Gå til innhold

Eliah

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eliah

  1. Rart problem og ifølge ett raskt googlesøk så virker det ut som flere sliter med det samme. Håper derfor at noen her har tips å komme med. Rekker ikke å lese så mye selv enda, pga oppussing, småbarn og slikt.

     

    Har en S3 med Sandisk 32GB Ultra Class 10 : http://www.netshop.n...0000190550.aspx

     

    Her om for ett par uker siden så begynte den å melde at Micro SD kortet er tomt eller har ett ukjent filsystem. Den begynte også mase veldig om at at SD kort var løst ut, men den mounter den igjen med en gang. Av og til så ser jeg filene ok som ligger der, og av og til så bare er det feil filformat/tom melding.

    Som regel så er kortet utilgjengelig!

     

    Har prøvd å formatere kortet, har også prøvd å kjøre factory reset på telefonen med all arbeid med oppsettet det betyr. Har sjekket at kortet sitter ok i også.

     

    Tviler på at kortet er defekt, siden det kommer å går og har gjort det lenge.

     

    Kjører stock firmware, siste versjon.

     

    Så håper at noen at tips å komme med.

    Ikke akkurat tips, men det er et kjent faktum at S3 spiser minnekort.. Min har begynt å klage på at minnekortet ikke er satt i hver gang jeg legger telefonen på bordet. Ble til slutt så irritert at jeg bare tok ut hele kortet..

  2. Jeg har også problemer med at telefonen driver og skrur seg av i tider og utider.. Mistenker at det er Sudden Death syndrom som spiller inn, men driten nekter å dø helt slik at det er mulig å få sendt den inn på reperasjon ;) Kommer ikke så langt med å levere telefonen inn med beskjed om at den fryser ca en gang i timen ;) Noen som vet om det er mulig å fremprovosere SDS? Vurderer å legge inn første versjon av firmwaren og håpe at den kveler seg selv ;)

  3. Jeg har også OneCall (ekstremt fornøyd). Jeg har ikke opplevd lignende problem, men la meg komme med et forslag: Hvis du går på trådløst og nettverk --> flere innstillinger --> mobilnettverk --> nettverksoperatører og da velger "velg automatisk", så kan det hende problemet er løst. Jeg bruker denne modusen Hvis det ikke virker så ville jeg anbefalt deg å ta kontakt med OneCall. De hjelper deg sikkert!

     

    Er den modusen eg bruker nå.. Irritasjonsmomentet er at her i Trondheim har Network Norway bygget ut sitt eget nett som telefonen driver å kobler seg til med jevne mellomrom. Dette nettet har helt udugelig hastighet på og som oftest bare EDGE. Telenor derimot har god dekning og Hsdpa, så jeg vil gjerne være på det nettet mest mulig ;)

  4. Heisann, i det siste har telefonen min begynt med noe rart. Jeg har valgt Telenor som mitt nett manuellt i innstillingene (har Onecall) og etter en viss tid mister jeg dekningen totalt og får opp varsel om dette. Telefonen finner da ingen nettverk før jeg rebooter. Da er den på Telenor igjen. Dette gjentar seg omtrent en gang pr dag.. Sinnsykt irriterende

  5. Et lite spørsmål, hva er forskjellen på i9300 og GT-i9300?

     

    Internasjonal i9300 og US GT... Forskjellen er at inter. har 4 kjerner Samsung prosessor med 1GB ram mens US har 2 kjerner LTE og 2 GB ram :-)

     

    Huh? Står da GT-i9300 på Model number på min.. Og den er ikke US ;) Tror GT-i9300 er det egentlige navnet, men det forkortes ofte til i9300

  6. Tjenare grabbar ;) Har fått i hus en S3 for en liten stund siden, og har funnet en ting som irriterer meg grenseløst.. Jeg har Onecall som leverandør, og notorisk dårlig network norway dekning i leiligheten. Jeg har satt opp telenor som foretrukne leverandør, og har huka av at jeg tillater roaming. Det som irriterer meg er at det alltid er en notifikasjon om at jeg har mistet nettverksforbindelse etter som jeg roamer.. Kan fjerne notifikasjonen, men den kommer tilbake etter en liten time..

    Noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt notifikajonen for alltid?

  7. Dette fikk meg til å tenke på noe annet. Hva med plugins til diverse andre systemer som gir tilgang til nrk nett-tv? Jeg har for eksempel en plugin i xbmc. Vil disse få problemer med det nye nett-tvet til nrk? De gir tilgang både til kanalene live, og til arkivet.

    NRK plugin til xbmc bruker ikke nye nett-tv.

     

    Tull, siste NRK plugin bruker nye nett-tv.

