Gå til innhold

|jazZY|

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av |jazZY|

  1. Den har jeg lite tro på. Kjøpte selv HPs 7 tommer for 995 kr og den er ikke bra. Men man får vel hva man betaler for.

     

    Jeg har Linx /" tableten som Expert selger, og den er faktisk en helt utrolig flott liten gadget for pengene. For min egen del er det ett mye bedre produkt enn den billige tableten Elkjop og Lefdal selger. Jeg bruker den med et lite bluetooth tastatur som en HTPC koblet med HDMI til hjemmekinoen. Funker veldig bra, anbefales!!

     

    Det er mange på Amazon som er enig med meg :)

    http://www.amazon.co.uk/Linx-inch-Tablet-storage-Windows/dp/B00O636WGI

  2. Var en tur innom IKEA i dag, og la merke til at de har skiftet ut hele det gamle tv/lyd sortimentet med nye modeller. De selger nå TVer fra 40" og opp til 55", og mitt inntrykk fra den ene (55")utstillings modellen de hadde rukket å få opp, var at bilde så adskillig bedre ut enn tidligere.

     

    Ser ikke ut til at IKEA sine websider har noe informasjon om de nye modellene enda. Er det noen her som har noe info?

     

    Produsent, panel, funksjoner etc?

    IKEA hadde også passive 3D briller utstilt, og det kan vel tyde på at den nye serien er produsert av LG ... ?

  3. Jeg studerer IT i Brisbane(som er ganske langt fra Melbourne). Hvis du skal studere IT i australia, saa er QUT(i Brisbane), den beste skolen aa gaa paa. Jeg stortrives..... myyye bedre enn IT paa UIB :smile:

    Alt er bra her nede med unntak av bredbaandstilgangen. Billig øl, billig mat og ikke minst.... billig aa bo(jeg bor med kjaeresten min, og vi betaler 4000NOK i mnd for en hotelsuitte mitt i Brisbane City. Vi har boblebaseng paa taket, treningsrom ++++)

     

    QUT er også den skolen som lånekassen gir mest støtte til. Jeg får 78 000 kr å leve for i semesteret.... og det holder ganske bra(betaler vel 35-40 000 kr i skolepenger pr. semester) Spar opp 20000 til og du kan leve som en konge her nede.

  4. .....du har helt rett.

     

     

    Jeg er naa i Brisbane som student paa QUT(IT student). Dette landet henger igjen paa tidlig 90'tall, bredbaand tatt i betraktning. Den beste ADSL dealen for tiden er Internode som gir 4.5GB limit for AUD$90 i mnd. Elendigheten skyldes en monopolistisk situasjon for Telstra, ikke helt ulikt den vi hadde/har i Norge med Telenor. I Norge eier Telenor kopperen hjem til folk, her nede er det det samme, men her eier Telstra ogsaa linjen ut i resten av verden. Denne tar de SYKT mye for aa leie ut baandbredde fra! Hvis du er heldig, kan du faa det som heter Optus Net, en kabel ISP. For vel $80 mnd kan du downloade 9-10GB. Kravet er at du bor i eget hus, for de vil ikke installere i leiligheter..... mmmm, gleder meg til aa komme hjem til NGT

     

     

    P.S

    Om ikke annet, saa har vi jaevlig fint vaer her nede :smile:

×
×
  • Opprett ny...