Gå til innhold

hr_krabbe

Medlemmer
  • Innlegg

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hr_krabbe

  1. Kanskje de brenner Jon, for så å oppdage at han ikke brenner. Melisandre, som ser på brenning som en ofring til R'hllor, vil tolke det slik at R'hllor ønsker han i live. Da vil hun nok gjøre det hun kan for å gjenopplive han, som hun vet en red priest har fått til tidligere.

     

    Edit: Master Aemon ble brent på bålet når han døde. Kanskje de brukte den scenen for å legge opp til at noe skal skje med Jon i flammene. De valgte jo å gå en litt annen vei der mtp. bøkene.

     

    Edit 2: Altså de viser hvilken seremoni Jon mest sannsynlig vil få som et høytstående medlem av NW. Ser ikke så mange grunner til at Aemon ikke skulle bli med Sam til Old Town.

  2.  

    Dinget nettopp legend for første gang! :w00t:

     

    Grattis! Hva spiller du og hvor mye spiller du? Jeg spiller ca 1-2 timer hver dag, men greier aldri å komme lenger enn rank 9....

     

    Takk :)

    EHJHELQ.png

    Her er decket jeg brukte for det meste. Et allsidig deck med god mulighet for å slå de fleste motstandere, samtidig som det er billig å crafte.

    Jeg spiller ikke så mye til vanlig, har druid, hunter og rogue som mest spilt på lvl 51, 39 og 38 siden tidlig i beta. Ser en del på streams da, og plukker opp mye tips der.

  3. Det som faktisk er morsomt med D3 nå er at du faktisk finner oppgraderinger mens du spiller, er ikke som før, da AH var området hvor du fant 90% av geared, eller jeg skal ikke lyge, 95% av geared.

     

    Huff, føler jeg gjorde mega tabbe å begynne med Wizard, alle andre class er liksom 2 nivå under, blir nesten kjedelig å spille andre class. Som monk (primary main karakter), *sigh* for noe møkka class det er nå, spesielt solo.

     

    Hater å spørre om det, noe tips? Liker å velge ting og tang selv men nå føler jeg bare at monk er for noe piss som solo, har faktisk degradert til "master"... er level 70 men har ikke gjort act 5 enda pga jeg hadde tatt en reset på quests like før exp så jeg gjorde act 3 og 4 og ble 70 før jeg nådde act 5.

     

    Føler "ranged class" er way 2 go nå, har demon hunter på 65 med mer DPS enn monk og sånn ca 0 resistance, springer rett og slett gjennom det meste der ute... med monk måtte jeg slite gjennom 60-70 :p også på master faktisk.

    For all del, bare fortsett å spille fotm.

×
×
  • Opprett ny...