Gå til innhold

Soles

Medlemmer
  • Innlegg

    428
  • Ble med

Innlegg skrevet av Soles

  1. Er ikke redd for noe som helst krig, tullete tråd spør du meg og slik situasjon i Russland er nå så varter de opp til borgerkrig før eller siden. Folk er dritt lei å se deres familier bli drept i krigen mot Ukrania, tviler sterkt på at de vil gå til krig mot flere land.

    Det som er mest skremmende er opptreden og sympatisører vi har i Norge som støtter Hamas i krigen mot Israel.

    • Liker 4
    • Hjerte 2
  2. Det handler ikke om at folk skal jukse eller ei. Spill som bruker egne rootkits, bør man holde seg unna. De er i all hovedsak skadelig programvare/spyware og er en alvorlig sikkerhetstrussel. Selv om de ikke direkte gjør skade på din PC, vil de etterlate en type backdoor for skadelig programvare uten at du kan kontrollere det selv.

    Hvis man ønsker å slette alt som har med Rootkit fra Helldivers 2, ville jeg anbefalt "Revo Uninstaller" da det sletter alle spor som ikke Steam ville slettet om du kun slettet det vanlig.

    • Hjerte 1
  3. Vell, vi så jo hvordan "Dark and Darker" stjal assets som det ble en sak av, som endte med at det ble fjernet fra Steam. Ikke se bortifra at Palworld fjernes fra Steam etterhvert, hvis Nintendo, Creatures og Game Freak som er eieren av IP og finner ut at de har brukt deres innhold/assets uten tilatelse. Er det over og ut for Pocket Pair dessverre.

    En liten oppdatering fra Pokemon:

    https://corporate.pokemon.co.jp/media/news/detail/335.html

     

     

  4. Gjerne forby crypto og AI til privat bruk i EU, så skal vi se at prisene synker enn del. Norge er jo det landet som innfører mye tull regler og lover fra EU. Om det hadde skjedd, hadde ikke akkurat kommet som en overaskelse.

    Jeg støtter hverken mining eller AI research, føler det bare fører til negativ prisøkning for GPUer og har motsatt effekt rettet mot gaming.

    • Liker 1
  5. Selve greia med at du sitter på en app og gir "Like" for helt tilfeldige damer, så ender du opp med match med falske forhåpninger. Bare det forteller bare hvilken vei samfunnet har gått.  Det blir jo nesten samme som at du sitter hjemme, å forventer noen skal banke på døra di og spør om du vil bli kjent. Men de som ender opp som vinneren i dette spillet, er nok dessverre de største dating selskapene pga Norge er selve gullgruven. Men hvem bryr seg, når ingen skjønner vil det bare fortsette...

    • Innsiktsfullt 2
  6. Tåkefyrste skrev (2 timer siden):

    Skyrim var likedan. Og det er fortsatt populært etter 12 år mye pga et fantastisk moddesamfunn. Ikke alt må være multiplayer for å være gøy. 

    Både Skyrim og Fallout fikk jeg aldri noe "Wow for noen spill" jeg satt heller igjen med kjedelige dialog spill som ble spilt maks 2 timer. Ser at Starfield er samme kjedelige story med fullt av dialoger og et repetitive gameplay besøk en annen empty planet, gjør det samme som du gjorde på forrige empty planet. Not for me 🥱

    • Liker 1
  7. Jeg er kanskje litt negativ, men dette er et hyped spill veldig likt "No Man Sky" gi spillet 3 til 4 uker, så er det veldig få som gidder å bruke mer tid på Starfield. Når det er åpenbart kun singleplayer, ikke engang co-op er jeg redd spillet blir kjedelig i lengden slik som "No Man Sky" som ikke fører noen vei.

    Tipper det flopper som Fallout 76

     

  8. ParadiseCity skrev (3 timer siden):

    Jeg mener egentlig slike såpass uansvarlige handlinger som Tyskland gjør her burde få alvorlige konsekvenser i form av at de enten hadde blitt utestengt for import av energi fra resten av Europa eller bøter/sanksjoner i form av ekstragebyrer på import av energi. Det er så uansvarlig og jeg vet ikke hva annet jeg kan kalle det, å stenge ned kraftverk midt i en energikrise samtidig som det samme landet har kraftig energiunderskudd. Det er helt på trynet, men de driter vel i det fordi de vet de kan bare importere strømmen fra andre land uansett. 

    Det burde vært en uavhengig kontrollorgan ett eller annet sted i det fellesnettverket der som forhindrer nettopp at slikt som det der skjer. Det burde vært noen voksne hjemme. 

    Stille før stormen, verre kommer det nok til å bli og det skal selvfølgelig gå utover oss her i Norge på bekostning av at Tyskland stenger ned atomkraft. Når strømmen blir dyrere tenker jeg vi skylder på at det er Tyskland sin feil. Tenker dette er nøye planlagt alt sammen, det har vært stille rundt nordstream ei stund nå. Får vi noen gang vite hvem som sto bak sabotasjen eller er det bestilt operasjon? Man kan bare spekulere, men jeg aner ugler i mosen. Sannheten vil komme ut før eller siden.

     

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...