Gå til innhold

Roy65

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roy65

  1.  

    Plages helt ekstremt av dette på min i6, hvor selv et lite vindpust kan få den til å skru seg av.

    Noen som kan komme på eksempler på toppmodeller som klarer seg nevneverdig bedre?

     

    Dette er nok velkjent! Problemet forsterkes hvis man har en mobil av metall. Hvis metallchassiset blir kaldt, så blir også innholdet kaldt, ergo batteriet tappes mye raskere enn normalt eller i værste fall kutter helt. Man får altså en isboks.

    Mange elbiler sliter også med lavere rekkevidde på vinteren.

     

    Dette er hentet fra en artikkel fra dinside i 2014. Her får man en pekkepinne hva produsentene oppgir:

     

    Oppgitte brukstemperaturer for:

    1) Apple iPhone 5S: mellom 0 og 35 grader celsius

    2) Samsung Galaxy S4: mellom 0 og 45 grader celsius

    3) Sony Xperia Z1: mellom -10 og 45 grader celsius

    4) HTC One: mellom 0 og 40 grader celsius

    5) Nokia Lumia 1020: oppgir ikke brukstemperaturer

    6) LG G2: mellom 0 og 40 grader

    Telefon slår seg ikke av pga lite batteri, det er pga at den ikke tåler kulden. Når telefon starter opp igjen så er det mer en nok strøm på batteriet.

  2. Plages helt ekstremt av dette på min i6, hvor selv et lite vindpust kan få den til å skru seg av.

    Noen som kan komme på eksempler på toppmodeller som klarer seg nevneverdig bedre?

     

    Droner er svært populær for tiden. På Phantom 3 så kan du bruke telefon eller nettbrett som monitor. Veldig mange i min krets flyr drone. Det som går igjen er at ALLE med iPhone eller iPad sliter maksimalt med kulda. Noen må sitte i en varm bil, andre får kanskje 10-15 flytid før skjermen blir svart, ikke pga lite strøm. Testet Sony nettbrett, fløy ut 4 batteri i kulda. Altså over 90 minutter. Skjermen hadde ikke antydninger til hikke. Det samme opplever jeg med min Samsung Note.

  3. Flott, har ventet lenge på en ny karakterskala :)

     

    Men jeg stusser veldig på en ting. iPhone 5S har fått karakter 9/10, det samme har Sony Xperia Z1 Compact fått.

    I denne artikkelen, http://www.amobil.no/artikler/iphone-5s-mot-xperia-z1-compact/156595, hvor dere har sammenlignet iPhone og Compact skriver dere følgende:

     

    "Sony Xperia Z1 Compact går ut av vår sammenlikning som den suverene vinneren."

     

    "Lynrask, tilpasningsdyktig og med bedre skjerm, bedre batteri, lavere utgangspris, billigere minneutvidelse, NFC, litt bedre kamera og vanntett utførelse, er det egentlig snakk om utklassing."

  4. "At testen bringer frem "Flash-kortet" framstår rimelig userriøst for mitt vedkommende vertfall."

     

    Jeg har et ferskt eksempel fra en alpinferie i Levi i Finnland. Halve gjengen hadde basert seg på bare iPad for å sikre tilgang til Internett. All informasjon om bakkene var lagt ut på web, disse var ikke tilgjengelig for verken iPhone eller iPad. Da måtte vi "Andoidgutta" trå til for å berge dagen :)

    • Liker 2
  5. Jeg er selv en IT-mann, dermed kommer mange til meg når de har spørsmål. Har enda til overs å trøkke på en Android telefon hvor det er vanskelig å sette opp deling. Men jeg skal ikke skryte på meg at jeg har prøvd meg på alle telefonene. Hjalp min søster med deling på iPhone, vi fant til slutt ut at ho ikke hadde tilstrekkelig ny versjon av IOS. Så på samme måte som du nevner at Windows Phone må ha minimum versjon 7.5 så må IOS brukere også sørge for å ha oppdatert telefon.

  6. Er bare et bevis på at Apple bruker helt standard hyllevarer til en billig penge i iPhone mens Samsung kjører kvalitet hele veien. Elektroniske komponenter som skal tåle mer en de som brukes i en fjernkontroll skal tåle temperaturer ned mot -45 grader. Forklarer litt hvorfor Apple går med så stor overskudd. De kjøper billige varer, syr sammen et produkt i en pen innpakking, for så å selge de dyrt!

  7. plast til 5000 kr? for noe tull
    Da er det bedre med gummi, som 90% av iPhone brukerne har rundt telefonen. Oser kvalitet da ;)
    Jeg kan også fint påstå at 90% av de som ikke bruker iPhone også bruker gummibeskyttelse, men det hele blir litt grunnløst, blir det ikke?

     

    Jeg ser faktisk svært få andre brukere en de som har iPhone som har beskyttelse rundt telefon, har nok en årsak det ja ;)

×
×
  • Opprett ny...