Gå til innhold

Eagle_T

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eagle_T

  1. Tenkte jeg skulle slenge meg på tråden, siden jeg har et par praktiske spørsmål selv.

    Når jeg skal koble til med wifi i mariokart får jeg beskjed om at "The access point's security settings are not supported by the Nintendo DS". Jeg har en belkin 54g router. Vet noen hva som skal til for å få DSen online?

     

    Også lurer jeg på om folk har erfaring med å bruke dsen som mp3spiller. Er det bra lyd, eller er det type mobiltelefonkvalitet på outputen?

     

    På forhånd takk

  2. Etter å ha sett flere fantastiske videoer av Super Mario Galaxy, har jeg funnet ut at jeg er nødt til å skaffe meg en ny TV. Det blir absolutt ikke den samme opplevelsen ved å spille på min 20 " Samsung CrapModel.

     

    Jeg har skjønt at Wii + component cable ser flott ut på noen lcd tver og helt elendig på andre. Har dere noen tips til LCD tver jeg burde se på ? (Jeg skal helst ikke overprise 10 000,- men dette er også en tråd for alle mulige priser)

     

    På forhånd takk.

  3. Ser rundt på forumer rundt om nå, og reaksjonene er temmelig enstemmige:

    Wii-fit; Årets spill fra nintendo? "Latterlig"

     

    Vennligst se et år tilbake i tid da alle lo av wii-sports og spurte seg selv: "Er dette en spøk". Hva skjedde? Wii Sports ble konsollselgeren til wii for ALLE nye gamere som ikke har et forhold til zelda. Wii sports gjorde wii ekstremt populær, og man skal ikke se bort ifra at Wii Fit vil gjøre det samme.

    9053674[/snapback]

     

    WiiFit ser da artig ut. Og jeg ser for meg at det er et marked for denne typen underholdning. Spesiellt med tanke på de siste dagers utspill om at norske jenter er for feite og late. Be et par sneller hjem, la dem trimme foran skjermen, sprette en bjørnunge og legge bena på bordet. Underholdning for både far og mor he he

    9053833[/snapback]

     

    Hehe, stemmer det. Jeg syns det ser kjempe-interressant ut, men det virker som om det er flere her ute som glemte hvor hardt man lo av wii sports for ca. et år siden, og hvor mye de har ledd MED spillet etter det kom. Jeg tror wii-fit får samme sjebne. Men hey; Hvorfor tok ikke de "snellene" på scena push-ups? DET hadde vært noe det...

  4. Ser rundt på forumer rundt om nå, og reaksjonene er temmelig enstemmige:

    Wii-fit; Årets spill fra nintendo? "Latterlig"

     

    Vennligst se et år tilbake i tid da alle lo av wii-sports og spurte seg selv: "Er dette en spøk". Hva skjedde? Wii Sports ble konsollselgeren til wii for ALLE nye gamere som ikke har et forhold til zelda. Wii sports gjorde wii ekstremt populær, og man skal ikke se bort ifra at Wii Fit vil gjøre det samme.

  5. Etter å ha sett denne konferansen må jeg si meg fornøyd. Ikke svært fornøyd, men helt OK fornøyd. Kan vel inrømme at min status som gamer er mye nermere casual enn hard core, og wii fit og mariokart dekker noen av mine ønsker.

     

    Men herregud, hvorfor sa de ingenting om det nye first party zapper-gamet ?

    Hvor var hard disken, demo channel etc?

    Det var veldig lite her som appelerte til hardcore gameren, og jeg skjønner godt dere som er skuffet, selv om demoen av metroid så veldig bra ut, og ikke minst velig intenst.

     

    Og det var da som fassan hvor mye fokus det skulle være på hypen rundt wii som har vært, og de gamle spillene vi har eid lenge. Mer fokus på fremtiden takk!

     

    Etter konferansen i 2006 hadde jeg ærlig talt forventet mer av Nintendo.

     

    Ps: Det å dra opp mii parade som et bevis på onlinesatsing er noe av det dummeste jeg har sett!

  6. Dette blir jo artig :) Wii-moten sin form passer jo perfekt :)

    8784368[/snapback]

     

    The game will also feature the ability to record performances, and feature competitive and co-operative multiplayer modes. The game will come packaged with a USB microphone.

     

    Egen mikrofon som skal inn i nintendoen, ikke festes på wiimoten. Kanskje nintendo ikke vil la andre studioer lage ting som skal festes på den...

    8786193[/snapback]

     

    slik jeg har skjønt det med boogie, så skal man bruke nunchucken i tillegg til wii-moten. da blir det jo uansett ikke plass til å feste en mikrofon til i nunchuckutgangen.

  7. Dette spillet er rett og slett sinnsykt bra i min bok - anbefales på det sterkeste.

     

    Hilsen en som har null interesse for ekte fotball. :yes:

    8707087[/snapback]

     

    Her har nintendo virkelig "naila" kjøpergruppa. Man må absolut ikke være en fotballfanatiker for å like spillet. Hadde et par kamerater her i går, både fotballidioter og fotballhatere. Alle digga spillet. Spillet appelerer kanskje ikke til så mange som wii-sports, men for folk som har spilt på konsoll før er Charged et spill man må prøve, og ikke klarer å legge fra seg.

