Gå til innhold

Artificin

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Artificin

  1. Dette var merkelig. Har samme musen selv, og aldri fått sånne problemer med den. Du kan prøve å avinstallere driveren og/eller prøve en annen mus, for å se om det hjelper.

     

    Windows kan gå i stå for de merkeligste ting, forøvrig. Vista klunket totalt ut da jeg oppdaterte fra Windows Update. Etter oppdateringen kom opp en melding vært 2-3 sekund om at Explorer hadde sluttet å virke, og at det nå ville starte på nytt. Fikk litt av en jobb med å innstallere på nytt, ettersom å boote fra DVD-en ikke funket, av en rar grunn (det kom opp noe at Windows Vista laster, og that's it), så måtte starte DVD-en i Windows. Auto playen funket heller ikke, så måtte inn på min datamaskin, men den ble lukket hvert 2-3 sekund :hrm:

  2. Ha, ha, ha. Vel, vi er bare ærlige. PC-en din er ikke særlig god, spesielt ikke til 10k. Jeg fikk min for 13k og den er vel ganske mye bedre (Profil). Nå har jeg også forhørt meg en måned her før jeg kjøpte da. Det hjalp for å si det sånn.

     

    Hvordan går det med kjøp av PC, trådstarter?

    9582453[/snapback]

    Husk på at jeg kjøpte min i April (Da kostet CPU'en din 5k). I tillegg kjøpte jeg strømforsyning og CPU-vifte, som ble litt. Og når alt kommer til alt er ikke din PC så forferdelig mye bedre enn min. Nå skal ikke akkurat jeg skryte av min, for noen high-end PC er det ikke, men så var ikke det hvor god PC-en min eller din er som var temaet, men at Vista er noe dritt (OK, temaet var egentlig hvilken PC en bruker skulle kjøpe).

     

    Og selv om du kan få MYE bedre PC-er enn min, så møter i alle fall PC-en minimumskravene til Vista enkelt.

  3. 99% av tilfellene av feil på data så er det BRUKERFEIL! Du er garantert innen de 99%  ;)  Du har sikkert ikkje prøvd Vista engang! Det er sikkert en grunn for det også, du har en elendig pc!  :!:

     

    Dette er min mening om den saken  :cool:  :whistle:

     

    Gir meg selv en advarsel, men det får så være  :)

     

    4 GB ram er i alle fall greit å ha med Vista 64. Vista 64 funker kjempefint med alle nye spill for meg. Det beste er at Vista 64 yter LIKE bra som win XP  :w00t:

    9576607[/snapback]

     

    Ha, ha

    9577979[/snapback]

    Riktig, haha :)

     

    Til din oppløsning har jeg prøvd Vista, og faktisk kjører jeg Vista nå. Og du tror det er PC-en min, og ikke opperativsystemet det er noe galt med. Trodde faktisk at en Intel c2d og en 8800 gts 320 mb skulle takle Vista ganske greit, men der ser man, så lite kan jeg om PC :roll:

     

    Vista dårlig? Ja. Eneste grunn til at jeg bruker det, er fordi jeg fikk det gratis.

     

    Og en ting til: Bare mobb meg, du, men du våger ikke mobbe PC-en min :mad: I motsetning til din PC, er min PC glad i meg :love: ...Helt til jeg innstalerte inn Windows :hrm:

  4. Har han lyst på DX 10 så er det en fordel med Vista.

    9561355[/snapback]

    Har han lyst på DX10, burde han kjøpe et skjermkort som takler DX10-spill. Oppsettet mitt (i profil) kostet omtrent 10k i april. Dette var da kun PC-en, og ingenting annet, som skjerm eller mus, etc.

     

    Og til alle de som eventuelt skulle finne på å forsvare Vista: Det er noe dritt. Men selfølgelig, om du vil at spillene plutselig skal stoppe opp og ødelegge hele spillopplevelsen, bare kjøp det ;)

     

    For å være litt mer på topic, så ville jeg kjøpt et billigere hovedkort, og heller investert i en 8800 gts 320 mb. Eventuelt en 640 mb, eller en gtx om du vil spille på høyere oppløsninger.

  5. SideWinder'en har antagelig ikke en særlig god sensor i forhold til de nyeste musene som kommer rullende inn på markedet nå, men den har den fordelen at i FPS-spill kan du trykke en knapp og snu deg automatisk 180 grader rundt. Personlig synes jeg dette bare er juks, men om du spilller mye FPS-spill, og vil ha den, er den sikkert god. Ellers tror jeg ikke jeg ville vurdert den engang. Den koster tross alt en god slump med penger.

  6. (...) Nå gjenstår problemet med å velge class, birthsign og race.

    Ville likt å vært battlemage, men er det en kombinert kriger med magi? Sånn at den kan bruke Heavy Armor?

     

    Eller knight kanskje?

    Hva slags rase og birthsign er da best til de to?

    8767784[/snapback]

    Liker å være Spellsword Breton, født under Lady. Hvis det ikke passer deg, prøv å lag en selv.

  7. IQ-tester er noe tull. Personer som scorer høyt på slike tester kan i virkeligheten være så dumme at de ikke engang klarer enkle matematiske problemstillinger - selv om IQ-testen sier han skal være et geni på det området. På den andre siden kan personer som får lavere poengsummer, gjøre det veldig godt på akkurat det de skulle slite med i følge IQ-tester.

     

    Hvis noen lurer, så er mitt resultat her:

     

    Navn: Marius

    Ditt testresultat: 138

    Resultat i beskrivende kategori: Svært bra

    Du gjorde det bedre enn 99 % av befolkningen.

     

    EDIT: 15 år :)

  8. Så MS Razer Habu regnes altså mer som en Razer-mus enn som en Microsoft-mus?

    9215383[/snapback]

    Habu har samme fasong som IntelliMouse 3.0, men "innmaten" er nesten den samme som i Copperhead. Derfor kan den regnes som en hybrid av Copperhead og IntelliMouse. Antar at Razer har blitt betalt en del for at det skal stå "Microsoft" på den :whistle:

×
×
  • Opprett ny...