighetsskapende nettbaserte betalingsspillet for tiden. Den tittelen gir jeg EverQuest, et spill som nærmest straffer deg hvis du ikke spiller mye. Husker tilbake til da jeg fikk spillet i 1999, og hvordan du måtte sitte i timesvis om ikke dagesvis for å vente på en spesiell spawn av et monster slik at du kunne få et helt spesielt sverd du bare måtte ha for å bli best. World of Warcraft klarer i det minste å belønne deg hvis du bare gjør en liten innsats, noe tidligere MMO-er ikke alltid har vært så flinke til. Og i tillegg belønnes du for å logge av og ta en pause, noe andre MMO-er aldri har gjort. Når det gjelder spesifikke løsninger vi går for i Age of Conan, kan vi dessverre ikke gå i de detaljene ennå. Men jeg kan forsikre deg om at vi gjør alt vi kan for å følge trenden World of Warcraft satt med tanke på belønning for moderat spilling.

     

    Og for ordens skyld: Spillere må passe på å ikke være hesten. Det finnes gulrøtter i alle spill -- hvem ville ikke komme til siste bane i Ducktales? Jeg tror det først og fremst er det sosiale som gjør at folk spiller for mye. Hvis det ikke fantes andre spillere i World of Warcraft, hadde det da vært så viktig å få "The Sword of Uberness +3" så fort som mulig, egentlig?

     

    Ashmantle: Spillet er ikke Vista-eksklusivt. Du kan spille med XP og DirectX 9. Har du derimot Vista og et skjermkort som støtter det, kan du velge å spille i DirectX 10. Det er valgfritt.

  18. Edit: Erling E.: Var det så lurt å si at du jobber i funcom i et spillforum? Er ikke det nesten det samme som at en filmstjerne poster i et filmforum og skriver at denne brukeren er "MEG"  :p . Nå kan det ikke autentiseres at du virkelig jobber i funcom, men det virket jo troverdig.

    7243708[/snapback]

     

    Jeg har vært på dette forumet i mange år nå, og jeg har også vært journalist på Gamer.no et par år. Men neida, jeg tror det er viktig for spillselskaper å snakke med spillere, ikke benke seg bak høye vegger og lage spill bare slik vi vil ha dem. Det er jo tross alt folk på forumer slik som dette som kjøper spillene. Og så liker jeg å diskutere spill, så jeg ser ingen grunn til at jeg ikke skal være her. :-)

     

    For øvrig til postere lengre oppe: Det er casting Age of Conan. Også spellsystemet er rimelig unikt i forhold til sjangeren. Vi har noe som kalles spellweaving -- det vil si at du går inn i en transe og velger spells som du slår sammen til en "megaspell". Går du for langt -- prøver å inkludere for mange spells -- blir du korrupt og du faller ned på bakken i smerte. Folk kan også kaste spells sammen. Se for deg syv demonologister som står sammen og bringer opp en demon fra helvete. Jeg satt selv her for noen dager siden og prøvde ut spellcasterne i spillet -- det er helt utrolig hva utviklerne har fått til. Jeg tror på mange måter Age of Conan vil skremme tradisjonelle MMO-spillere. Forandring fryder, men det skremmer også. Spesielt når folk har blitt så vant til automatiserte spill som "gjør ting for deg".

  19. Vil for øvrig legge til at det er mer enn kamp i Age of Conan. Det er en skikkelig rollespill-historie i den første delen av spillet før du trer ut i MMO-verdenen, du kan bygge din egen by sammen med guilden din, du kan kjempe om festninger i en spesiell del av verdenen, prøve forskjellige crafting-yrker slik som smed, arkitekt og så videre. Du kan ri på hest, kjempe mens du er på hest, delta i store slag med katapulter osv. Og så er det jo satt i Conan-verdenen, noe som betyr gigantiske områder gjennomsyret av mysterier.

     

    Ok, sorry. PR-modus OFF.

  20. Spørsmål til deg siden du jobber i Funcom (og siden jeg ikke følger med): Blir det noen form for "demo" i AoC? De fleste mmorpgs pleier jo å styre unna dette (noe det kan ligge gode grunner bak, men uansett)

    7241271[/snapback]

     

    Du mener å laste ned en demo og prøve spillet? Det kan jeg nok ikke si noe om enda. Du kan naturligvis kjøpe spillet og prøve det i en måned uten å betale abonnement, men det er selvfølgelig noe helt annet. Utover det har mange onlinespill den siste tiden skiltet med "Buddykeys" som du kan gi til venner slik at de kan spille gratis i for eksempel en uke. Jeg er selv positiv til ideen om en kjapp og grei demo av et MMO, men det er ikke noe jeg i Funcom kan bekrefte eller avkrefte om vi vil gjøre.

×
×
  • Opprett ny...