Gå til innhold

TordAsh

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TordAsh

  1. Hei

    Jeg har en bloggside hvor jeg bruker iframe til å vise en annonse over headeren. Den har ingen scroll.
    Denne virker helt fint med akseptabel lastetid på desktop og iphone, men den bruker 15-20 sekunder på å komme frem på ipad. Selve siden laster helt fint, og det er kun selve innholdet inni iframe som bruker så lang tid på å komme frem.

    Er det noen som har en ide om hva som kan forårsake dette, og hva jeg kan gjøre for å løse problemet?

    Er ikke en mulighet å fjerne iframe, ettersom jeg bruker den til å oppdatere annonsen på flere blogger samtidig.

    Innholdet i iframe ligger på en wix-side, hvor jeg bytter ut bildene jevlig, hvor de så endrer seg på alle bloggene som har denne iframen i koden sin.

  2. Jeg sitter å jobber med excel her, men det dukker opp to store problemer.

     

    1. Kan man knytte bilder til cellene? Jeg får lagt inn bilder, men ikke så det "låser" seg til cellen.

     

    Det jeg da ønsker er at om det er både tekst og bilde i cellen, og man markerer den og trykker delete, da skal hele cellen "viskes" ut. Nå er det kun teksten som forsvinner, og jeg må trykke på hvert av de små bildene for å få de vekk.

     

    (Dette er små symboler, ofte opp til 4-5 stykker i hver celler)

     

    2. Kan man bruke macro til å lage en knapp som sletter\visker for.eks celle F5, G5, H5 og I5 når man trykker på den? Her må også mine fine små symboler\bilder forsvinne.

     

    Hadde hjulpet masse med ett svar. Takk på forhånd

  3. Beklager sent svar.

     

    NiH er det mulig å komme deg inn på, om du kjenner noen som går på skolen! De kan være med deg\dere i hallen og trene.

     

    De andre stedene selvfølgelig mulig å komme på en organisert trening for å se om du liker det. Send meg en PM om du lurer på treningstider, partier, foreninger etc.

  4. Beklager for å gjenopplive en gammel tråd. Men finnes det noen turnhaller i Oslo/Akershus området som har trampoline og/eller skumbasseng?

     

    Det finnes flere!

     

    Haslehallen i Oslo (på hasle, Oslo Turn) har stortrampoline, grop.

    Holmenhallen (nærheten av Asker, Holmen Turn) har stortrampoline og grop

    Drammen Turnhall har stortrampoline og grop

    NiH på sognsvann har stortrampoline og grop

     

    Det er nok flere også, som jeg ikke kommer på nå i farten..

     

    Det er nok likevell ganske vanskelig for deg å komme inn å hoppe noen av disse stedene, om du ikke er medlem i turnforeningen som har hallen.

     

     

    Når det gjelder hva vi kan på trampoline.

     

    Her er noe av det har gjort i trampoline

     

    Dobbel kroppert\pikert\strak 180\540\900

    Trippel foroversalto med 180\540

    Dobbel kroppert\pikert\strak bakoversalto

    Dobbel bakoversalto med 360\720

    Trippel bakoversalto (også gjort med 180)

    Trippel sidelengsalto

  5. :) Det er bra!

     

    Hvilken klubb skal du begynne i?

     

    Jeg liker trampoline.. Jeg har nesten bare øvet på det her på skolen da, men gjør trippel bakover med halv skru, trippel forlengs, dobbel strak forlengs med to og en halv skru, dobbel bakover med dobbel skru osv! Du kan lære fort viss du bare trener bra, men husk å få inn grunnteknikker også, ellers vil du angre på det senere når du blir virkelig god.. Det er da du merker om du mangler grunnteknikker!

  6. Jeg går på skole i Danmark nå, hvor alle bor på skolen! Vi er ca 80 stykker her og lever sammen 24 timer i døgnet!

     

    Ingen har tenkt på alder noen gang tror eg.. Alt bare flyter sammen! Vi er alt fra 17 til 36 år -bare en mann fra Japan på 36, ellers så ligger det vell mest mellom 17 og 24- og alle er med alle! Folk roter på festene, sover på hverandres rom, og jeg tror ikke noen har tenkt over hvem som er eldst, jenta eller gutten! Jeg er selv 19 år, og en av de "små", men jeg er like mye sammen med de andre, på alle måter!

  7. Hehe! Det første bildet som var en "trampett" der er ikke en trampett, men ett springbrett..

     

    Å det finnes mange forskjellige typer turn! Den med trampett heter troppsgymnastikk, og består av tre apparater.. Trampett, tumbling og frittstående!

     

    Sporten er også delt opp i to forskjellige klasser.. Nasjonal klasse og teamgym.

    I nasjonal klasse kan man stille i konkurranse i for.eks bare trampett og ikke tumbling og frittstående. Der må man ikke bruke "bukk" (som forøvrig heter pegasus) i trampett.

     

    I teamgym -som også er den klassen som det blir stillet i internasjonalt- må man stille i alle tre apparatene og så blir karakterene fra alle tre slått sammen til en endelig karakter på slutten.

     

    Er det denne sporten du tenker på, så er det faktiskt ikke umulig å satse på det selv om du er så gammel! Jeg begynnte med troppsgymnastikk (trampett) når eg var 16 år. Hadde aldri gjort noe turn før.. Nå går jeg på en turnskole i Danmark, og har flere medaljer fra Norgesmesterskap og Norgescuper! Så det er ikke forsent ennå..

     

    Kan absolutt anbefale å begynne med det.. Det er vanvittigt kjekt, og man kan overvinne egne grenser, utfordre seg selv og lære mye som også kan bli brukt i andre sammenhenger! :thumbup:

  8. Jeg driver med turn=) Troppsgymnastikk..

     

    Det er veldig kjekt, og kan anbefale alle å prøve det!

     

    Sist konkurranse kjørte jeg dobbel strak salto med to og en halv skru i trampett og araber-flikkflakk-dobbel pikert salto i tumbling!

     

    Rekner med å kjøre araber-flikkflakk-dobbel salto med hel skru i neste konkurranse om tre uker!

  9. Jeg driver med turn selv, og mener at det er ufattelig at det faktisk er mulig å få kroppen til å rotere å skru med en så stor kontroll!

     

    Det at noen mener at det er gay er helt uforståelig for meg.. Greit, draktene er ikke mye macho, men det som blir gjort av serier og momenter er ikke mye gay!

     

    De som mener det bør kunne komme med en nærmere forklaring!

     

    Det som blir skrevet om Araber-flikkflakk som ett moment er jeg helt enig i.. Men kan man lave en rigtig korbet (?? Er ikke helt sikker på hvordan man skriver det.) - som er en håndstående med svei i kroppen på vei ned, kanskje best fra en liten høyde eller ett springbrett - så vil man kunne øve flikk-flakk uten araber!

     

    Men på den annen side.. Kan man lave en rigtig korbet så kan man nok også lave en araber flikk-flakk! Så det er kanskje mest for viderekommende.

×
×
  • Opprett ny...