Gå til innhold

Sniperwolf

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sniperwolf

  1.  

     

     

    Om de skal få det til å SE pent ut er det kanskje ikke best på konsoll..

    Xbox One har nok mulighet til å levere ett pent Halo spill ;) Det er klart at man kunne fått det enda bedre på en kraftig PC, men Halo er vel uansett forbeholdt konsoll opplevelsen.

    Man trenger ikke en kraftig PC for å utkonkurrere den allerede utdaterte innmaten i de nye konsollene.

    Men du må betale mye mer enn 4000kr. Er utrolig hva utviklere fikk presset ut av forrige generasjons konsoller. Det er The Last of Us, GTA5 og Halo 4 gode eksempler på.

    • Liker 3
  2.  

     

     

     

    DLC står for downloadable content (Nedlastbart innhold). Det du listet opp der er kun "camo" til våpenet ditt.

    Ok, for det jeg ønsker den camo drakten, den var vanskelig å se i feltet :-)

     

    Er det en av figurene som koster 200, 300, 400 eller 500 poeng? Sikkert den på 500 da?

    Du kan få camo drakten ved å drepe 850 personer tror jeg med chrome barrel (attachment til sniper), men du må først gå på operations får å se om du har chrome barrel lined operation (du får nye hver 15 dager tror jeg), så hvis du ikke har den der så må du vente til den kommer på operations.

    Syns det nye systemet på dette er helt idiotisk. Du har bare noen operations i en periode, så kommer nå osv.

     

    Jeg har f.eks lyst på camo drakten, men jeg får ikke chrome barrel lined operationen, så jeg må vente leeenge før jeg får den på operations å gjøre (Har ikke fått den på 2 måneder nå :/ )

    Du kan kjøpe nye operations hele tiden. Du trenger ikke vente. :)

    • Liker 2
  3. Fable1 var genialt. Oppfølgeren var skuffende på mange måter, likte spesielt ikke at de hadde fjernet rustning verdier totalt fra spillet. Ingen tunge rustninger som gav deg forbedret beskyttelse mot fysiske angrep, du kunne like godt vandre rundt naken! Fable3 ser veldig likt ut det forrige, noe som ikke nødvendigvis gjør det til et dårlig spill. Bare ikke spektakulært og nyskapende. Skal iallfall kjøpe det, Fable gir meg alltid en spesiell følelse. Elsker musikken. :]

  4. Jeg trodde spill generelt var for barn...

     

    Det blir som å si at film generelt er for barn.

     

    Spiller med folk fra faktisk 28år og helt opp til 53år...hvor 2 av dem eldste er faren min og hans bror. Det at folk hakker ned på et spill som WoW er som regel bare at dem ikke liker det og føler seg utenfor hele WoW fenomenet som millioner av mennesker har hatt glede av i flere år nå. Jeg og alle jeg kjenner gleder seg som små barn til vi kan reise tilbake til Azeroth sammen på nye eventyr. :)

     

    Mange har nok et negativt bilde av folk som spiller WoW av ulike årsaker. Det er ingen hemmelighet at noen blir avhengige og dropper ut av skole/jobb for å spille. Men slik er det med mange MMO/spill. Noen klarer ikke sette grenser for seg selv.

     

    Anyway... Cataclysm ser utrolig spennende ut. Gleder meg spesielt til "Rated Battlegrounds". ^_^

  5. X360 "slim" har HDMI 1.2 akkurat som den originale X360. Det er jeg ganske sikker på. Hvorfor trenger vi HDMI 1.3? Sist jeg sjekket hadde ikke X360 BD-spiller.

     

    Men får håpe du finner et nettsted som bekrefter det du tror. For jeg finner ingenting! ^_^

  6. @Puro

     

    Dere er sikkert flinke. Men reagerer litt på at du selvutnevner deg og ditt "guild" som Europas beste. Så lenge du ikke kan henvise til turneringer eller lignende. Men, hadde vært kult om du lastet opp en video på f.eks, youtube. Kunne lett sett om dere hadde ferdigheter over det normale. ^_^

×
×
  • Opprett ny...