Gå til innhold

Illumi

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Illumi

  1. Jeg har problemer med å "gå" i søvne. Eller rettere sagt, hoppe ut av sengen og kanskje rope eller skrike, fekte med armene. Dette er egentlig ikke noe særlig morro. Søvnen blir liksom brutt, av rett og slett panikk og frykt. Veldig mye i det siste har jeg sett for meg/drømt at det kommer "noe" inn gjennom vinduet og inn under dynen. Og det er bare nå i det siste. Kan nok skrive en lang liste over ting jeg har gjort i søvne. Det som er så rart er at jeg husker nesten alltid hva jeg har gjort. Fordi jeg våkner midt oppi det. Ofte med en puls som tilsvarer en treningsøkt.

     

    Er 25 år nå og har vel drevet på i 10-15 år. Jeg har ofte blitt vekket ut av det. Både av min mor og far, da jeg bodde hjemme. Og nå av min samboer. Hun blir jo nokså, forståelig nok, frustrert av denne nattlige aktiviteten. Det er ikke farlig å bli vekket. Ikke i mitt tilfelle. Det som da skjer, er at jeg blir totalt forvirret og utslitt. Og går bare tilbake i sengen og sovner ganske umiddelbart.

     

    Men i noen perioder er det rolig. Har egentlig aldri tenkt noe mye over det. Helt til jeg begynte å lese på dette forumet. Leste på lommelegen.no at det kalles "nattskrekkanfall". Det jeg gjør kan virke veldig alvorlig når det står på. Sånn som utryggheten i egen seng. Men mange ganger har jeg bare ledd av det dagen etter :D Sånn som en gang jeg overnattet hos en kompis for en del år siden, hadde jeg stått opp i løpet av natten og tatt tak i gardinen på rommet og bare revet den ned. Hvorfor? Aner ikke. Har også kastet dynen ut av vinduet mange ganger. Det mest bemerkelsesverdige en gang, var at jeg halvvåknet rett utenfor utgangsdøra i bare boxeren. Men da hadde jeg drømt om jordskjelv.

     

    Å gå i søvne med vilje er vel ikke noe å anbefale. Da kunne jeg heller tenkt meg å hatt en hel natts rolig søvn.

     

     

     

     

    "Ofte starter nattskrekksanfall med at personen skriker og ser ut til å være i en tilstand av panikk. Personen kan gjerne forsøke å flykte fra huset, noe som kan resultere i skader. Vedkommende er ofte vanskelig å roe ned. Selv om personen ser ut til å være våken feiloppfatter denne ofte stimuli i omgivelsene. Forsøk på å roe personen kan sogar i noen tilfeller forårsake enda sterkere uro. Ofte husker ikke vedkommende hendelsen i våken tilstand, men noen fragmenter kan gjerne erindres. " sitat-lommelegen

  2. Har også opplevd det samme. Kjøpte Istid 2 på hydro, og så fram til en kveld foran tv`n med god animasjonsunderholdning. Og helst vil jeg se den med engelsk tale. For jeg mener at de norske stemmene ikke passer noe særlig. Det originale er som oftest det beste.

     

    Men til saken, jeg har vært tilbake på hydro texaco der jeg kjøpte dvd`n, og byttet den for tredje gang. Men heller ikke denne spiller engelsk tale eller lyd. Ganske så frustrerende. Så en spør seg selv, hva har egentlig skjedd her? Og hvor mange bytter må en gjøre for å bli fornøyd?

     

    Jeg skal ihvertfall ikke gi meg før de animerte dyra snakker engelsk ut i stua mi.

     

    :p

     

     

    X

×
×
  • Opprett ny...