Gå til innhold

btz

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av btz

  1.  

    Var den jeg hadde sett på i utgangspunktet før jeg bevegde meg over på pfsense sporet. Mente bare at jeg kom frem til at den ikke ville fungere. Men undersøkte litt nærmere nå og kom over denne 

     

    http://documentation.netgear.com/gs108t/enu/202-10337-01/GS108T_UM-07-05.html

     

    Så da prøver vi oss på den!

     

    Takk for svar

     

  2. Har 500mbit fiber inn i huset. Skal nå leie ut i kjelleren og er interessert i å få delt opp nettverket i to separate vlans og gi leiligheten 100mbit dedikert mens jeg sitter på 400mbit selv. Hva trenger jeg får å gjøre dette billigst mulig?

    Har søkt litt rundt og virker som pfsense er det som blir annbefalt for å ta seg av internett delingen slik jeg ønsker.
     

    Hadde satt pris på om noen kunne komme med forslag om hardware jeg kan bruke for dette. Per i dag gjør fibermodemet/routern hele jobben i nettverket mitt.

  3. Har en 1 ukers gammel Dell U2713HM som pluttselig har fått noen rare ghosting issues når jeg kobler xboxen via hdmi.. Har ikke vært noen problem forrige uke.

     

    Dårlig video, men var vanskelig og holde telefonen i ro mens jeg prøvde å bevege spillern for å "trigge" problemet. replay ett par ganger så ser dere nok hvor det skinner grønt rundt hele spillern. Dette skjer ofte på 5-6 spillere samtidig, og ser helt forferdelig ut.

     

    Bilde: http://cl.ly/image/0b2O2X2A1f0U (er mye tidligere når man spiller)

     

    Er det noen fiks for det? Bør jeg sende den tilbake?

  4. Skal kjøpe den i morgen :) One X blir rett og slett for stor, og regner med S3 blir samme size.

     

    Litt urolig for problemene med coatingen på den svarte modellen, men ser ut som htc bytter telefoner rimlig kjapt om man får en med feilen.

  5. Sitter med en dv9500 som har et batteri som klarer 15min uten strøm. Hadde håp om å få et nytt et, men den gang ei :/

    de er ikke særlig villige bytte dårlige batterier nei, 98% av de med kort levetid er etter hp sin mening brukerfeil.

    men at hp opererer med 1år garanti på batteriene sine på maskiner med 3års garanti uten gjøre særlig for og innformere om dette er jeg lite fan av.

     

    f.eks bruke laptoppen med lader uten ta utav batteriet regnes som skade på batteriet forårsaket av kunden som ikke fulgte bruksanvisningene

     

    Slet med at batteriet til min dv2799eo etter 10 måneder kun holdt i 15-30min. ett par mailer frem og tilbake for å prøve andre ting først så sendte de meg nytt i posten gratis, 3 dager senere kom det på døren.

     

    Forstår ikke dere som klager over at hp ikke er villige til å bytte batterier. I mitt tilfelle var servicen fantastisk!

  6. vel, har nå fått skjermene. har dessverre ingen stasjonær pc å prøve de med, men jeg har koblet den ene til laptopen min.

     

    skjermen meget bra. etter min mening veldig pen å se på, fint og skarpt bilde, høy nok oppløsning for meg (1680 x 1050) og helt greit med instillingsalternativer. savner en litt mer stødig fot, og noen flere fysiske justeringsmuligheter, men "hallooo", skjermen kostet bare en liten høvding. helt klart akseptabelt! kan muligens slenge inn et bilde senere når jeg får koblet de til den stasjonære pcen min.

     

    hadde vært fint, hadde egentlig tenkt å kjøpe en Asus VW222U, men med en pris på rundt 1800 får jeg bare råd til en, og dualscreen hadde vært kosligere. så om LG'en funker fett vurderer jeg sterkt å kjøpe 2 av de.

  7. Kjøpte for noen måneder siden en 37" Toshiba LCD tv.. best i test her og der.. egentlig fornøyd med tv'n.. men har merket litt problemer med den.

     

    I natt reinstalla jeg windows vista og la inn nye drivere til skjermkortet mitt.. (prøvde også eldre drivere uten at det ble bedre) og når jeg skulle sette oppløsningen til 1360x768 så ble bildet ganske mye for stort (Dette har aldri vært problem tidligere). Bilde .

     

    Jeg får heller ikke justert størrelsen i instillingene på tv'n nok til at det skal passe, og jeg kommer faktisk ikke inn i PC instillingene på tv'n i det hele tatt når jeg kjører 1360x768 .. kun når jeg kjører 1024x768 eller 1280x1024.. de 2 siste passer forresten perfekt på tvn med tanke på størrelse osv, men aspect ration blir jo fucka siden det ikker er 16:9 ..

     

    håper noen har noen svar på hva jeg må gjøre for å fikse dette.. for jeg vet at tv'n skal funke med 1360x768 (i vista også) da dette har fungert tidligere!

×
×
  • Opprett ny...