Gå til innhold

terjeq

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av terjeq

  1. Jeg ville resatt ruteren og prøve på nytt uten å kjøre noe installasjonsveileder, kanskje det er noe som er skrudd opp. Det skal vel virke greit nok med default-oppsettet - selv om jeg ikke har sånn ruter selv altså. Men jeg har Canal Digital og samme Thomson-modem - det tillater 4 forskjellige maskiner koblet på samtidig.

     

    Det fungerte heller ikke, men jeg gikk på D-link sine hjemmesider og oppdaterte firmware'en. Da fungerte det! takk for innspill dog :)

  2. Jeg har akkurat fått internett fra canal digital i leiligheten og ønsker å opprette trådløst nettverk vha en D-Link DIR-635.

     

    Når jeg kopler nettverkskabelen fra modemet (Thompson TCM420) og direkte i datamaskinen fungerer nettet utmerket. Men når jeg kopler kabelen fra modemet inn i routeren og en ny ethernet-kabel derfra og til datamaskinen, "dør" internett-forbindelsen.

     

    Jeg har kjørt gjennom installasjons-programmet som følger med routeren, og alt er i sin skjønneste orden frem til den skal etablere kontakt med internett (med andre ord ingen feil i kommunikasjonen mellom router og maskin (jeg får også tilgang til routeren gjennom å skrive ip-adressen nettbrowseren)).

     

    Har noen vært borti lignende problemer før og sitter med forslag til løsning?

×
×
  • Opprett ny...