     

    Kilde: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=52824&page=34

  8. GTA (utgangspunktet konsoll spill men er blitt laget til pc også!)

    Metal Gear solid (de 2 første er porta til pc men fortsatt så syns jeg de fortjener en plass)

    Red Alert 1&2

    Max payne

    Operation Flashpoint

    Edit:

    CS 1.6! :D

     

    De jeg kommer på i farten

     

    GTA er da ikke i utgangspunktet et konsoll spill.. Det ble utviklet til DOS :dontgetit:

     

    Ellers Går mine stemmer til:

    GTA London

    Civilization 1 og 2

    Mafia

  9. Ser ikke dette store hysteriet med å få den updaten, da. Telefonen virker jo som den skal.

    Hm. Kanskje du kunne sende meg et par mp3er med bluetooth da eller?

     

    Står vel ingen steder at telefonen støtter slikt? Dette har jo aldri vært en mulighet på android 1.5. Skjønner allikevel at du antar at telefonen kan det da "dumme" telefoner har hatt mulighet for slikt i minst 5 år ;P

  10. Jeg prøvde å undersøke dette for dere for et par uker siden da jeg syns de var merkelig at det er så mye snakk om det på dette forumet, men at det nesten ikke nevnes i de virkelige store fora som xda-developers og modaco. Det jeg fant ut på de den gangen var at så og si alle problemene knyttet til alarm som ikke fungerer viser seg å være at man på en eller annen måte har fått drept klokkeprosessen.

    Jeg vet ikke hvordan disse prosessene fungerer og om det virkelig er så logisk at den skal starte og fungere som normalt av seg selv etter at man har drept den. Det er jo egentlig ikke meningen at man skal bruke oppgavebehandlere på Android.

     

    Jeg kan forsikre deg om at jeg ikke har drept noen alarmprosess. Som en test flashet jeg ROM, wipet og lot telefonen ligge ubrukt bortsett fra 2-3 sms og en telefonsamtale. Ingen apps ble installert, ingen prosesser drept, ingenting. Likevel klarte jeg gjenskape feilen.

     

    Dersom dette er hardware-feil så kan det være et parti som har fått noen defekte deler og det partiet har gått til oss koselige nordmenn. :)

     

    Har hatt denne feilen på min også en gang, ble kvitt problemet etter en factory reset. Hadde du prøvd det?

  11. Heisann. Her kommer et muligens litt teit spørsmål, skal kjøpe en Iphone til dama sin bursdag. Og er selvfølgelig sent ute som vanlig. Har sjekka litt rundt på nettet, men finner ingen som har Iphone på lager. Er det noen av dere som vet om nettbutikker eller vanlige butikker i Trondheim som har en 16gig sort inne? Hels billigst mulig, såvid jeg har skjønt er dette med telenor friprat for deretter å bryte kontrakten.

    Har forresten sjekka de butikkene jeg kom på i Trondheim etter telefonen, men det er ingen som har den inne..

    Takker for hjelp ;)

  12. Avarsel: I følge andre tråder på diskusjon.no er det nesten umulig å roote og bruke uoffesielle ROMer etter å ha oppgradert med HTCs offesielle ROM. Dermed bør MoDaCos ROM være et bedre valg.

    Temmelig sur for at jeg ikke så dette før jeg selv oppgraderte. Tdeligvis mange som visste om dette men som mente det var riktigere å skrive om det i "Anbefalte programmer til android"!

     

    Well, nå er det advart mot den også i denne tråden :)

     

    Er ikke akkurat veldig vanskelig å komme seg rundt dette.. Krever riktignok å kjøre et program ekstra men det burde da gå fint ;)

    Xda

  13. Når det gjelder MMS... kan man sende/motta det når man har skrudd av annet enn gsm og wifi? Skulle gjerne hatt muligheten til kunne sende og motta det, uten at mobilen svir av telleskritt på syncing av diverse programmer...

    Dersom du skrur av mobile med widgeten på hero, vil di fremdeles kunne motta mms uten problemer selv om WiFi også er av ;-)

  14. Noen av dere som hadde problemer med Wifi som har fått det til å virke? Min funka fint hos svigers og hos foreldrene mine, men hjemme i leiligheten får jeg ikke koblet til.. Har WPA personal kryptering på en Linksys WRT350 router der den ikke virker. Hos svigers er det wep kryptering og hos foreldrene mine er det åpent. Har ikke lyst til å bytte krypteringstype da laptopen ikke liker å kjøre full hastighet på andre krypteringer :roll:

  15. Jeg prøver meg på å spørre igjen jeg :innocent:

    Av en eller annen grunn så er alle hjemmenummerene satt som standard telefon nummer i telefonlisten min etter at jeg la over kontaktene fra min n73 til outlook og så inn på hero'en. Er det noen av dere som vet hvordan jeg endrer standard telefon nummer på en kontakt?

×
×
  • Opprett ny...