Gå til innhold

gamer82

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gamer82

  1. Far Cry 4, Destiny og CoD: Advanced Warfare var blant de få multiplattformspillene som fortsatt kommer ut til forrige generasjon på E3.

     

    Fra neste år er det nok slutt stort sett. FIFA kommer sikkert ut til PS3 i 4-5 år til. Jeg tror det er ca. 50/50-sjanse for om Call of Duty 2015 kommer til forrige generasjon.

  2. Next Generation Portable er kun kodenavnet på konsollen. Tipper endelig navn blir annonsert på E3 i juni.

     

    Teknonerden i meg digger dette med pseudo PS3-grafikk og en maskin som har "alt". Litt samme entusiasmen som når PSP ble annonsert med pseudo PS2-grafikk og mediemuligheter. Men utenom skikkelige analoger og dropping av UMD ser det ut til at Sony går i de samme fellene som sist.

     

    Dette blir dyrt for forbrukeren (3000-4000 kr?), dyrt for Sony og ikke minst dyrt som utviklerne. Uncharted, Killzone, Call of Duty, techdemo av MGS4... Ser ut som de fleste vil satse på litt "lettere" (les: billigere) utgaver av PS3-spillene sine, akkurat som PSP fikk spill som God of War: Chains of Olympus og GTA: Liberty City Stories. Teknisk imponerende spill til håndholdt, men som i realiteten ender opp som bleke kopier av hva som tidligere har dukket opp til hjemmekonsollen...

  3. Skjønner ikke motstanden mot sammenslåing av forumene. Det var jo egentlig det kjipe med at Gamer brøt ut og man fikk to forum. Spillverket har uansett kun blitt en litt fattigslig kopi av Gamer, finnes vel knapt noen sider som har vært så like, så ser egentlig kun positivt på dette.

  4. Vel mange rollespill kanskje? 6 av topp 10. 7 hvis man regner Deus Ex som et RPG. 9 av 10 er også PC-spill. Får inntrykk av at de fleste anmelderne er først og fremst gamle PC-gamere.

     

    Ellers synes jeg Vice City/San Andreas og Shenmue/Shenmue II hadde fortjent plasser i topp 50.

     

    Morsomt med Portal i topp 10. Kanskje litt kort, men samtidig en av de få spillene de siste fem årene som har gitt meg en wow-følelse.

     

    Edit: Savner også et Guitar Hero/Rock Band ja. Lista preges i det hele tatt av lange, dype, komplekse, ja tør jeg si det...nerdete spill.

  5. 2010 har potensiale til å bli et av tidenes Nintendo-år. Hva jeg ser fram til:

     

    Wii

    Epic Mickey

    Mega Man 10

    Metroid: Other M

    Monster Hunter 3

    No More Heroes 2

    Red Steel 2

    Silent Hill: Shattered Memories

    Sin & Punishment 2

    Super Mario Galaxy 2

     

     

    DS

    Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth

    Dragon Quest IX

    Okamiden

  6. Eurogamer: Why OnLive Can't Possibly Work

     

    Tenk om 1 million spillere vil spille GTA V i HD samtidig (ved lansering er det neppe utenkelig). Det betyr faktisk at de trenger 1 million high-end PC-er (eller superdatamaskiner som tilsvarer den enorme regnekraften) i tillegg til minst 5 millioner Mbit-linje ut for å levere videoene til brukerne. Kostnadene og investeringene er rett og slett enorme. Nei, jo mer jeg tenker på det, desto mindre tror har jeg på det her.

×
×
  • Opprett ny...