     

    Har kost meg masse med scenarioene også, heftige saker. Det eneste minuset jeg har på spillet er de problemene som har vært online (det ordner seg sikkert), og det UTROLIG stygge coveret... hva er greia med det ? :p

  8. Fikk samme problemet nå jeg også. Har da spilt masse før i dag. Flytta wiien til en større tv i huset pga wii-kveld med gutta, men nå fungerer det ikke. Mildt sagt surt :(

    8701572[/snapback]

     

    Har snakket med folk fra diverse deler av europa på Somethingawful forumene. De har alle samme problem, så det ser ut som serveren rett og slett er nede for telling.

    8701793[/snapback]

     

    Skuff. Men det her er vel forhåpentligvis startproblemer for big N.

  9. Fikk kjøpt spillet i dag på Elkjøp Hamar. Er det noen andre som også har fått tak i det ?

    Er klar for å teste onlinen nå... Bare legg til wii nret mitt i signturen :)

     

    EDIT: Bruk koden i spillet, ikke signaturen: 279273 459991

    8691439[/snapback]

     

    Hvordan fikk du det. Er ikke lanseringa i morra? Elkjøp klarer å smyge seg unne igjen :p?

    8691689[/snapback]

     

    Han fyren i kassa hadde ikke akkurat peiling. Han hadde aldri hørt om spillet sa han, så jeg tror han ga bængen egentlig. Men det er fint at Bergsala har fått spillet ut i butikkene! Blir vel mer fræs på onlinefronten i morra håper jeg :)

  10. En ting man må huske på i denne debatten mellom HD HVD - MS og BR D - Sony er at sony har mye mer å tape i kampen mellom de to formatene. Sony er nødt til å fokusere på film og at blu ray er "bedre" enn HD DVD.

     

    Hvorfor? Fordi Sony har egne filmstudioer( For eksempel Sony Tristar, Columbia...) og de vil tape et utrolig stort beløp dersom Blu Ray går i vasken. Det koster veldig mye å måtte bytte fra Blu Ray til HD DVD i filmstudioene. Og på dette punktet er det faktisk for sent å snu for Sony.

  11. Eeehm, det er en reklame. De vil ikke framstille den som om noe annet er bedre, det hadde vært idiotisk...

    7851381[/snapback]

     

    Greia er at den gjør meg forvirra. I det en øyeblikket snakkes det om hvordan den kan kontrollere en sykkel, og plutselig i neste øyeblikk er det et fly på skjermen. Med bevegelser som ikke er på langt nær så revolusjonære, presise og gøyale som i eksemplet med sykkelen. Greit nok, man skjønner hva som skjer, men average joe vil bare stusse på øyebryna sine og stikke / skifte kanal / trykke på x i høyre hjørne / hasta la vista

  12. Jeg har ikke sett den før, men dette virket misvisende for meg.

     

    Først får jeg veldig lyst til å bli pro bmx sykler, og akkurat idet jeg skal få se hvordan bmx går sammen med sixaxis får jeg se hvordan den brukes i et helt annet random spill. Kontrolleren blir hypet opp til det maksimale, også skal jeg bli overbevist av at sixaxisen har like gode muligheter som den gode gamle "Wingman"en min har. Dette var litt skuffende.

  13. Skal vi holde oss til tema kanskje?

     

    Status per 22.01:

     

    ------Nextgenwars...GamerGauge..ConsoleW.....VG Charts.....Average.....Av market

    360|..10 314 193.......8 667 952...10 804 200....8 390 000....9 544 086...62.84 %

    PS3|....1 156 815.......1 389 183.....1 247 709....1 480 000....1 580 000.....8.85 %

    Wii.|....4 077 257.......4 635 455.....4 819 500....3 670 000....4 300 553...28.32 %

    7773614[/snapback]

     

    Er det bare mine matematiske kunnskaper som er helt på jordet, eller er de gjennomsnittlige PS 3 salgene HELT FEIL?! Hvordan har du fått 1,1 mill + 1,3 mill + 1,2 mill + 1,4 mill til å bli 1,5 mill i gjennomsnitt?!

     

    Hater matte, så jeg orker ikke å finregne på Wii og 360tallene, men dette må jo rett og slett være øørrrrr-wrooong

  14.  

    Edit: Faen han hadde funnet mange bugs. :D

    7765289[/snapback]

     

    Ja, han har funnet mange bugs, men allikevel: Det er få av de bugsene han har fått til som er LETT å gjennomføre. Jeg får bare til buggen i trappa mellom det " Første store rommet" og rommet du får aksess til etter å ha tatt bossen i kjelleren. Bombebuggen i course 1, og kaninbuggen fikser jeg ikke. Han er faktist das 1337'os i SM 64. All ære, men han må jo ha brukt så uuutrolig mange timer på dette! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...